agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni16716Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 06-05-2013, 11:22   #1
Ağaç Dostu

mandalinleerik's Avatar

Giriş Tarihi: 25-05-2011
Sevgili loveforlife, Fincan'ın geri gelmesine çok sevindim. Ayrıca çiçeklerine de diyecek yok. Bu arada aklıma geldi. Bonsai sana çok yakışır. Bir bonsai senin elinde çok güzel şekillenir. Sabır, sevgi, bilgi hepsi sende mevcut. Bilmiyorum sever misin? dene derim.

mandalinleerik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-05-2013, 20:18   #2
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mandalinleerik Mesajı Göster
Sevgili loveforlife, Fincan'ın geri gelmesine çok sevindim. Ayrıca çiçeklerine de diyecek yok. Bu arada aklıma geldi. Bonsai sana çok yakışır. Bir bonsai senin elinde çok güzel şekillenir. Sabır, sevgi, bilgi hepsi sende mevcut. Bilmiyorum sever misin? dene derim.
Sevgili Mandalinleerik,

Bence sen beni gözünde fazlaca büyütüyorsun Kaybettiğim çiçeğim de çok. Hem daha yolun başındayım. Bonsai, gerçekten çok güzel. Emek ve sabır şart. Ben bunlarda hiç gocunmam. Bilgiye gelince... Benim daha çooooooooooook okumam lazım... Tamam okudum diyelim de, bir dolu ağaççığı da telef edersem? İşte o zaman üzülürüm... Çok sevdiğim için üzülürüm! Sen bir görsen beni; yabani otlara bile kıyamıyorum, ya çiçekse diye. Aslında birkaç tane aday adayım var ama şimdilik erken. Biraz daha pişmeliyim sanırım...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-05-2013, 20:27   #3
Ağaç Dostu

mandalinleerik's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Aslında birkaç tane aday adayım var ama şimdilik erken. Biraz daha pişmeliyim sanırım...
Tamam demek hissetmişim işte. Öyle bir düşünce var derinlerde Hadi bakalım hayırlısı.
Ha bu arada bilgim yok falan demişsin de hani bunu sen söyleme bence. Senin kadar çok okuyan ve araştıran biri için bonsai sana güle oynaya gelir.

Adaylarını merak ettim şimdi

Eski 06-05-2013, 21:13   #4
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mandalinleerik Mesajı Göster
Tamam demek hissetmişim işte. Öyle bir düşünce var derinlerde Hadi bakalım hayırlısı.
Ha bu arada bilgim yok falan demişsin de hani bunu sen söyleme bence. Senin kadar çok okuyan ve araştıran biri için bonsai sana güle oynaya gelir.

Adaylarını merak ettim şimdi
Adaylar, tohumdan yetişip de söküp atmaya gönlümün razı olmadığı, ekecek bahçem de olmadığından yaşama şanslarının bonsaide saklı olduğunu düşündüğüm birkaç ufaklık... Ama uzun süre bu konuda bir girişim bekleme benden sen yine de... Bakarsın ben fidancıkları dikecek bir bahçe buluveririm... Hiç olmadı gider dağa dikerim de, kuşlar yer meyvelerini...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-05-2013, 21:19   #5
Ağaç Dostu

mandalinleerik's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Adaylar, tohumdan yetişip de söküp atmaya gönlümün razı olmadığı, ekecek bahçem de olmadığından yaşama şanslarının bonsaide saklı olduğunu düşündüğüm birkaç ufaklık... Ama uzun süre bu konuda bir girişim bekleme benden sen yine de... Bakarsın ben fidancıkları dikecek bir bahçe buluveririm... Hiç olmadı gider dağa dikerim de, kuşlar yer meyvelerini...
Yok olmaz ben yakıştırdım bir kere bonsaiyi sana bence dene derim. Bir de bakmışsın sitede yarışmaya girmişsin. Olmadı buluruz uygun bir fidan. O da olmadı hazırını buluruz.

Etiketler
sardunya, soğanlı bitkiler, tohumla üretim

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025