![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Sevgili aleydi öğlen saat 12.58 de yazmışım, o saatlerdeki sıcaklık. Soğuğu ben de hiç sevmem, sizlerin adınıza üzüldüm. ![]() Can'ın kulübesi vardır herhalde değil mi? İnan ben hiç sıcaktan şikayet etmezdim bu yaza kadar. Ne zaman ki çiçeklerim ölmeye başladılar, ben de şikayete başladım.. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
iklime göre bitki yetiştirmek en doğrusu aslında. Dayanamıyoruz hepsinden olsun istiyoruz. Evin hali içler acısı .Dökülüyor yaprakları pisleniyor. Neyse bahara az kaldı. Biraz daha sabredeceğiz artık . SEvgiler. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok haklısın iklime göre bitki yetiştirmek lazım. Bunu yazıp, çerçeveletip duvarlarımıza asmamız lazım. ![]() Baharı ben de özledim, sevgiler.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
Öyle çiçekler var ki selluka gibi. İnanılmaz güzel. Selluka yetiştirdiniz mi. Biliyor musunuz Ben hiç bir çiçekte bu kadar güzel renk, koku görmedim. Ondan vazgeçemem. Evde de olsa yetiştirmeye razıyım . Sardunyalarda öyle, çok seviyorum .Can'ın kulube fotoğraflarına baktım. Bulamadım ne yazık ki. Herhalde fotoğraflamamışız. En kısa sürede çeker yayınlarım. Teşekkür ederim ilgi ve desteğinize ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
oğlum geçen yaz okul dönüşü İzmir'den getirdi, ne yazık ki çılgın bir kuşun gazabına uğradı. Tohum paylaşım etkinliğinden talepte bulundum. Selluka ile ilk foruma üye olduğumda tanıştım ve günlerce (137 sayfa mıydı) okudum, onu istiyorum, inşallah bu kez yetiştirebilirim. ![]() Sardunyalar da ikinci okuma maceramın konusudur. Kulübeyi unutmadığına sevindim. Bekliyorum fotoğrafını. Sayfanda bir kuş evi görmüştüm ve bayılmıştım, eminim o da öyledir. Sevgiler.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Alıntı:
Siz kulubenin altına dışarıdan(altını içten kaplarsanız can tırmalayarak parçalar), içine de içeriden strafor döşeyebilir siniz. Bu Can'ı kışın soğuktan yazın sıcaktan koruyacaktır. Saygılar... |
|
|
|
|
![]() |
|
|