![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-07-2011
|
Karanfil hastasımısın ? Sadece karanfile mi hastasın ? Ben bu sözleri bardak menekşe , Afrika menekşesi , peperomya mıydı neydi işte o , ........ ( Bu liste bitmez) içinde duymuştum sanki. Bu beyaz olan kokulu evet. Diğer uzun boylu kırmızı karanfilim kokusuz. Minyatür olan da kokulu. Dert etme karanfil sevdana çare bulunur. listeye eklendi bil. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Alıntı:
Onun da bizim de zaten böyle bir çiçek görünce, göz bebeğimizde çiçek resmi beliriyor (gözü çiçek/ot bürüme hali) - hani çizgi filmlerde olur ya, kalp ya da dolar işareti gibi![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
Bu genelde johnny bravo da oluyor kız görünce gözlerinde kalp çıkıyor hemen o geldi aklıma Çoğu çiçeği severim ama bazılarına karşı ayrı bir ilgim var mesela sarkan ve sarılıcı türler çok ilgimi çeker çok severim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ablacım nasıl diyeyim böyle her çiçeği severim ama bazılarını böyle daha daha fazla severim tabi bu daha daha fazla sevdiklerimi de sıralasam a4 kağıt dolar heralde ![]() Şimdiden çok teşekkür ederim ablacım eski karanfil koleksiyonumu toplamak istiyorum yeniden ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-07-2011
|
Alıntı:
İnşallah bu eski çiçeklere yeniden kavuşuruz. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ama nasıl alacalı yaptırılır bilmiyorum ben sana ondan gönderirim sen beyazla onu tekrar karıştırıp alacalarsın ablacım İnşallah ablacım ya eski çiçekler benim favorim gerçekten (Eski çiçeklerin hastasıyım dicektim demedim hahaha ) |
|
|
|
|
![]() |
|
|