Sevgili Loveforlife Sevgili Can, 2 gundur fırsat buldukca balkonunda gezinti yaptım.Daha doğrusu hayatında.Gözyaşlarımı tutamadım.Acısıyla tatlısıyla neler geçiyor şu insan ömründe. Yaşananlar kolay değil. İşte hersey bir sınav değil mi? İmtihanlarımız hep en sevdiklerimizle.Eş, çocuk, anne baba kardeş, sağlık, para.......liste uzun.Hayat zor ve güzel. Kayıplar canımızı acıtırken bir de bakmışız yeni sevinçler eklenmiş. Allah kaldıramayacagımız yük yüklemesin bu hayatta.Ben de bir canımı kaybettim,çok zor günlerdi, sonra 2 can girdi hayatıma.Eski acılar yangınlar bir nebze külleniyor zamanla.Agaclar net te yeni üyeyim ama burası o kadar sıcak ki sanki yıllardır burdayım ve sizleri uzun süredir tanıyor gibiyim.Ayrıca seni kendime çok benzetiyorum ve yakın hissediyorum.Kimbilir belki birgün tanışırız.Allah sağlık versin hastalıklarına şifa versin, hersey gönlünce olsun.Ayrıca sağlık konusunda aramak istersen her zaman yanındayım, göğüs hastalıkları uzmanıyım. İÇİMİZDEN BİR CAN LOVEFORLİFE
|