Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği
Sevgili tömürcek rehabilite merkezi kurmuşsun haberimiz yok. :P hatta bu merkezde açmak istemeyen , yavru oluşturmayan bitkilere cilt bakımı adı altında baskı ve şiddet uyguladığın yetkili birimlerce tespit edilmiş. Bu konuda savunmanızı ne şekilde yapacağınızı merak ediyor ve benim menekşemden litfen uzak durmanızı önemle rica ediyorum.
Bu gün Cymbelina yok ortalıkta bende yerini aratmayayım dedim. Onun yerini asla tutamam ama idare edin işte. 
|
Basın açıklaması yapıyor gibi hissettim kendimi ablacım sende mikrofon cymbelina ablam pat pat foto çekiyor ardı arkası kesilmeyen sorular

Ben merkezde ne yapıyorsam biz bitki severler ve onların çok değerli bitkileri için kesinlikle zedeleme hırpalama yok
Hani bir bilim adamı vardı adını bilemicem şimdi kaktüsler üzerinde araştırma yapmış kaktüs dikenleri kendini savunmak içinmiş, kaktüsleriyle konuşa konuşa nasıl yaptıysa artık onlara kendilerini güvende hissettirip dikensiz kaktüsler üretmiş, sanırım bunların tohumlarındandır olayı tam bilmiyorum

Benimde yötemim bu sadece konuşuyorum .