agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni16716Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-01-2015, 01:01   #1171
Ağaç Dostu

samur's Avatar

Giriş Tarihi: 22-11-2014
Bu arada tanıştırayım, Samur ve Melek. Benim canlarım

Eklenen Resimler

samur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2015, 11:29   #1172
Ağaç Dostu

sonkez's Avatar

Giriş Tarihi: 28-12-2010
Çok sevdim ben bu güzelleri...Maşallah..

sonkez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-01-2015, 19:27   #1173
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi samur Mesajı Göster
Sevgili Loveforlife Sevgili Can, 2 gundur fırsat buldukca balkonunda gezinti yaptım.Daha doğrusu hayatında.Gözyaşlarımı tutamadım.Acısıyla tatlısıyla neler geçiyor şu insan ömründe. Yaşananlar kolay değil. İşte her şey bir sınav değil mi? İmtihanlarımız hep en sevdiklerimizle.Eş, çocuk, anne baba kardeş, sağlık, para.......liste uzun.Hayat zor ve güzel. Kayıplar canımızı acıtırken bir de bakmışız yeni sevinçler eklenmiş. Allah kaldıramayacagımız yük yüklemesin bu hayatta.Ben de bir canımı kaybettim,çok zor günlerdi, sonra 2 can girdi hayatıma.Eski acılar yangınlar bir nebze külleniyor zamanla. Agaclar net te yeni üyeyim ama burası o kadar sıcak ki sanki yıllardır burdayım ve sizleri uzun süredir tanıyor gibiyim.Ayrıca seni kendime çok benzetiyorum ve yakın hissediyorum. Kimbilir belki bir gün tanışırız.Allah sağlık versin hastalıklarına şifa versin, her sey gönlünce olsun.Ayrıca sağlık konusunda aramak istersen her zaman yanındayım, göğüs hastalıkları uzmanıyım. İÇİMİZDEN BİR CAN LOVEFORLİFE
Sevgili Samur... Bu güzel kelimelerin için çok teşekkür ederim öncelikle. Benim için de burası çok özel bir yer. Hele ki burada edindiğim dostlarımı hiçbir şeye değişmem. Bir de senin gibi hayvanseverse o dost, değmeyin keyfime.

Canlar için verdiğim mücadelelerde insanlarla mücadele edemez şekilde yoruldum artık. İnsanı annesi bile anlayamayabiliyormuş. Annemle son günlerde büyük bir mücadele halindeyim. Onun da sağlık sorunları var ve garip bir şekilde hayvanlarıma ve çiçeklerime kafayı takmış durumda. Kedilerimi ve kuşlarımı istemiyor, çiçeklerimi atmamı söylüyor... Sanırım onlara gösterdiğim sevgiyi kıskanıyor... Cumhur'um 4 gündür veterinerimizde kalıyor. Bensiz çok ağlıyor ve üzülüyor, yemek bile yemiyor. Ben de onsuz uyku bile uyuyamıyorum. Yeni yuva arıyorum ama bulamıyorum... Akrabalarımız beraber ben evde yokken kedilerimi götürüp bir yere atmayı planlayacak kadar abartmış durumdalar konuyu. Birkaç ay öncesine kadar kedi sevdalısı olan annem, yattığı yerden kedilerime bir şeyler fırlatıyor, Zeytin ve Cingöz kaçar ama Cumhur'umu ancak bu şekilde koruyabiliyorum...

Ben de her şeyin gönlümce olmasını istiyorum ama olmuyor, olamıyor...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-01-2015, 07:54   #1174
Ağaç Dostu

maya's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2013
Sevgili Loveforlife, yazdıklarınız çok üzücü... İçim parçalandı okurken... Maalesef hayat bizleri bazen en sevdiklerimizle sınıyor. Öncelikle inşallah Cumhur'a sıcacık kalbi olan insanların bulunduğu bir yuva bulursunuz. Zamanında benzer şeyleri yaşamış biri olarak, sizi çok iyi anlıyorum. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle...

maya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-01-2015, 23:12   #1175
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 02-11-2014
Sayın loveforlive hanım ben mert59,un annesiyim bizde mert ile büyük bir sınavdan geçtik.Mertim büyük bir trafik kazası geçirdi rabbime şükürler olsun yavrumu bana bağışladı, balkonda donan çiçeklerim inanın hiç içimi acıtmadı baharda yeni bitkilerle yola devam edeceğim. Lütfen sizde bitkileriniz için üzülmeyin, en büyük üzüntümüz bitkiler olsun. Herşeyin başı sağlık imiş annanizede acil şifalar dilerim. Sevgilerimle.

mert59 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-01-2015, 07:46   #1176
Ağaç Dostu

maya's Avatar

Sevgili mert59'un annesi, çok geçmiş olsun Mert' e ve tüm ailenize... Allah kuzunuza sağlık versin de, tek üzüntümüz nazlı bitkilerimiz olsun. Herşeyin başı sağlık...

uyap, mert59 ve pınar59 beğendi.
maya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-01-2015, 08:30   #1177
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Mert59'un annesi...
Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Allah en kısa sürede silsin acılarınızı. Evlat her şeyden değerlidir elbette. Ama benim de evlatlarım kediler, kuşlar ve çiçeklerim. Dolayısıyla üzülmemem imkansız.

Yalnız bir kez daha sizi uyarmak isterim. Çünkü biz daha önceden de birilerinin annesi olarak yazan başka kişiler gördük aramızda ve sonrasında tatsız olaylar yaşandı. Lütfen kendinize bir profil oluşturun ve oradan yazın mesajlarınızı... Zaten site yönetimi bunu gördüğü taktirde sizi uyaracaktır. Önce benden duyun siz yine de...

uyap, mert59 ve pınar59 beğendi.
Eski 21-01-2015, 13:01   #1178
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 29-09-2014
Sayın loveforlive hanım uyarınız için teşekkür ederim Mert,in yardımıyla yeniden üye oldum. Kimsenin canını sıkmak istemen kural kuraldır, sizleri çok sevdim buradan ayrılamıyorum birde fotoğraf yüklemeyi öğrenebilsem .Sıkıntılı günlerimizde evladım ile bana çok yardımınız oldu, herkese selamlar.

pınar59 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-01-2015, 08:35   #1179
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Doğaya karşı gücünü ispat edenler...

Aster oldukça canlı...
Name:  IMG_3772.jpg
Views: 763
Size:  41.3 KB

Hot lisps in kökünde tazecik sürgünler geliyor.
Name:  IMG_3777.jpg
Views: 779
Size:  49.6 KB

Şebboylar...
Name:  IMG_3773.jpg
Views: 791
Size:  45.5 KB

Üzerlerine bir karış kar yağdı bu minik hercailer her yerde sapasağlam kaldı...
Name:  IMG_3780.jpg
Views: 777
Size:  46.3 KB

Haseki küpesinin yapraklarının bir kısmı çürüdü ama yeni ve sağlıklı yapraklar geliyor...
Name:  IMG_3778.jpg
Views: 801
Size:  46.2 KB

Eski 25-01-2015, 17:49   #1180
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Kardelen - Galanthus elwesii...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Sevgili loveforlife kardelenlere emin olun hiç bir şey olmaz, onlar zaten kış çiçeği adı üstünde karları,buzları delip çıkıyorlar yaprakları sizi yanıltmasın, hava açılınca kendilerine geleceklerdir.
Tam da dediğin gibi oldu Sevgili Akçabardak... Böylesine bir güzelliği kaybetseydim gerçekten de çok üzülürdüm. İlk defa kardelenlerim oldu ve ben onları çok ama çok sevdim! Seyrine doyamıyorum, öylesine naif ve güzeller ki! Yine Sevgili Alys'den gelen güzellerden biri. http://www.amaryllisbahcesi.com/'dan almıştım...

Gece uyuyorlar...
Name:  IMG_3771.jpg
Views: 735
Size:  23.0 KB
Gün ışıyınca başlıyorlar bir gelin edasıyla salınmaya...
Name:  IMG_3842.jpg
Views: 752
Size:  27.3 KB
Name:  IMG_3840.JPG
Views: 724
Size:  66.5 KB
Name:  IMG_3839.JPG
Views: 724
Size:  68.2 KB
Name:  IMG_3843.jpg
Views: 741
Size:  17.3 KB

Eski 25-01-2015, 19:15   #1181
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Sevgili loveforlife çok güzel açmışlar maşallah, kardelen çiçeği benim de en sevdiğim çiçeklerden biridir, çok hafif tarif edilemez kokularına bayılıyorum özellikle akşam ezanından sonra kokularını bırakmaya başlıyorlar... gece boyunca etrafa koku veriyorlar.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-01-2015, 09:57   #1182
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
çok hafif tarif edilemez kokularına bayılıyorum özellikle akşam ezanından sonra kokularını bırakmaya başlıyorlar... gece boyunca etrafa koku veriyorlar.
Senin bu mesajın üzerine gece hemen gidip kokusuna baktım Sevgili Akçabardak... Gerçekten de şaşırtıcı... Sanki sabun gibi, temizlik kokuyor. O beyaz elbisesine çok yakışmış bir koku.

Eski 26-01-2015, 13:27   #1183
Ağaç Dostu

Yagmur143's Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2013
Sevgili loveforlife, kardelenleriniz çok güzel görünüyor. Bana her zaman saflığı ve masumiyeti hatırlatır. Demek kokusu da görüntüsü gibi. Kayıplarınız için çok üzgünüm. İnanıyorum ki siz bu kocaman sevgi dolu yüreğinizle daha da güzellerine sahip olacaksınız.
Sevgiler.

Yagmur143 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-01-2015, 18:15   #1184
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Selam Sayın Loveforlife; İnanın gezinirken balkonunuzu bahçe sandım. Ne kadar zengin bir balkon, o muhteşem çiçeklere aklım gitti. 8. sayfaya geldim devamını ilk fırsatta gezeceğim. Ellerinize sağlık.

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-01-2015, 22:54   #1185
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Balkonunuzda bir cennet yaratmışsınız bitkilerinizle , hayvanlarınızla ,o güzel yüreğinizle .Çiçekleriniz güzelliği insanın içini açıyor . Sayfaları dolaştıkça verdiğiniz sevgiden ,birbirini kovalayan canlıların ,bir arada yaşadığını görmek beni çok duygulandırdı .Prensesinize bayıldım ,çok güzel maşallah .sevgiler

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-01-2015, 07:35   #1186
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe Mesajı Göster
Selam Sayın Loveforlife; İnanın gezinirken balkonunuzu bahçe sandım. Ne kadar zengin bir balkon, o muhteşem çiçeklere aklım gitti. 8. sayfaya geldim devamını ilk fırsatta gezeceğim. Ellerinize sağlık.
Sevgili Asmalıtepe,

Ziyaretiniz ve beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Yoktan var ettiğim, sıfırdan sitedeki dostların da destekleriyle geldiğim noktadan son dönemde yaşadığımız şiddetli lodos ve ve sonrasında soğuk ve kar sebebiyle epey geri gitmiş olsam da küllerinden doğanlar ve sil baştan başlayacaklarımızla daha çok güzellikler paylaşabilmeyi umut ediyorum.

Evvelki gün donanların çoğunu budadım. Pek içaçıcı bir görüntü olmasa da gelecek vaat edenler de yok değil.
Name:  IMG_3882.jpg
Views: 691
Size:  41.9 KB
Aslanağzı her koşulda yaşayacağını ispat edenlerden...
Name:  IMG_3888.jpg
Views: 682
Size:  47.5 KB
Fare kulağı da öyle...
Name:  IMG_3886.jpg
Views: 684
Size:  43.0 KB
Kasımpatları soğuğun çiçeği, onları da budadım. Zaten tazecik sürgünlerle dolmuşlar.
Name:  IMG_3883.jpg
Views: 686
Size:  43.7 KB
Ekinezya uyanmaya başlamış...
Name:  IMG_3889.jpg
Views: 698
Size:  49.6 KB

Eski 27-01-2015, 10:33   #1187
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Hayat bir dönüşüm değil mi zaten; Doğmak-Ölmek-yeniden uyanmak....

Sevgiler Sevgili Loveforlife..

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-01-2015, 20:58   #1188
Yeni Üye

zuzu17's Avatar

Giriş Tarihi: 26-01-2015
çokk güzeller maşallah diyorum.

loveforlife ve uyap beğendi.
zuzu17 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-01-2015, 23:36   #1189
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Sevgili loveforlife soğuk hava bu sene hepimizi üzdü; fakat 'Gelecek vaatedenler, tazecik sürgünler, uyanmaya başlamış' sözlerini ilk senden duydum ve çok sevindim. İnşallah gerisi de gelir.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-01-2015, 16:43   #1190
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Giriş Tarihi: 06-10-2011
Sevgili arkadaşım inanıyorum ki senin sevgi dolu kalbin ve ellerin sayesinde eski terası aratmayacaksın, herşey senin ellerinde daha güzel ...

(Bana gönderdiğin asterde hiç yaprak kalmadı, acaba baharda tekrar filizlenir mi?)

berçin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-01-2015, 22:19   #1191
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berçin Mesajı Göster

(Bana gönderdiğin asterde hiç yaprak kalmadı, acaba baharda tekrar filizlenir mi?)
Bildiğim kadarıyla filizlenmesi lazım canım arkadaşım. Filizlenmezse de sorun değil, biliyorsun çözümü var...

Eski 30-01-2015, 08:13   #1192
Ağaç Dostu

Seabert74's Avatar

Sevgili Loveforlife merhaba,

İstanbul'un sogugundan ben de nasibimi aldım.. Çogu çiçeğimi kaybettim malesef.. O moral bozuklugu ile buraya da ugramıyordum ancak bugün silkinmeye karar verdim..

Bu site sayesinde tanıstıgım birkaç kişiye bir selam vermek istedim,
Hayatınızdaki ciceklerinize ve ailenize cok geçmiş olsun..

İçinizdeki sevginin onları yeniden yeşerteceğine inanıyorum ben..

Şu andaki saksılarımın üzerindeki vıcık vıcık bitki kalıntılarının yanında bana en güzel morallerden biri sizden gelen tomurluklu sedum palmeri

teşekkürler, sevgiler

Seabert74 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-02-2015, 14:47   #1193
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Seabert74 Mesajı Göster
Sevgili Loveforlife merhaba,

İstanbul'un sogugundan ben de nasibimi aldım.. Çogu çiçeğimi kaybettim malesef.. O moral bozuklugu ile buraya da ugramıyordum ancak bugün silkinmeye karar verdim..

Bu site sayesinde tanıstıgım birkaç kişiye bir selam vermek istedim,
Hayatınızdaki ciceklerinize ve ailenize cok geçmiş olsun..

İçinizdeki sevginin onları yeniden yeşerteceğine inanıyorum ben..

Şu andaki saksılarımın üzerindeki vıcık vıcık bitki kalıntılarının yanında bana en güzel morallerden biri sizden gelen tomurluklu sedum palmeri

teşekkürler, sevgiler
Sevgili Seabert74,

Giden gitti, artık önümüze bakacağız. Yaşatmak için çabalayacağız elbette. Ama buradaki dostluklarla sil baştan başlayıp elimizdekileri paylaştıkça çoğalacak güzelliklerimiz yeniden. Ben soğuğa dayanıklı türlere yoğunlaşacağım kendi adıma... Sedumlar bu konuda en kolay türler gerçekten de....

Diyeceğim o ki, her şeyin bir çaresi var. Üzme kendini... Sevgiler, selamlar!

Eski 11-02-2015, 15:00   #1194
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Hedera helix (orman sarmaşığı, İngiliz sarmaşığı)

Hani demiştim ya "saksıyı doldursun istiyorum", doldurdu...
Name:  IMG_3930.jpg
Views: 530
Size:  40.1 KB
Name:  IMG_3936.jpg
Views: 554
Size:  41.2 KB
Name:  IMG_3927.jpg
Views: 559
Size:  50.3 KB

Yeni sürgünleri dolu...
Name:  IMG_3931.jpg
Views: 544
Size:  47.8 KB
Name:  IMG_3929.jpg
Views: 530
Size:  42.4 KB

Eski 11-02-2015, 15:07   #1195
Ağaç Dostu

Aysel Yavuz's Avatar

Giriş Tarihi: 13-06-2012
Gözleri görmeyen kedinizi alıp yüreğime sokasım geliyor sevgili Loveforlife. Benim için ona sıkı sıkı sarılır mısınız lütfen

Aysel Yavuz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-02-2015, 18:29   #1196
Ağaç Dostu

telato's Avatar

Giriş Tarihi: 12-02-2014
Bugün kar nedeniyle bahçemde birşeyler yapamayınca ağaçlar.net'te daha fazla gezindim, sayfanıza daha önceden bakmıştım,
ama bu sefer daha ayrıntılı inceleme fırsatı buldum ve incelerken çok hemde çok duygulandım...

Benim hayatımda doğa dostu ve hayvansever insanların ayrı bir yeri vardır, bu yüzden siz en güzel kelimeleri en güzel cümleleri hakediyorsunuz,
siz o kadar güzel bir insansınız ki; içinizdeki çiçek ve hayvan sevginiz de, bir o kadar büyük...

telato Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-02-2015, 19:15   #1197
Ağaç Dostu

samur's Avatar

Giriş Tarihi: 22-11-2014
Özelden bir mesaj gönderdim sanırım kutu dolu bir mesajcık yer açar mısın

samur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-03-2015, 10:40   #1198
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Çok uzun süredir paylaşımda bulunmadım. Açıkçası bulunmayı da düşünmüyordum doğrusu. Ama çok değer verdiğim bazı insanlar var ki, (onlar kendilerini biliyor) onlar bitkilerimin durumunu merak ediyor biliyorum. Onları kıramayacağım için çok kırgın ve küskün olsam da paylaşımda bulunacağım.

Kırgın ve kızgınlığıma neden olan üyelerden bir rica olacak bu noktada... Lütfen benim paylaşımlarımdan uzak durun!!!! Beğenmeyin, takip etmeyin... Yeterince derdim var; benim kedimden, kuşumdan, hayvan severliğimden, saksımdan, çiçeklerimin sıradanlığından rahatsız olanlar uğramasın paylaşımlarıma... Hele ki kediler beni tırmalarsa zihniyetiyle celallenenler, nergis benden sorulur lale de benden diyenler, hayvan düşmanlığına alkış tutanlar... Ben doğayı bir bütün olarak seviyorum. Bir ota, bir karıncaya, bir tırtıla dahi kıyamıyorum. Sayfamda rating kaygım yok, çok rica ediyorum...

Ben sevgi ile çıktım bu yola ama doğayı bir bütün olarak sevmeyenleri SEVMİYORUM! Buradaysam sadece agaclar.net ruhunu taşıyan dostlarım içindir...

Saygılarımla...

Eski 24-03-2015, 11:26   #1199
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Galeri: 765
Sevgili loveforlife, paylaşımlarına devam etmene sevindim.

Ancak kırgınlık ve küskünlükleri, sevgi dolu yüreğinde barındırmazsan daha çok sevindirirsin beni.

Hayat o kadar kısa ki, inan buna değmez. Sevgilerimle...

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-03-2015, 12:48   #1200
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 29-09-2014
Sayın loveforlive hanım sesinizi duydum sevindim siz atalarımızın dediği gibi meyva veren ağaçsınız herkezi memnun etmek gibi bir derdimiz yok olanlar bize yeter,sağlıklı bol neşeli günler dilerim sevgilerimle..Mert in selamı var.

gilan, sonkez, berçin ve 4 kişi beğendi.
pınar59 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
sardunya, soğanlı bitkiler, tohumla üretim

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025