Cymbelina ablam döktürmüş gene yahuu

Ablacım inan nazardan falan değil ya da sakladığımdan değil yavaş yavaş olanları paylaşıyorum zaten o limon, kına çiçekleri, gelin tacı falan da paylaşıcaktım aslında ama sen benden önce davrandın

Cymbelina ablacım sen gel ben sana gelincikte yaparım damatçıkta, artı traktörde var, mevlüt okuyunca şöyle bir tarlaya falan gideriz
Zülfüye ve kaplumbağayı sadece sayfalardan birazcık biliyorum ve dağçiçeği ablacım zülfün kurtulsun ilk tohumlara ben talibim önemle rica ediyorum ve benimkiler de zühtü olucak zülfünün çocukları
Ablacım iğdeye bayılırım abartmıyorum kokusuna hastayım. Ama şimdi tutmaz çiçekli ve yapraklı olduğu için. Kasım ayında alıp dikersin ablacım. Hanımeli arsız oluyor çabucak tutuyor ama iğde öyle mi bilmem kasımda dene bi ablacım belki tutar. Liste işine gelince blacım inan hiç aklıma gelmedi ama eğer istersen ya da isterseniz listeyi yaparım sizi kıracağıma gözlüğümü kırarım
Ben o başlığı açtım ama ablacım hiç dönen olmadı sonra ben birkaç tane öyle istediklerimden konu komşuda görüp istedim bikaç çelikte iteden geldi e sakız da aldım bu sene, ceylan da olmayıversin zaten yeterince çiçeğim var Allah onlara zeval vermesin ve o başlığı alıp gün yüzüne taşıdığın için, böyle bir incelik gösterdiğin için sana tüm kalbimle teşekkür ederim ablacım