![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Bağbozumu :)
Kışın gelmeye niyeti yok. Biberler çılgınca biber yapmaya devam ediyordu ama artık yerlerini başkalarına bırakma vakitleri geldi de geçti bile. Hiç kıyamasam da bağbozumu ve ardından da biberlerin sökülmesi geldi. Saksılarda olsa da toprak bereketi... ![]() Biberlerin yapraklarını benim 3 silahşörler çok seviyor. Afiyetle yediler elbette... ![]() ![]() ![]() Ama süs biberleri öylesine canlı ki, bir saksısına dokunmadım. Taze acı biber isteyenlere... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Moderatör
|
Acil şifalar diliyorum Sevgili loveforlife. Reelde görmesem de saygı duyduğum kişiler içinde en baştaki kişilerden biri olduğunuzu daha önce de belirtmiştim. Bu kadar sıkıntının içinde yine de hayata gülümsemeniz bile bizlere hayata ne kadar sıkı bağlanmamız gerektiğini anlatmaya yetiyor bence. İnşallah benim kızım da sizin gibi hep gülümser hayata ne kadar zorluk çıksa da karşısına. Sizin gibi iyi bir doğasever olur inşallah. Gerçi hayvanlardan çok korkuyor ama olsun ![]() Alıntı:
![]() Ayvalar çok güzel görünüyor ben de daha önce görmemiştim. İnternette biraz bakayım dedim ayva çeşitlerine limon ayvasına benziyor. Çok da iştah açıcı duruyor. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| sardunya, soğanlı bitkiler, tohumla üretim |
|
|