agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni4079Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 24-05-2013, 20:33   #1
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği Mesajı Göster
Karanfil hastasımısın ? Sadece karanfile mi hastasın ?
Ben bu sözleri bardak menekşe , Afrika menekşesi , peperomya mıydı neydi işte o , ........ ( Bu liste bitmez) içinde duymuştum sanki. Bu beyaz olan kokulu evet. Diğer uzun boylu kırmızı karanfilim kokusuz. Minyatür olan da kokulu. Dert etme karanfil sevdana çare bulunur. listeye eklendi bil.
Hay Allah yersiz saçma bir cümle mi kurmuşum orda ne? Ablacım nasıl diyeyim böyle her çiçeği severim ama bazılarını böyle daha daha fazla severim tabi bu daha daha fazla sevdiklerimi de sıralasam a4 kağıt dolar heralde

Şimdiden çok teşekkür ederim ablacım eski karanfil koleksiyonumu toplamak istiyorum yeniden

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-05-2013, 20:40   #2
Ağaç Dostu

dağçiçeği's Avatar

Giriş Tarihi: 17-07-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek Mesajı Göster
Şimdiden çok teşekkür ederim ablacım eski karanfil koleksiyonumu toplamak istiyorum yeniden
Rica ederim kardeşim. İnşallah koleksiyona katkım olursa çok sevinirim. Ben daha 12 ya da 13 yaşlarındayken komşumun verdiği bitkilerin arasında koyu kırmızı bordoya yakın renk bir karanfil büyütmüştüm. Hatta üzerinde deney yapıp bir kökünü babaannemin beyaz karanfili ile karıştırmıştım. Alacalı pembeli beyazlı bir karanfilim olmuştu. Yani bu deneysel çalışmalara merak bende çocukken de varmış. Bu karanfili kaybettim sonra. Ne güzel kokardı ahhh ahhh. Sayende çocukluğuma gittim tömürcek.
İnşallah bu eski çiçeklere yeniden kavuşuruz.

dağçiçeği Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-05-2013, 20:48   #3
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği Mesajı Göster
Rica ederim kardeşim. İnşallah koleksiyona katkım olursa çok sevinirim. Ben daha 12 ya da 13 yaşlarındayken komşumun verdiği bitkilerin arasında koyu kırmızı bordoya yakın renk bir karanfil büyütmüştüm. Hatta üzerinde deney yapıp bir kökünü babaannemin beyaz karanfili ile karıştırmıştım. Alacalı pembeli beyazlı bir karanfilim olmuştu. Yani bu deneysel çalışmalara merak bende çocukken de varmış. Bu karanfili kaybettim sonra. Ne güzel kokardı ahhh ahhh. Sayende çocukluğuma gittim tömürcek.
İnşallah bu eski çiçeklere yeniden kavuşuruz.
Aaa ablacım sen bordo kokulu karanfil mi istiyosun tamam tamam oldu bil bende var o dediğinden Ama nasıl alacalı yaptırılır bilmiyorum ben sana ondan gönderirim sen beyazla onu tekrar karıştırıp alacalarsın ablacım İnşallah ablacım ya eski çiçekler benim favorim gerçekten (Eski çiçeklerin hastasıyım dicektim demedim hahaha )

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025