agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni13658Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 24-05-2013, 23:43   #1
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina Mesajı Göster
Tömürcekciğim, cehaletimi bağışla, yaptığın göndermelerdeki isimleri çözemedim

Holy şit Tenzile ve Dursun yenge, ben topukluyorum
Ablacım avrupa yakası vardı ya dilber hala vardı orda oydu işte kastettiğim Hibiskus dalını suda çimlendirip dikiliyor ananeme yaptık bu kışın şuan 30 cm oldu boyu ama bu aylarda çelik almak en iyisi çünkü kışın çoook uzun zamanda kök yaptı suda hatta kökte değil beyaz pütür pütür şeylerle kaplandı gövdesi bende dik anane onlar kök yapar dedim dikmiş ve tuttu

Bende şu son yazdığını anlayamadım ablacım holy şit ne ki dedim dursun yengeyi de nerden hatırladın valla satır aralarını bile kaçırmıyosun helal bide yaşlıyım demez misin ablam benim

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-05-2013, 23:52   #2
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
E kendin için de alıp bir dal köklendirseydin ya keşke. Benim sözlerime gelirsek, ben de önceki mesajlarımdaki gibi gene filmlerden gönderme yapmıştım, onun Türkçesini yazmam pek uygun olmaz esprim güme gitti

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-05-2013, 23:57   #3
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina Mesajı Göster
E kendin için de alıp bir dal köklendirseydin ya keşke. Benim sözlerime gelirsek, ben de önceki mesajlarımdaki gibi gene filmlerden gönderme yapmıştım, onun Türkçesini yazmam pek uygun olmaz esprim güme gitti
Ablacım ananeme de tanıdık bir teyze getiriyor ilk getirdi direk toprağa dikmiş olmadı ikinciye bidaha getirdi suya koy dedim orda oldu yani ananemde yok daha büyücekte olcakta ben ölürüm ozamana Ablacım aslında espirinin orasını anladım ama mantığı çözemedim konuştukça daha da batıyorum Allahıım

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-05-2013, 00:14   #4
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Tövbe de, Allah gecinden versin, sen kendin için de bir dal edinmeye çalış sağdan soldan, senin ilgin ve sevginle kısa sürede kocaman olur o, merak etme Sizin bu teyzeler, yengeler valla maaşallahı var hepsinin, sürekli bir sirkülasyon halindeler, çiçek- çelik dağıtım/paylaşım ağı, mekik dokuyorlar. Hani kadınların altın günü olur ya, sizin oradaki hanımlar da kabul günlerinde çelik, çiçek, tohum günü yapıyorlar gibi neredeyse. Aaa, hay Allah, hanımlardan fazla bahsettim, az kalsın içimdeki kadın ortaya çıkacaktı, maazallah az kalsın bir mağduriyete sebep olacaktı böylesi kadınsı bir mesaj

Neyse, Tömrücekciğim haydi bakalım bol çiçekli rüyalar

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025