View Single Post
Eski 23-11-2013, 13:45   #651
pria
Ağaç Dostu.

pria's Avatar

Giriş Tarihi: 06-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Reelde beni anlayan insan bulmakta zorluk çekerken, burada anlaşılabiliyor ve seviliyor olmam öylesine güzel ki! Bazen hata bende mi acaba diye düşünüyor olsam da, agaclar.net dışında niçin bu kadar yalnız olduğumun yanıtını bir türlü bulamıyorum. Aslına bakacak olursanız benim en mutlu olduğum yer burası...

Dualarınızı eksik etmeyin... En çok ihtiyacım olan dualar...

Sevgi ve selamlarımla...
Hiç kendinizi bu kadar sorgulayıp didik didik etmenize gerek yok sayın loveforlife..
Hatasıyla sevabıyla bir garip ademiz nihayetinde..
Aslında hiçbirimizin birbirimizden farkı yok..

Kendinize de yüklenip haksızlık etmeyin..Bu kadar doğa, insan sevgisi olan bir insanda büyük hatalar aramak yanlış olur bence..

Ben de sizler gibi insanların olduğu ''agaclar.net'' te olmaktan, vakit geçirmekten gerçekten mutluyum..
Sanal alem de olsa, sizleri iyi olarak anlayan okuyan dost insanlar arasında olduğunuzun bilincinde oluşunuz sevindiriyor beni..

Ayrıca, hayata dört elle sıkı sıkıya sarılan, yorgunluk nedir bilmeyen mücadeleci bir kişiliğinizin olması, olumsuzlukları yenmenizin en büyük garantisidir..

Bizler sizi tanıdığımıza hep sevindik..
Bir kardeş, bir bacı gibi..

Herşey gönlünüzce olsun diyorum..
Hayatta hiçbir zaman riyakar olmayı beceremedim, dobra dobrayımdır ve benim duam her zaman gönüldendir.

pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön