![]() |
|
![]() |
#931 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Cymbelina ablam döktürmüş gene yahuu ![]() ![]() ![]() Zülfüye ve kaplumbağayı sadece sayfalardan birazcık biliyorum ve dağçiçeği ablacım zülfün kurtulsun ilk tohumlara ben talibim önemle rica ediyorum ve benimkiler de zühtü olucak zülfünün çocukları ![]() Ablacım iğdeye bayılırım abartmıyorum kokusuna hastayım. Ama şimdi tutmaz çiçekli ve yapraklı olduğu için. Kasım ayında alıp dikersin ablacım. Hanımeli arsız oluyor çabucak tutuyor ama iğde öyle mi bilmem kasımda dene bi ablacım belki tutar. Liste işine gelince blacım inan hiç aklıma gelmedi ama eğer istersen ya da isterseniz listeyi yaparım sizi kıracağıma gözlüğümü kırarım ![]() Ben o başlığı açtım ama ablacım hiç dönen olmadı sonra ben birkaç tane öyle istediklerimden konu komşuda görüp istedim bikaç çelikte iteden geldi e sakız da aldım bu sene, ceylan da olmayıversin zaten yeterince çiçeğim var Allah onlara zeval vermesin ve o başlığı alıp gün yüzüne taşıdığın için, böyle bir incelik gösterdiğin için sana tüm kalbimle teşekkür ederim ablacım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Tömürcek bak benim sabriyeme. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2013
|
sabriye dediğiniz e milli değilmi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Ağaç Dostu
|
Evet . Tömürcek E. Millilere Sabriye diyor . O yüzden Sabriye dedim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
güzel adlandırma.. ![]() bende sardunyayı bülent diye seviyorum... ![]() bana saçma gelirdi demekki tek ben yapmıyorum bunu..... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Yine herşey çok güzel ablacım benim yüreği güzel kardeşim hepsi resimlerine yazılarına yansıyor ALLAH mutluluğunu neşeni daim etsin inşallah ellerine emeğine yüreğine sağlık ablacım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Peki ya, Hibiskus/Japon gülü desem??? ![]() ![]() ![]() Bir de hazır sormuşken, sundaville'i de ekleyeyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#942 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Ağaç Dostu
|
Sus, bana cevap verme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Ağaç Dostu
|
Tömürcekciğim, cehaletimi bağışla, yaptığın göndermelerdeki isimleri çözemedim ![]() ![]() ![]() ![]() Holy şit ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#946 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Bende şu son yazdığını anlayamadım ablacım holy şit ne ki dedim dursun yengeyi de nerden hatırladın valla satır aralarını bile kaçırmıyosun helal bide yaşlıyım demez misin ablam benim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Ağaç Dostu
|
E kendin için de alıp bir dal köklendirseydin ya keşke. Benim sözlerime gelirsek, ben de önceki mesajlarımdaki gibi gene filmlerden gönderme yapmıştım, onun Türkçesini yazmam pek uygun olmaz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Ağaç Dostu
|
Tövbe de, Allah gecinden versin, sen kendin için de bir dal edinmeye çalış sağdan soldan, senin ilgin ve sevginle kısa sürede kocaman olur o, merak etme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse, Tömrücekciğim haydi bakalım bol çiçekli rüyalar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Ağaç Dostu
|
Şşşşt ne oluyor burda bakalım. Hibiskus muydu neydi bende de ondan yok. Zaten olsa bu şekilde bahsetmez canım hibiskusum derdim büyük ihtimalle. :P ![]() Bir ara sandaville den vardı çiçekçide de içim gitse de alamadım. Balkonda sarmaşık bakamıyorum diye. Belki daha sonra tekrarı gelir diye belki de sellukam o aralar bitlerle mücadele edip durduğu içindir bilemiyorum. Birdaha da gelmedi çiçekçiye işte. Benim şansıma. ![]() Bu arada aklıma ne geldi bu Tenzile yenge ve saz arkadaşları birde Cymbelina nın peşindeki federaller acaba bu yazdıklarınızı okusa neler olur ? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Ağaç Dostu
|
Aslında geçen benim de aklıma geldi. Tömürcek burada isimleri de ifşa ediyor. Onların oradaki bu meşhur teyzeler, yengeler de hasbelkader üye olurlarmış buraya ve okurlarmış. Allaah, artık Tömürcek düşünsün gerisini. Valla ben masumum, sehven zikrettim o isimleri ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Ağaç Dostu
|
Cymbelina ablacım inanır mısın sülalemde çiçek yetiştirmeyen kişi sayısı çok az o yetiştirmeyenler de ya yeri olmadığından ya da başka sebepten hepsinin az çok çiçeği var çok mu şanslıyım ne yahu ![]() Ablacım hibiskus diğer bir yengemde de var onunki belki büyümüştür kışın biraz ufaktı, ziyaret farz oldu yani hasibe yengeme ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Ağaç Dostu
|
Dağçiçeği ablam hibiskusu ben bulursam sizide hibiskuslarım merak etmeyin benim bulmam yeterli ![]() ![]() Merak etmeyin benim yengeler, teyzeler bilgisayarı açmayı bile bilmezler hem adımla da üye olmadım böle kod adlarıyla buralarda yengelerimi çekiştiriyorum yaşasın kötülük ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Ağaç Dostu
|
Niye inanmayayım canım, inanıyorum, tahmin edebiliyorum. Ayrıca, armut dibine düşermiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada sen enzim türü birşeyler yaptın mı? Geçen sana o başlığın linkini vermiştim, okundu mu bakayım o başlık? ![]() Diğer sorum şu: Senin bu bahsettiğin söğüt gübresi ne ayak dermişim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Ağaç Dostu
|
Ablacım dediğin gibi ben dibine düşmüşüm ![]() ![]() Burda çiçekçide var 10 tl olmadı çiçekçiden alırım hibiskus kolay yani ![]() ![]() Ben enzim başlığını okudum ablacım verdiğin tarifi de kaydettim ama yapma fırsatım olmadı daha ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Ağaç Dostu
|
Aferin, boşver müdana etme, sorma, aferin. Heyvan ![]() ![]() ![]() ![]() Senin söğüt gübrenin menekşede kullanıldığını bilmiyordum, ben normal her çiçekte kullandın sandığım için sordum. Bu arada kabak çeşitlerine maaşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Ağaç Dostu
|
Ablacım dediğim gibi hiç bir katkı maddesi kullanmıyorum çiçeklerimde sadece su ![]() ![]() Söğüt gübresini istediğin çiçekte kullanabilirsin ablacım gyet yararlı ![]() Dediğin gibi sırf hediyelik eşya ve antika satan bir dükkan var bir su kabağı lamba yapmışlar gayet süssüz ve sade kaç para dedim 110 dedi ben getirsem susak alır mısın dedim yok almam dedi yani susaklarımı satamıyorum malesef ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Ağaç Dostu
|
pek sevgili bay tömürcek... hani diyorum şöööle bi karma yapsan bana..ve ben onları balkonuma sıra sıra diktiğimde herkes büyülense güzelliklerine...olmaz mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|