Sayın Yaylacı,
Bu güzel sözlerinizle beni ne kadar mutlu ettiğinizi bir bilseniz! Ben içi dışı bir bir insanım. Lâkin zaman zaman, iyi niyetimin kurbanı olarak yanlış anlaşılabiliyorum. Beni en iyi anlayan insanları, gerçek dostları bu site sayesinde bulmuş olmam benim için büyük bir şans. Ben burada oldukça acılarım hafifliyor...
Biliyor musunuz, siteye ilk girdiğim zamanlarda dolaştığım ilk sayfalardandı sizin başlığınız. O zaman da bitki ve bilgilerinize hayran olduğumu yazmıştım. Zamanla bu büyük bilgi denizinde dolaştıkça, bir de baktım ki ben de çok şeyler öğrenmişim. Ama öğrenmenin sonu yok, okunacak sayfalar çok... Sizin sayfalarınızı yazın epeyce özlemiş olsam da geri dönüşünüz sevindiriyor beni. Çünkü ben bilgi ve görseli bir arada barındıran, sanki yanıbaşımdaymış hissi veren sayfalarda dolaşmayı çok daha fazla seviyorum.
Bir gün hayran olduğum sayfalardaki kadar başarılı olabilir miyim bitki konusunda bilmiyorum ama bildiğim bu siteyi ve sitedeki güzel insanları çok sevdiğim! Tüm güzel sözleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Saygılar, selamlar...
Düzenleyen loveforlife : 15-11-2013 saat 09:58
|