View Single Post
Eski 07-05-2013, 20:08   #202
loveforlife
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Sevgili loveforlife, vakit bulunca balkon başlığına attım kendimi, taaaa ilk sayfadan başlayarak bütün mesajları tek tek okudum, fotoğraflarını keyifle izledim.

Şahane anlatımına arkadaşlarımız da çok içten mesajlar yazarak düşüncelerini dile getirmişler. Sen hakikaten bütün bu güzel sözleri çok hakediyorsun. İçtensin, hayat dolusun, hayatın hep güzelliklerini görmekten yanasın.

Dileğim o dur ki; Allah sana sağlıklı, huzurlu çok uzun ömür versin, hak ettiğin mutlululuğa kavuştursun seni.

Aramıza katılalı uzun bir zaman olmamasına rağmen arkadaşlarımız da seni çok sevdiler, yazılarını zevkle takip eder oldular. Bu ne güzeldir, gurur vericidir.

Her zaman aramızda olman dileği ile beğendiğini yazdığın Calibrachoa'larımı sana gönderiyorum.

Güler Ablacığım,

Ama bunlar çok güzel! Ben minicik fideleriyle mutlu olmuşken böylesi bir saksım olsa nerelere asarım bilemedim Tabii ki Güler farkı! Senin yeşil ellerin değmiş onlara bir kere...

Fırsat bulup sayfalarımı gezebilmen beni öylesine sevindirdi ki! O güzel kelimelerin onur verdi, çok mutlu etti. Ben bu kocaman ailede çok mutluyum ve güzel olan her şeyi paylaşmak adına, hep burada kalmak istiyorum. Ben bu ailedeki her bireyi çok ama çok seviyorum!

Çok teşekkür ederim...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön