Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berçin
Gönlü büyük arkadaşım, dostum!; Yıllardır sesini duymadığım akrabalar ve arkadaşlar var. Ama sen gün aşırı görüştüğüm arkadaşım, kuzenim, kız kardeşim, yan komşum gibisin (Yan komşumla en son ne zaman merhaba dedik hatırlamıyorum  .). İnanmazdım böyle yakınlaşmalara, hayvan dostlarımız için yaptığın mücadeleyi sürekli takip ve takdir ediyorum...Yaaa dostum bu kadar olaya nasıl yetişiyorsun  ...
|
Canım... Hep sahip olmak isteyip de agaclar.net sayesinde kazandığım kız kardeşim! Akrabalar ve komşularımla uyumsuzluğum hatta pek sevilmiyor olmam malumun... Saatlerce telefonda sohbet edip bu kadar çok ortak paydada buluşmak öyle güzel ki! Bir de SDurul Ablam var, o da tıpkı senin gibi. Zaten öyle özel insanlar kazandım ki agaclar.net'de, bazen hayatımdaki en güzel işlerden birinin bu siteye girmek olduğunu düşünmeden edemiyorum.
Aslına bakarsan kafamı kaşıyacak vaktim yok. Her işin ucundan tutup hiçbir işi bitiremiyorum ya da geç bitirebiliyorum. Kendime iş içinde iş çıkarmaktan da geri kalmıyorum ama

mesela A101lerde Asya Lale soğanların paketinin 1,5 ve 1 TL gibi bir fiyata düştüğünü görünce kendimi frenleyemedim yine. Yer gök saksı oldu, toprak falan tükendi, hala başka A101'e de uğrasam mı ki diye düşünüyorum. Zaten daha önceden soğanlarım vardı, onları dikmiştim. Ama serde bitki deliliği olunca gözü doymuyor insanın. Ne yapayım, çok seviyorum soğanlı bitkileri... Baharda şenlik var...