agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni16716Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-09-2013, 10:26   #601
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi eceyıldız Mesajı Göster
Bu arada benim gelin teli neden gelişmiyor bu ikinci ekmem oldu birincisi pamukçuk doldu toprağı ile attım çünkü öldü yenisini aldım annemden buda gelişmiyor içeri mi alsam acaba. Anneme ben getirmiştim gelintelini ve o kadar büğümüştü ki bütün komşular almıştı yavrularından yıllardır annemde mutlu mesut yaşar annem de dışarı koymuş bende neden olmuyor. Saksı ve toprağını tekrar değiştirip birde içeri alayım bakalım ne olacak.
Sevgili Eceyıldız,

Genelde arsız olduğu düşünülen bir bitki. Niye olmamış anlayamadım. Benimki direkt güneş altında değil. Gölge ama aydınlık bir yerde tutuyorum. Acaba doğrudan yakıcı güneşe çıkarman mı rahatsız etti çiçeği? bir de sorun toprağında olabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor...

berçin beğendi.
loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-09-2013, 10:41   #602
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hozat Mesajı Göster
Eylül ayında nar ağacının çiçek açtığını ilk defa görüyorum, şaşırdım doğrusu.

Nar ağacı meyvesi kadar üretkendir, belkide o çiçeklerin hepsi meyve tutacaktır.

Narı tutan "nar tanesi gibi" güzel kızını Allah nazarlardan korusun.

sevgilerimle.........

Eklenti 442830
Sevgili Hozat,

Beni de şaşırtıyor nar ağacı. Bu mevsimde açıp da meyve tutar mı onu hiç bilemiyorum.

Nar tanesi prensesim Ağabeyimin kızı. Halasının bir tanesidir o. Benim en iyi arkadaşım. (Ben bekarım, çocuğum da yok ne yazık ki!) Bir çocuğun bu kadar doğa aşığı olmasına az rastlanır sanırım. Hayvanlara, bitkilere, hatta doğadaki taşa bile aşık! Bu yıl ikinci sınıfa gidiyor. Büyüyünce hayvan doktoru, insan doktoru, bitki doktoru olacakmış. Şimdiden bütün bitkileri Latince isimleriyle öğreniyor. Sonrasında ne olur bilemiyorum. Dilerim bahtı güzel olsun...

Eski 20-09-2013, 11:14   #603
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Beyaz cüce karpuz...

Geçen yılki tohum takas etkinliğinde gelen tohumlardan sadece bir tanesini ekebilmiştim yer darlığından. O da sorunsuz çimlendi ve gelişti. 3 tane meyve verdi. Bu sonuncu olan en küçük meyvesi. Bu da Eylül'ün kısmeti.
Name:  IMG_3548.jpg
Views: 3074
Size:  42.7 KB
Name:  IMG_3549.jpg
Views: 3671
Size:  27.3 KB
Bakmayın beyaz olduğuna, mis kokulu bir karpuz. Sanki çocukluğumuzda yediğimiz karpuzların tadını andırıyor. Tadı damağınızda kalıyor. Annem bile çocukluğuna gitti. Çocukken yetiştirdikleri sarı ve beyaz karpuzlara benzetti...
Name:  IMG_3683.jpg
Views: 929
Size:  33.7 KB
Name:  IMG_3684.jpg
Views: 3189
Size:  34.2 KB
Name:  IMG_3685.jpg
Views: 905
Size:  35.7 KB

Eski 20-09-2013, 14:39   #604
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Brovalya (Browillia Speciosa)

Bu ne güzelliktir böyle! Açmaya doymuyor. Ama henüz hiç tohum kesesi oluşturmadı. Çoğaltamamaktan korkar oldum...
Name:  IMG_3544.jpg
Views: 956
Size:  32.6 KB

Name:  IMG_3545.jpg
Views: 996
Size:  38.7 KB

Eski 20-09-2013, 14:42   #605
Ağaçsever

semracan's Avatar

Giriş Tarihi: 09-07-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Bu ne güzelliktir böyle! Açmaya doymuyor. Ama henüz hiç tohum kesesi oluşturmadı. Çoğaltamamaktan korkar oldum...
Eklenti 442957

Eklenti 442958
Çok güzeller maşallah inşallah tohum alır ve paylaşırsınız bizlerle

loveforlife ve SUDEM beğendi.
semracan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-09-2013, 19:46   #606
Ağaç Dostu

sumeyra47's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi eceyıldız Mesajı Göster
Bu arada benim gelin teli neden gelişmiyor bu ikinci ekmem oldu birincisi pamukçuk doldu toprağı ile attım çünkü öldü yenisini aldım annemden buda gelişmiyor içeri mi alsam acaba. Anneme ben getirmiştim gelintelini ve o kadar büğümüştü ki bütün komşular almıştı yavrularından yıllardır annemde mutlu mesut yaşar annem de dışarı koymuş bende neden olmuyor. Saksı ve toprağını tekrar değiştirip birde içeri alayım bakalım ne olacak.
Benim üst kattaki komşumun saksısından minicik bir gelin teli bahçeme düşmüştü.Ben de o minik çeliği ektim şimdi saksı neredeyse dolmak üzere.Dün onu bahçeden saksıya aldım hatta görümceme de küçük bir çelik verdim.Anlayacağınız çok arsız bir çiçektir Gelin teli.

loveforlife beğendi.
sumeyra47 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-09-2013, 11:39   #607
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Mercan'ım melek oldu!

Ben bittim arkadaşlar... Mercan'ım bu kadar çabuk aşık edip kendine, böylesine hızlı mı bırakacaktı beni? Kalbim sızlıyor. Gözyaşlarım yetmiyor acımı ifade etmeye...

Bahçeye çıkıyor ikisi de. Dün gece ilk defa Mercan eve gelmedi. Sabah kalktığımda yan taraftaki terkedilmiş evin bahçesinde kustuğunu gördüm. Gel kızım diye seslensem de gelmedi. O bahçeye geçmem mümkün değil. Bir sandalyeye çıkıp baktım. "Gel" dedim, öylece baktı gözlerim taaa içine. Kalbimi vurdu o bakışlar. Ömrümün sonuna dek unutamayacağım bakışlar...

Dün bir daha göremedim, sürekli seslensem de... Hep aradım. Acaba o evden sokağa mı geçti diye saatlerce sokakları dolandım. Fincan'da ise bir huzursuzluk. Sürekli miyavlıyor, ağlıyor...

Bu sabah yine aramaya indim aşağıya... Fincan'ım da yanımda... Sürekli ortancaların arka tarafındaki köşeye gidip gelip bana bir şeyler anlatmaya çalışıyor. Eve gelirken o duvarın üstünden geçmeyi Mercan öğretmişti ona. 1 ayda öyle çok anı bıraktı ki bize. Fincan ne kadar dövse de çok da sevdi onu... Ve kardeşinin yerini gösterdi bana Fincan'ım!

Eğildim... Meleğim sonsuz uykuya yatmış, gözleri sonsuzluğa bakarak... Bana gelmeye çalışmış son nefesine dek. Ben bulamamışım onu. Canı yandı mı, nasıl oldu, ne oldu? Ve ben niye yanında olamadım meleğimin?

Bembeyaz gelin ettim kızımı, sarıp sarmalayıp... Sonsuz uykunda rahat ol meleğim. Huzur içinde yat. Seni hep seveceğim. Sonsuzlukta buluşmak dileğiyle sevgi meleğim...
Name:  IMG_3567.jpg
Views: 865
Size:  21.0 KB

Name:  IMG_3547.jpg
Views: 873
Size:  29.8 KB

Name:  IMG_3499.jpg
Views: 864
Size:  34.8 KB

Düzenleyen loveforlife : 22-09-2013 saat 12:12
Eski 22-09-2013, 19:34   #608
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Canım ya,tüh mesajı okudukça hadi, hadi hiç brşeyciği yoktur inşaallah dedim ama...
şu anda ne yazacağımı bile bilemiyorum, ne denir ki sonuçta o da bir canlı, bu duruma ben de çok üzüldüm, allah sabırlar versin sevgili loveforlife.
Bir şeyler yazmaya çalışıyorum seni teselli etmek için ama yetersiz kalıyorum.

loveforlife beğendi.
akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-09-2013, 21:09   #609
Ağaç Dostu

gokcegokce's Avatar

Giriş Tarihi: 05-03-2012
Sevgili Loveforlife daha yeni yaşadığım için anlıyorum sizi. Bizim bildiğimiz gibi konuşamayan ama bizlerden daha iyi iletişim kuran, evlerimizi açtığımız canların yitimi çok acı. Allah öte dünyada etrafımızdaki meleklerden yapsın onları ve inşallah bizler bu dünyada biraz da olsa onlara sıcak yuva, yem ve su vererek memnun edebilmişizdir. Size de baş sağlığı diliyorum.

loveforlife beğendi.
gokcegokce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-09-2013, 21:33   #610
Ağaç Dostu

sonkez's Avatar

Giriş Tarihi: 28-12-2010
Thumbs down

Okadar üzüldümki anlatamam...Söyleyecek söz bulamıyorum....Oda bir canlı,oda evin bir bireyi....Teselli edecek bir kelime bulamıyorum...8 Senedir beslediğim bir kedimiz var .Hep düşünüyorum,sonumuz ne olacak diye..Yazdıklarınızı okuyunca olayı kendim yaşamış gibi oldum...Üzgünüm....Başınız sağ olsun...

cemo ve loveforlife beğendi.
sonkez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-09-2013, 23:03   #611
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Hay Allah sevgili loveforlife ne desem ki bilemedim ben de çok üzüldüm. Seni çok iyi anlıyorum, ben de sokağa çıkıp saz ekibimden bir tanesini göremesem hemen aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Gelince aman nasıl rahatlıyorum tahmin edersin. Çok üzüldüm sevgili loveforlife...

loveforlife beğendi.
YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-09-2013, 23:28   #612
Ağaç Dostu

sumeyra47's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2013
Gerçekten çok üzüldüm, çok tatlıydı bir an çok sevinmiştim belki bana verirsin Mercanı..O kadar üzüldüm ki anlatamam Allah sabırlar versin sevgili Loveforlife.

loveforlife beğendi.
sumeyra47 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-09-2013, 08:30   #613
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Galeri: 765
Alıntı:
Bembeyaz gelin ettim kızımı, sarıp sarmalayıp... Sonsuz uykunda rahat ol meleğim. Huzur içinde yat. Seni hep seveceğim. Sonsuzlukta buluşmak dileğiyle sevgi meleğim...

Bu sözler karşısında yazacak bir şey bulamıyorum. Ben de üzgünüm.

gilan ve Adalet Yağcı beğendi.
Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-09-2013, 22:31   #614
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster

Bu sözler karşısında yazacak bir şey bulamıyorum. Ben de üzgünüm.
Ablacığım,

Senin yaşadığın evlat acısının yanında benimki hiç kalacak biliyorum ama hiçbir zaman anne olamayacağım için onlar bana annelik duygusunu yaşatan yegane canlar. O yüzden hala cız ediyor yüreğim... Şimdi Fincan'a bir şey olursa korkusu sardı beni. Fakat her şeye rağmen Mercan'ın yokluğuna da alışabilmiş değiliz. Ne ben, ne de Fincan... Fincan sürekli ağlıyor

Beni anlayıp acıma destek olan tüm dostlarıma çok teşekkür ederim...

Eski 26-09-2013, 09:51   #615
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Galeri: 765
Sevgili loveforlife, acını küçümsediğim için yazmamıştım. Seni anlıyorum. Dilerim, Fincan'a bir şey olmaz ve birlikte devam edersiniz.

Sadece bazı sözcükler bazı şeyleri hatırlattı. (bembeyaz- gelin- kızım-sevgi meleğim) Hem biliyorsun, bugünlerde ortaya çıkan bazı eşyalar beni oldukça yordu ve üzdü. Sayfana girdiğimde bu sözlerle karşılaşınca yaşananlar gözümün önüne geldi.

İstersen alıntıladığın mesajımı sil, ben de kendi mesajlarımı.

Bundan sonrası için, her şey daha güzel olsun dileklerimle... Sevgiler...

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-09-2013, 13:01   #616
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster

İstersen alıntıladığın mesajımı sil, ben de kendi mesajlarımı.

Bundan sonrası için, her şey daha güzel olsun dileklerimle... Sevgiler...
Hiç öyle şey olur mu Canım Ablam benim... Seni çok iyi anladığımı ifade emek istemiştim. Benim bu kadar canım yandıysa, senin kalbin nasıl dayanır?

Ah o anılar... Yavrucuğunun sadece güzelliklerini anımsamaya çalış. O, senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslıydı. Yeri doldurulamaz biliyorum ama ben bir telefon kadar yakınında olan kızın olabilirim. Hem bak Rabbim bir meleğini almış belki ama o tatlı dilli bıcırık torunun var şimdi yanında. O sana ilaç gibi olacak, eminim buna!

Seni çok seviyorum. Benimle aynı fikirde olan başkalarının olduğunu da biliyorum. O yüzden hiç dayanamam üzülmene... Ne olur Ablacığım, kendini bu kadar çok üzme!

Eski 26-09-2013, 16:09   #617
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

Giriş Tarihi: 28-04-2008
Galeri: 13
Candan can gitmesi kadar zor bir şey yoktur hayatta

Sana, sabır diliyorum cannnn...

cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-09-2013, 20:30   #618
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Giriş Tarihi: 06-10-2011
Böyle durumlarda söyleyecek sözcük bulmak çok zor canım arkadaşım. Asla Mercanı unutmayacaksın ama acısı da zamanla azalacak, her zaman destekçinim sabır diliyorum arkadaşım...

YeniGine ve loveforlife beğendi.
berçin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-09-2013, 21:31   #619
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 15-12-2009
Galeri: 4
Bir nebze olsun azaltacaksa acınızı sizinle paylaşmak isterim sevgili kardeşim Loveforlife.

Hassas kişilerin aslında en güçlü olduğunu, her şeyin üstesinden tek başlarına gelebildiklerini sizin sayenizde bir kere daha öğrendik.

Her şey gönlünüzce olsun.

OSMAN45 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-09-2013, 21:21   #620
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Mercan'ım bir melek misali uçup gitti... Çok zor alışması. Şükür ki başka canlar da var. Onların varlığıyla teselli bulmaya çalışıyorum.

Terasta ıslattığım bayat ekmekleri yemek için birbiriyle yarışan güvercinlere göz yaşları içinde anlattım özlemimi. Meleğimin ruhuna ulaştırsınlar istedim sevgimi...
Name:  IMG_3742.jpg
Views: 734
Size:  31.1 KB
Name:  IMG_3759.jpg
Views: 733
Size:  33.7 KB
Name:  IMG_3764.jpg
Views: 756
Size:  33.3 KB
Name:  IMG_3765.jpg
Views: 762
Size:  35.0 KB
Fincan'ımsa sürekli dalıp gidiyor uzaklara şimdi. Sanırım çok özledi o da kardeşini...
Name:  IMG_3802.jpg
Views: 1220
Size:  37.3 KB

Eski 27-09-2013, 22:32   #621
Ağaç Dostu

hira's Avatar

Giriş Tarihi: 04-06-2012
insanın sevdiğini kaybetmesi dişini kaybetmesi kadar ilginçtir,

acısını o an yaşar, yokluğunu ömür boyu..

hira Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-09-2013, 11:14   #622
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-10-2011
Sevgili Loveforlife , kediniz için gerçekten çok üzüldüm .Hele sizin gibi hayvanları bu kadar yürekten seven birisinin acısını daha iyi anlıyorum. Bizde ailecek kedi hastasıyız. Bizde birçok kere alıştığımız bu canlardan , ne yazıkki acı bir şekilde ayrılmak zorunda kaldık. Şimdi resimlerine bakarak onlarla aklımızda kalan anıları , defalarca anlatarak avunuyoruz.

Lalem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-10-2013, 21:20   #623
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Çok uzun süre olmuş burada bir şey paylaşmayalı. Mercan'ı kaybetmem bir yandan, sağlık sorunları diğer yandan epey moralimi bozdu aslına bakacak olursanız.

Bitkilerimle de şu sıralar az ilgileniyor olsam da onlar her şeye rağmen mutlu etme gayretindeler yine. Biberleri sökmeye kıyamıyorum ama söküp lale soğanlarımı dikme zamanım geldi bile...

Baksanıza biberlerde sonbahar bereketine...
Name:  IMG_3816.jpg
Views: 698
Size:  31.9 KB

Name:  IMG_3818.jpg
Views: 695
Size:  35.7 KB

Name:  IMG_3820.jpg
Views: 700
Size:  48.8 KB

Name:  IMG_3848.jpg
Views: 692
Size:  33.8 KB

Name:  IMG_8411.jpg
Views: 712
Size:  34.3 KB

Eski 15-10-2013, 19:04   #624
Ağaç Dostu

gokcegokce's Avatar

Giriş Tarihi: 05-03-2012
Sevgili Loveforlife, Bursa'ya selamlar ve hayırlı bayramlar dilerim. Sevgiler...

gokcegokce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-10-2013, 19:50   #625
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Ablacım başın sağ olsun Okadar üzüldüm ki Mercan için Allah geride kalanlara ve sana sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-10-2013, 21:20   #626
Moderatör

h_dogan's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2007
Galeri: 22
Geçmiş olsun Sn. loverforlife.

Biberler aşırı sıcakları sevmiyor, havalar serinleyince çok daha fazla meyve tutuyorlar, insan sökmeye kıyamıyor doğal olarak.

Sağlıcakla kalın.

h_dogan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-10-2013, 13:53   #627
Ağaç Dostu

Muda's Avatar

Giriş Tarihi: 12-02-2013
Galeri: 8
Alıntı:
Bir ara o telaşla uzaklaştı ama aklı yine avındaydı...

Eklenti 415768

Eklenti 415769

Sonunda yine dayanamadı. Karnı guruldamaktaydı. Hazır sofra kurulmuş, yemek de hazır olmuş...

Eklenti 415770

Eklenti 415771

O afiyetle yemeğini yerken, daha fazla rahatsız etmeye kıyamadım bu uzun bacaklıyı...
Sayın Loveforlife; Örümcekler avlarını yakalayıp hareketsiz hale getirdikten sonra avlarına bir zehir enjekte ediyorlar. Bu zehir böcek içindeki bütün organları sıvı hale getiriyor. Daha sonra gidip pipetle ayran içer gibi içini boşaltıyorlar. Geriye sadece boş kabuk kalıyor.

Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-10-2013, 14:58   #628
Ağaç Dostu

turkankaragoz's Avatar

Giriş Tarihi: 21-06-2012
Sayın Loveforlife uzun zamandır sayfaları okuyamamıştım. Şu an gözyaşları içinde yazıyorum mesajı. Biliyorsunuz benimde iki oğlum var. Acınız kalbimde.

loveforlife beğendi.
turkankaragoz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-10-2013, 16:49   #629
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Bayram şekeri...

Sokaklarda yitip giden pek çok candan biri olacaktı o da belki! Bayramın ilk günü olanca sesiyle bağırmasaydı... Sabah 5 gibi uyandığımda duydum sesini. Ama bir yavru köpek ağlaması zannettim ilk başta. Evde kimsenin olmamasını fırsat bilerek erkenden çıkıp dışarı aramaya başladım. Ne kadar dolansam da sesin nereden geldiğini bir türlü anlayamıyordum. Aklım bu sesin kaynağında kalarak evden çıkmak zorundaydım. Akşam eve döndüğümüzde o iç parçalayan ses hala kesilmemişti. Aramaya devam ettiğimde sokağa atılmış eski bir çekyatın içine atılmış olarak buldum onu. Korkudan, açlıktan, susuzluktan perişan haldeydi. Çılgınca bağırıyordu. Sonuç olarak bayramda misafir oldu bize. Çiçek gibi bir Yumak kız! Hemen yuva arayışına da giriştik. Zira Fincan Hanım bunalıma girdi. Mercan'ı seven o değildi sanki. Bu minik kızı hiç kabullenemedi. Neyse ki kısa sürede güzel bir yuva bulundu Yumak kıza...
Name:  IMG_4033-001.jpg
Views: 1267
Size:  32.4 KB

Name:  IMG_4035.jpg
Views: 799
Size:  30.5 KB

Name:  IMG_4037.jpg
Views: 799
Size:  24.6 KB
Yumak gitti ama Fincan Hanım hala küs bana... Yumak'a baktığımız odaya bile girmek istemiyor...

Eski 23-10-2013, 18:49   #630
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi turkankaragoz Mesajı Göster
Sayın Loveforlife uzun zamandır sayfaları okuyamamıştım. Şu an gözyaşları içinde yazıyorum mesajı. Biliyorsunuz benimde iki oğlum var. Acınız kalbimde.
Sevgili Turkankaragoz,
İnanın ben Mercan'ımı hatırladıkça hala gözyaşı dökmekteyim. Hiçbir zaman unutamam onu... Rabbim geride kalanlara sağlıklı uzun ömür versin inşallah. Bayramda çok içim yandı yine. Sokakta baktığım canları zehirlediler... Sözde Müslüman geçiniyor bunu yaptığını düşündüğümüz yaratıklar. Yavrucaklar ağzından burnundan kan gelerek, acılar içinde can verdi... Arka sokaktaki bebeklerimin hiçbiri yok artık...

Etiketler
sardunya, soğanlı bitkiler, tohumla üretim

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025