agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Dudi / Balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/16681.htm)

sevim.K 07-07-2011 17:24

Sevgili dudi çiçeklerin çok güzel, sağlıklı, bakımlı. Umatım minik tomurcuğunda iyidir, sevgiler:)

Orhan Özbilgiç 15-07-2011 10:05

3 Eklenti(ler)
Sevgili Dudi;
Bir fırsatını bulup balkonuna geldim. Ama Hhatice' nin dediği gibi size tarla lazım. Bitkilerinin büyükçe bir bölümü bahçedede yetişebilir türden. Ama güzel olan yanı, sen onları sanki bahçede imişcesine sağlıklı büyütmüşsün. Bravo vallahi.;)

Aklıma senin gül gibi açan kırmızı sardunya aradığın geldi. Bulabildin mi? Biz bu sene nisan ortasında alelacele geldiğimiz için, bizdekiler içinde olduğunu sandığımız sardunya çiçeklerini göremedik. Şimdi de onlar, birazcık oğlumuza, büyük orandada Allah' a emanet.:p

Artık döndüğümüzde ona tekrar bakarız. Tabii bulamadıysan. Ben balkonunda nisana kadar gezindim ama, sardunyaya pek rastlamadım. Belkide gözümden kaçtı.:confused:

Şimdi burada senin istediğin tarz çiçek açan, ama sakız sardunya var. İstesen ekim ayında sana çeliklerim. Bir bak bakalım.;)
Selam ve sevgiler.

Eklenti 234238

Eklenti 234239

Eklenti 234240

sevim4 15-07-2011 10:21

Orhan abim dudicimi kıskansakmı? çok güzelmiş gül sardunya ellerine salık.:D

Dudi 15-07-2011 16:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 836767)

Şimdi burada senin istediğin tarz çiçek açan, ama sakız sardunya var. İstesen ekim ayında sana çeliklerim. Bir bak bakalım.;)
Selam ve sevgiler.

Teşekkür ederim Orhan abiciğim, elimden geldiğince bitkilerimi en güzel şekilde yetiştirmeye çalışıyorum. Zaten amacım bahçeli evim olduğunda balkondakileri hemen bahçeye yerleştirmek :D Sardunya ben de bulamadım ama benim balkonda sardunya yetişmedi. Aldığım sakız sardunya iki haftada sizlere ömür oldu. Nedenini anlayamadım. Şimdilik sardunyadan vezgeçtim. Lakin gül gibi açan katmerli kırmızı bulursam belki fikrim değişir :D Sizde dönünce sizin balkondakine bakarsınız. Acelem yok hocam ne zaman bulursak, ne zaman denk gelirse :) Selamlar, sevgiler :)

Azelia Kara 15-07-2011 18:29

Çiçekleriniz çok güzeller, elinize, yüreğinize sağlık.
Zıpçıktıların hem isimlerini hem de kendilerini çok beğendim, bulduğum yerde alacağım.
Sevgiler,

loveflower 21-08-2011 15:15

Sevgili Dudi tebrik ederim, mis kokulu bebeğin yoldaymış.
Sütlü mısır kahvesinde okudum haberi, oraya da yazdım ama belki görmezsiniz diye buradan da kutlamak istedim.
Sağlık ve mutlulukla kucağınıza alın bebeğinizi, yaşamı hep güzelliklerle dolsun mis kokulu kızınızın:)

Dudi 21-08-2011 21:47

Teşekkür ederim sevgili loveflower, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)

Dudi 14-09-2011 08:28

Zıplayanlar :))

3 Eklenti(ler)
Zıpçıktılarım, sarı olan uzun zamandır kendini göstermiyordu. Mercan rengi coştukça coştu :)) Beyazlar saksıyı doldurmak üzere :))

Adil 14-09-2011 09:16

Sayın dudi.Bu zıpçıktıların farklı renkte olanlarını sizin sayfanızı ziyaret edince gördüm.Bende sadece beyaz olanı var.Bizim hanım çiçekleri çok seviyor.Farklı çiçekler gördüğü zaman hemen ilgisini çekiyor.Banada aynı hastalığı bulaştırdı diyebilirim.:))Olsun her hastalık olursa böyle olsun.Çiçeklerinizle ve sevdiklerinizle sağlıklı mutlu günler dilerim.Saygılar selamlar.

Dudi 14-09-2011 09:20

Teşekkür ederim Adil bey, renkli olanları iki yıl önce hepsini aynı saksıya ekmiştim. Pembe, mercan rengi ve sarı aynı saksı içerisinde fakat farklı zamanlarda açıyorlar. Soğan ayırımı için erken ama son açanları tohuma bırakacağım. Tohumdan biraz beklemek gerekiyor ama bu iş sabır işi değil mi? Tohum tutarlarsa tohumları size gönderebilirim. :)

Periş 14-09-2011 09:21

Sevgili Dudi maşallah her biri ayrı güzellikte bende sarı renklisini ilk defa gördüm çokta güzel görünüyor ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler...

Dudi 14-09-2011 09:23

Evet sevgili periş, hem az hemde çok nazlı bu sarı zıpçıktı :D Diğerleri özel bir bakım olmadan bile çok güzel çiçek veriyorlar.Hiç vakti olmayan biri bile bu zıpçıktıları yetiştirebilir bence :)

Cumhur Tonba 14-09-2011 10:07

Bu balkon yakında kalabalıklaşır.
Şimdi sakinken bir çay içeyim ve doya doya güzellikleri seyredeyim. Yakında bizim de, çiçeklerin de pabucu dama atılır kısa bir süre için. (Heheheheh)
Özledik gülüşünü özledik.

Dudi 14-09-2011 10:14

Üç ay daha var abicim, ondan sonra çok kısa bir süreliğine (birbirimize alışıncaya kadar) biraz aksatabilirim sizi :D Amaa sonra aynen kaldığım yerden devam :D Tavşan kanı çay, poğaça ve üzümlü kek ikramım, afiyet olsun :)

livadi 14-09-2011 13:05

Ahh ahhh ne güzel günler beklemekte ailenizi :)
Sağlıkla, huzurla kucaklamanız, mutlulukla büyütmeniz kısmet olur inşallah...
Daha üç ay var diye sabırsızlamayın sakın, zaman çok hızlı geçiyor, bir bakmışsızın boyunuza yetişmiş, tadını çıkara çıkara yaşayın her anınızı...
Sevgiler...

Dudi 14-09-2011 14:22

Teşekkürler livadi, dediğiniz gibi zaman çok çabuk geçiyor. Hiç sabırsızlanmadım şimdiye kadar, uçuyor sanki zaman :))

Dudi 22-09-2011 11:20

3 Eklenti(ler)
- Beyaz leylağım mevsimimi şaşırdı yoksa açması normalmi bilemedim :D
- Hüsnüyusuf
- Trailer cinsi tek menekşem :)

günebakan 22-09-2011 13:21

Şaşkın leylağın ve diğerleri çok güzel:)

Dudi 22-09-2011 14:40

Teşekkür ederim günebakan abla :))) Bu leylak gerçekten şaşkın yani :))

İremsıla 22-09-2011 15:31

Sevgili dudi çiçeklerinin hepsi birbiriden güzel,menekşenin maşallahı var canım,ellerine sağlık.

Dudi 22-09-2011 16:47

Teşekkür ederim sevgili iremsıla :)

Uzaylı 02-10-2011 09:52

Sevgili Dudi; Zıpçıktılar, hele beyaz leylak harika görünüyor. Beyaz leklağı ben de düşüneyim. Gerçekten çok zarifmiş.

Bu arada bebiş nasıl? İkiniz de çok iyisinizdir inşallah... Sayın livadi'nin dediği gibi zaman çok hızlı geçiyor. Hamile olan anne yavrusunu kucağına alabilmeyi, beylerin askerde gün sayması gibi sayar durur. Ama bir doğdu mu hayatını öylesine doldurduğundan, bazen koşuturma sırasında şöyle bir yavrusuna baktığında, ne kadar çabuk büyüyor der. Ne zaman bu kadar çok şeyi öğrendi diye zamanın hızına inanamaz.

Herşeyi dilediğin gibi güzel ve sindire sindire keyfini sağlıcakla çıkarmanı ve Allah, sizi nazarlardan sakındırsın dilerim...

Sevgiler...

Dudi 02-10-2011 12:00

Teşekkür ederim sevgili uzaylı, ne diyeceğimi bilemedim bu kadar güzel dilek ve duygunun içerisinde :))) Bebişde bende çok iyiyiz maşallah :) Nedense hiç sabırsızlanmıyorum ben, tadını çıkara çıkara geçiriyorum zamanı :)

Dediğiniz gibi beyaz leylak çok zarif, ben uzun aramalar sonucunda burda forumdan bir arkadaş sayesinde sahip olmuştum. Leylağın ebruli rengide var ama henüz çiçeklerini göremedim iki-üç senedir. Bu beyaz şaşkın çıktı hem baharda hem de sonbaharda açtı :)) Sevgiler...

limoncu 02-10-2011 17:30

Sayın Dudi, balkonunuz, bitkileriniz harika. Sizin bakımınız da çok iyi elbet. Ben balkonunuzun konumunu merak ediyorum. Özellikle kahve ağacınız ve portakalınız için sorum şu: balkonunuzun konumu nasıldır? İstanbul'da oturduğunuzu varsayarak ve marmara denizini (güney olarak) baz alarak nasıl tarif edersiniz?

mesela:

denizin kuzeyine bakıyor. rüzgar almıyor vb.

kahve ağacınıza nasıl bakıyorsunuz yaz ve kış olmak üzere?

teşekkür ederim. : )

cemo 02-10-2011 18:00

Dudişim, sağlıklı haberlerini almak ne güzel. Seni ve bebeği şimdiden öpüyorum canım.

Dudi 03-10-2011 08:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi limoncu (Mesaj 865542)
Sayın Dudi, balkonunuz, bitkileriniz harika. Sizin bakımınız da çok iyi elbet. Ben balkonunuzun konumunu merak ediyorum. Özellikle kahve ağacınız ve portakalınız için sorum şu: balkonunuzun konumu nasıldır? İstanbul'da oturduğunuzu varsayarak ve marmara denizini (güney olarak) baz alarak nasıl tarif edersiniz?

mesela:

denizin kuzeyine bakıyor. rüzgar almıyor vb.

kahve ağacınıza nasıl bakıyorsunuz yaz ve kış olmak üzere?

teşekkür ederim. : )

Merhaba sevgili limoncu, balkonum bol bol güneş ve birazda rüzgar alıyor. Güneye bakan bir balkon, eviim de aynı şekilde; portakal ağacı balkonda duruyor. Kahve ağacımı balkona çıkarmıyorum. Kahve ağacı sürekli olarak salonda duruyor. Salonum sabahtan öğleden sonraya kadar güneş alıyor. Avantajım evimin ve balkonumun önünün açık olması, binalarla iç içe değilim.

Dudi 03-10-2011 08:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 865556)
Dudişim, sağlıklı haberlerini almak ne güzel. Seni ve bebeği şimdiden öpüyorum canım.

Minik kızım ve ben de seni yanaklarından öperiz cemo ablacığım, seni seviyorum :)

Satı Uğurtan 03-10-2011 10:51

Sevgili Dudi, balkonun çok güzel olmuş bitkiler göz dolduruyor, bebişimizin gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz sevgiler:)

Dudi 03-10-2011 13:24

Teşekkür ederim Satı ablacığım :)))

Selehattin 67 03-10-2011 13:34

Dudi balkon harika olmuş hele sardunyalara bayıldım

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025