Çok uzun süredir paylaşımda bulunmadım. Açıkçası bulunmayı da düşünmüyordum doğrusu. Ama çok değer verdiğim bazı insanlar var ki, (onlar kendilerini biliyor) onlar bitkilerimin durumunu merak ediyor biliyorum. Onları kıramayacağım için çok kırgın ve küskün olsam da paylaşımda bulunacağım.
Kırgın ve kızgınlığıma neden olan üyelerden bir rica olacak bu noktada... Lütfen benim paylaşımlarımdan uzak durun!!!! Beğenmeyin, takip etmeyin... Yeterince derdim var; benim kedimden, kuşumdan, hayvan severliğimden, saksımdan, çiçeklerimin sıradanlığından rahatsız olanlar uğramasın paylaşımlarıma... Hele ki kediler beni tırmalarsa zihniyetiyle celallenenler, nergis benden sorulur lale de benden diyenler, hayvan düşmanlığına alkış tutanlar... Ben doğayı bir bütün olarak seviyorum. Bir ota, bir karıncaya, bir tırtıla dahi kıyamıyorum. Sayfamda rating kaygım yok, çok rica ediyorum...
Ben sevgi ile çıktım bu yola ama doğayı bir bütün olarak sevmeyenleri SEVMİYORUM! Buradaysam sadece agaclar.net ruhunu taşıyan dostlarım içindir...
Saygılarımla...
|