View Single Post
Eski 24-05-2013, 15:42   #153
bay tömürcek
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği Mesajı Göster
Tömürcek abisi " bay tömürcek " sayın Sudem. Kendileri bardak menekşeyi çok seven bir bitki delisi olduğu için ben de ona şikayet etmiştim.
Evet evet şikayetleri ben kabul ediyorum Siz bardak menekşeleri bana yolluyorsunuz ben hallediyorum onları Ama geri verirken belki gitmek istemezler, bana çok alışırlar falan diye diyorum

Korkutma işine gelince bizim buralarda da çok sık yapılır öyle şeyler hatta bizim ıhlamur da cildim bozulacak diye çiçek vermiyordu babannem yanına gidip baltayla sevmişti biraz onu inanırmısınız o sene çiçek açtı nekadar doğru, aslı var mı bu korkutmanın bilmiyorum ama, çivi çakıldığını da biliyorum aynı zamanda

Bende menekşede denedim büyüdü büyüdü açmadı konuştum olmadı, sevdim olmadı dedim tatlı dilden anlamıyor başladım alttan yapraklarını kırmaya her kırışta eğer açmazsan kökünü kırcam dedim valla bir avuç yaprak kopardım 15 20 güne tomurcuklandı ama tabi bu yaprakları kırdığım için kuvvet toplayıp tomurcuklanmışta olabilir Ama ben inanırım öyle şeye hani körü körüne inanmasamda eskilerin tecrübelerine, bildiklerine saygı duyarım kanaat getiririm belki de inandığımızdan başarılı sonuçlanıyor eylemlerimiz

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön