agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni16716Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-01-2015, 00:56   #1
Ağaç Dostu

samur's Avatar

Giriş Tarihi: 22-11-2014
Sevgili Loveforlife Sevgili Can, 2 gundur fırsat buldukca balkonunda gezinti yaptım.Daha doğrusu hayatında.Gözyaşlarımı tutamadım.Acısıyla tatlısıyla neler geçiyor şu insan ömründe. Yaşananlar kolay değil. İşte hersey bir sınav değil mi? İmtihanlarımız hep en sevdiklerimizle.Eş, çocuk, anne baba kardeş, sağlık, para.......liste uzun.Hayat zor ve güzel. Kayıplar canımızı acıtırken bir de bakmışız yeni sevinçler eklenmiş. Allah kaldıramayacagımız yük yüklemesin bu hayatta.Ben de bir canımı kaybettim,çok zor günlerdi, sonra 2 can girdi hayatıma.Eski acılar yangınlar bir nebze külleniyor zamanla.Agaclar net te yeni üyeyim ama burası o kadar sıcak ki sanki yıllardır burdayım ve sizleri uzun süredir tanıyor gibiyim.Ayrıca seni kendime çok benzetiyorum ve yakın hissediyorum.Kimbilir belki birgün tanışırız.Allah sağlık versin hastalıklarına şifa versin, hersey gönlünce olsun.Ayrıca sağlık konusunda aramak istersen her zaman yanındayım, göğüs hastalıkları uzmanıyım. İÇİMİZDEN BİR CAN LOVEFORLİFE

samur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-01-2015, 19:27   #2
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi samur Mesajı Göster
Sevgili Loveforlife Sevgili Can, 2 gundur fırsat buldukca balkonunda gezinti yaptım.Daha doğrusu hayatında.Gözyaşlarımı tutamadım.Acısıyla tatlısıyla neler geçiyor şu insan ömründe. Yaşananlar kolay değil. İşte her şey bir sınav değil mi? İmtihanlarımız hep en sevdiklerimizle.Eş, çocuk, anne baba kardeş, sağlık, para.......liste uzun.Hayat zor ve güzel. Kayıplar canımızı acıtırken bir de bakmışız yeni sevinçler eklenmiş. Allah kaldıramayacagımız yük yüklemesin bu hayatta.Ben de bir canımı kaybettim,çok zor günlerdi, sonra 2 can girdi hayatıma.Eski acılar yangınlar bir nebze külleniyor zamanla. Agaclar net te yeni üyeyim ama burası o kadar sıcak ki sanki yıllardır burdayım ve sizleri uzun süredir tanıyor gibiyim.Ayrıca seni kendime çok benzetiyorum ve yakın hissediyorum. Kimbilir belki bir gün tanışırız.Allah sağlık versin hastalıklarına şifa versin, her sey gönlünce olsun.Ayrıca sağlık konusunda aramak istersen her zaman yanındayım, göğüs hastalıkları uzmanıyım. İÇİMİZDEN BİR CAN LOVEFORLİFE
Sevgili Samur... Bu güzel kelimelerin için çok teşekkür ederim öncelikle. Benim için de burası çok özel bir yer. Hele ki burada edindiğim dostlarımı hiçbir şeye değişmem. Bir de senin gibi hayvanseverse o dost, değmeyin keyfime.

Canlar için verdiğim mücadelelerde insanlarla mücadele edemez şekilde yoruldum artık. İnsanı annesi bile anlayamayabiliyormuş. Annemle son günlerde büyük bir mücadele halindeyim. Onun da sağlık sorunları var ve garip bir şekilde hayvanlarıma ve çiçeklerime kafayı takmış durumda. Kedilerimi ve kuşlarımı istemiyor, çiçeklerimi atmamı söylüyor... Sanırım onlara gösterdiğim sevgiyi kıskanıyor... Cumhur'um 4 gündür veterinerimizde kalıyor. Bensiz çok ağlıyor ve üzülüyor, yemek bile yemiyor. Ben de onsuz uyku bile uyuyamıyorum. Yeni yuva arıyorum ama bulamıyorum... Akrabalarımız beraber ben evde yokken kedilerimi götürüp bir yere atmayı planlayacak kadar abartmış durumdalar konuyu. Birkaç ay öncesine kadar kedi sevdalısı olan annem, yattığı yerden kedilerime bir şeyler fırlatıyor, Zeytin ve Cingöz kaçar ama Cumhur'umu ancak bu şekilde koruyabiliyorum...

Ben de her şeyin gönlümce olmasını istiyorum ama olmuyor, olamıyor...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
sardunya, soğanlı bitkiler, tohumla üretim

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:17.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025