View Single Post
Eski 23-11-2013, 20:46   #656
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Sevgili loveforlife, Daha önce de sana yazmıştım, AĞAÇLAR nete girdikten sonra her ne kadar sanal da olsa, çok iyi dostlar edindim onlardan bir tanesi de sizdiniz.
Daha sizi hiç görmeden bile size karşı ayrı bir sıcaklık hissettim, sanki sizi çok daha önceden tanırmışım gibi kendime yakın hissettim, sizin o tatlı ve sevecen sözleriniz, güzel paylaşımlarınız, onlarca bitkileri iyileştirip cana can katmalarınız sizin ne kadar iyi yardım sever bir insan olduğunuzu anladım.

Daha sonra resimlerinizden tanıma fırsatım oldu, daha sonra da uzaktan da olsa hemşerim olduğunuzu öğrenince size karşı daha da ısındım, sizi çok sevdim ama şimdi sizin birazcık moralinizin bozuk olduğunu görüyorum.

Sana bir abla tavsiyesi olarak sakın hiç ama hiç canınızı sıkmayın, tedavinizin de başarıyla bitecek hayırlısıyla bütün duğalarım sizinle Allah her zaman yanınızdadır yeter ki içinizi ferah tutun.

Bunlar da gelip geçecek inşallah hayırlısıyla, güzelliklerimizi paylaşacağız daha öyle pes etmek yok, hepimiz seni çoook seviyoruz, en kısa zamanda iyileşmenizi ve aramızda cıvıl cıvıl güzelliklerinizle görmek istiyoruz.

Sakın seni kimse sevmediğini düşünme, sevene de allah razı olsun sevmeyene de deyip geçeceğiz, beş parmak bile aynı değil, onun için herkesi oldğuğ gibi kabul edeceğiz, hiç bir şeye üzülmeye değmez, boş ver aldırma gönül aldırma deyip tekrar çok çok geçmişler olsun diyorum ve yanaklarından öpüyorum.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön