![]() |
|
![]() |
#1171 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Bu arada tanıştırayım, Samur ve Melek. Benim canlarım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Çok sevdim ben bu güzelleri...Maşallah.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Canlar için verdiğim mücadelelerde insanlarla mücadele edemez şekilde yoruldum artık. İnsanı annesi bile anlayamayabiliyormuş. Annemle son günlerde büyük bir mücadele halindeyim. Onun da sağlık sorunları var ve garip bir şekilde hayvanlarıma ve çiçeklerime kafayı takmış durumda. Kedilerimi ve kuşlarımı istemiyor, çiçeklerimi atmamı söylüyor... Sanırım onlara gösterdiğim sevgiyi kıskanıyor... Cumhur'um 4 gündür veterinerimizde kalıyor. Bensiz çok ağlıyor ve üzülüyor, yemek bile yemiyor. Ben de onsuz uyku bile uyuyamıyorum. Yeni yuva arıyorum ama bulamıyorum... Akrabalarımız beraber ben evde yokken kedilerimi götürüp bir yere atmayı planlayacak kadar abartmış durumdalar konuyu. Birkaç ay öncesine kadar kedi sevdalısı olan annem, yattığı yerden kedilerime bir şeyler fırlatıyor, Zeytin ve Cingöz kaçar ama Cumhur'umu ancak bu şekilde koruyabiliyorum... ![]() Ben de her şeyin gönlümce olmasını istiyorum ama olmuyor, olamıyor... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Sevgili Loveforlife, yazdıklarınız çok üzücü... İçim parçalandı okurken... Maalesef hayat bizleri bazen en sevdiklerimizle sınıyor. Öncelikle inşallah Cumhur'a sıcacık kalbi olan insanların bulunduğu bir yuva bulursunuz. Zamanında benzer şeyleri yaşamış biri olarak, sizi çok iyi anlıyorum. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-11-2014
|
Sayın loveforlive hanım ben mert59,un annesiyim bizde mert ile büyük bir sınavdan geçtik.Mertim büyük bir trafik kazası geçirdi rabbime şükürler olsun yavrumu bana bağışladı, balkonda donan çiçeklerim inanın hiç içimi acıtmadı baharda yeni bitkilerle yola devam edeceğim. Lütfen sizde bitkileriniz için üzülmeyin, en büyük üzüntümüz bitkiler olsun. Herşeyin başı sağlık imiş annanizede acil şifalar dilerim. Sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili mert59'un annesi, çok geçmiş olsun Mert' e ve tüm ailenize... Allah kuzunuza sağlık versin de, tek üzüntümüz nazlı bitkilerimiz olsun. Herşeyin başı sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Ağaç Dostu
|
Mert59'un annesi... Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Allah en kısa sürede silsin acılarınızı. Evlat her şeyden değerlidir elbette. Ama benim de evlatlarım kediler, kuşlar ve çiçeklerim. Dolayısıyla üzülmemem imkansız. Yalnız bir kez daha sizi uyarmak isterim. Çünkü biz daha önceden de birilerinin annesi olarak yazan başka kişiler gördük aramızda ve sonrasında tatsız olaylar yaşandı. Lütfen kendinize bir profil oluşturun ve oradan yazın mesajlarınızı... Zaten site yönetimi bunu gördüğü taktirde sizi uyaracaktır. Önce benden duyun siz yine de... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2014
|
Sayın loveforlive hanım uyarınız için teşekkür ederim Mert,in yardımıyla yeniden üye oldum. Kimsenin canını sıkmak istemen kural kuraldır, sizleri çok sevdim buradan ayrılamıyorum birde fotoğraf yüklemeyi öğrenebilsem .Sıkıntılı günlerimizde evladım ile bana çok yardımınız oldu, herkese selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Ağaç Dostu
|
Doğaya karşı gücünü ispat edenler... Aster oldukça canlı... ![]() Hot lisps in kökünde tazecik sürgünler geliyor. ![]() Şebboylar... ![]() Üzerlerine bir karış kar yağdı bu minik hercailer her yerde sapasağlam kaldı... ![]() Haseki küpesinin yapraklarının bir kısmı çürüdü ama yeni ve sağlıklı yapraklar geliyor... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | |
Ağaç Dostu
|
Kardelen - Galanthus elwesii...
Alıntı:
Gece uyuyorlar... ![]() Gün ışıyınca başlıyorlar bir gelin edasıyla salınmaya... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili loveforlife çok güzel açmışlar maşallah, kardelen çiçeği benim de en sevdiğim çiçeklerden biridir, çok hafif tarif edilemez kokularına bayılıyorum özellikle akşam ezanından sonra kokularını bırakmaya başlıyorlar... gece boyunca etrafa koku veriyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Ağaç Dostu
|
Senin bu mesajın üzerine gece hemen gidip kokusuna baktım Sevgili Akçabardak... Gerçekten de şaşırtıcı... Sanki sabun gibi, temizlik kokuyor. O beyaz elbisesine çok yakışmış bir koku. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
|
Sevgili loveforlife, kardelenleriniz çok güzel görünüyor. Bana her zaman saflığı ve masumiyeti hatırlatır. Demek kokusu da görüntüsü gibi. Kayıplarınız için çok üzgünüm. İnanıyorum ki siz bu kocaman sevgi dolu yüreğinizle daha da güzellerine sahip olacaksınız. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Selam Sayın Loveforlife; İnanın gezinirken balkonunuzu bahçe sandım. Ne kadar zengin bir balkon, o muhteşem çiçeklere aklım gitti. 8. sayfaya geldim devamını ilk fırsatta gezeceğim. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Balkonunuzda bir cennet yaratmışsınız bitkilerinizle , hayvanlarınızla ,o güzel yüreğinizle .Çiçekleriniz güzelliği insanın içini açıyor . Sayfaları dolaştıkça verdiğiniz sevgiden ,birbirini kovalayan canlıların ,bir arada yaşadığını görmek beni çok duygulandırdı .Prensesinize bayıldım ,çok güzel maşallah .sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1186 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ziyaretiniz ve beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Yoktan var ettiğim, sıfırdan sitedeki dostların da destekleriyle geldiğim noktadan son dönemde yaşadığımız şiddetli lodos ve ve sonrasında soğuk ve kar sebebiyle epey geri gitmiş olsam da küllerinden doğanlar ve sil baştan başlayacaklarımızla daha çok güzellikler paylaşabilmeyi umut ediyorum. Evvelki gün donanların çoğunu budadım. Pek içaçıcı bir görüntü olmasa da gelecek vaat edenler de yok değil. ![]() Aslanağzı her koşulda yaşayacağını ispat edenlerden... ![]() Fare kulağı da öyle... ![]() Kasımpatları soğuğun çiçeği, onları da budadım. Zaten tazecik sürgünlerle dolmuşlar. ![]() Ekinezya uyanmaya başlamış... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Hayat bir dönüşüm değil mi zaten; Doğmak-Ölmek-yeniden uyanmak.... Sevgiler Sevgili Loveforlife.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-01-2015
|
çokk güzeller maşallah diyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili loveforlife soğuk hava bu sene hepimizi üzdü; fakat 'Gelecek vaatedenler, tazecik sürgünler, uyanmaya başlamış' sözlerini ilk senden duydum ve çok sevindim. İnşallah gerisi de gelir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Sevgili arkadaşım inanıyorum ki senin sevgi dolu kalbin ve ellerin sayesinde eski terası aratmayacaksın, herşey senin ellerinde daha güzel ![]() (Bana gönderdiğin asterde hiç yaprak kalmadı, acaba baharda tekrar filizlenir mi?) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Ağaç Dostu
|
Bildiğim kadarıyla filizlenmesi lazım canım arkadaşım. Filizlenmezse de sorun değil, biliyorsun çözümü var... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Loveforlife merhaba, İstanbul'un sogugundan ben de nasibimi aldım.. Çogu çiçeğimi kaybettim malesef.. O moral bozuklugu ile buraya da ugramıyordum ancak bugün silkinmeye karar verdim.. Bu site sayesinde tanıstıgım birkaç kişiye bir selam vermek istedim, Hayatınızdaki ciceklerinize ve ailenize cok geçmiş olsun.. İçinizdeki sevginin onları yeniden yeşerteceğine inanıyorum ben.. Şu andaki saksılarımın üzerindeki vıcık vıcık bitki kalıntılarının yanında bana en güzel morallerden biri sizden gelen tomurluklu sedum palmeri ![]() teşekkürler, sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Giden gitti, artık önümüze bakacağız. Yaşatmak için çabalayacağız elbette. Ama buradaki dostluklarla sil baştan başlayıp elimizdekileri paylaştıkça çoğalacak güzelliklerimiz yeniden. Ben soğuğa dayanıklı türlere yoğunlaşacağım kendi adıma... Sedumlar bu konuda en kolay türler gerçekten de.... Diyeceğim o ki, her şeyin bir çaresi var. Üzme kendini... Sevgiler, selamlar! |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Ağaç Dostu
|
Hedera helix (orman sarmaşığı, İngiliz sarmaşığı)
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2012
|
Gözleri görmeyen kedinizi alıp yüreğime sokasım geliyor sevgili Loveforlife. Benim için ona sıkı sıkı sarılır mısınız lütfen |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2014
|
Bugün kar nedeniyle bahçemde birşeyler yapamayınca ağaçlar.net'te daha fazla gezindim, sayfanıza daha önceden bakmıştım, ama bu sefer daha ayrıntılı inceleme fırsatı buldum ve incelerken çok hemde çok duygulandım... Benim hayatımda doğa dostu ve hayvansever insanların ayrı bir yeri vardır, bu yüzden siz en güzel kelimeleri en güzel cümleleri hakediyorsunuz, siz o kadar güzel bir insansınız ki; içinizdeki çiçek ve hayvan sevginiz de, bir o kadar büyük... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Özelden bir mesaj gönderdim sanırım kutu dolu bir mesajcık yer açar mısın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Ağaç Dostu
|
Çok uzun süredir paylaşımda bulunmadım. Açıkçası bulunmayı da düşünmüyordum doğrusu. Ama çok değer verdiğim bazı insanlar var ki, (onlar kendilerini biliyor) onlar bitkilerimin durumunu merak ediyor biliyorum. Onları kıramayacağım için çok kırgın ve küskün olsam da paylaşımda bulunacağım. Kırgın ve kızgınlığıma neden olan üyelerden bir rica olacak bu noktada... Lütfen benim paylaşımlarımdan uzak durun!!!! Beğenmeyin, takip etmeyin... Yeterince derdim var; benim kedimden, kuşumdan, hayvan severliğimden, saksımdan, çiçeklerimin sıradanlığından rahatsız olanlar uğramasın paylaşımlarıma... Hele ki kediler beni tırmalarsa zihniyetiyle celallenenler, nergis benden sorulur lale de benden diyenler, hayvan düşmanlığına alkış tutanlar... Ben doğayı bir bütün olarak seviyorum. Bir ota, bir karıncaya, bir tırtıla dahi kıyamıyorum. Sayfamda rating kaygım yok, çok rica ediyorum... Ben sevgi ile çıktım bu yola ama doğayı bir bütün olarak sevmeyenleri SEVMİYORUM! Buradaysam sadece agaclar.net ruhunu taşıyan dostlarım içindir... Saygılarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili loveforlife, paylaşımlarına devam etmene sevindim. ![]() Ancak kırgınlık ve küskünlükleri, sevgi dolu yüreğinde barındırmazsan daha çok sevindirirsin beni. ![]() Hayat o kadar kısa ki, inan buna değmez. Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2014
|
Sayın loveforlive hanım sesinizi duydum sevindim siz atalarımızın dediği gibi meyva veren ağaçsınız herkezi memnun etmek gibi bir derdimiz yok olanlar bize yeter,sağlıklı bol neşeli günler dilerim sevgilerimle..Mert in selamı var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
sardunya, soğanlı bitkiler, tohumla üretim |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|