View Single Post
Eski 25-05-2013, 22:51   #957
bay tömürcek
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Ablacım dediğim gibi hiç bir katkı maddesi kullanmıyorum çiçeklerimde sadece su Hayvan gübresini yanmışını saksılara karıştırıyorum aslında ama bu sene yanmışını bulamayınca bu seneki saksılarımda yok söğüt çınar gübresi falan karıştırdım bu sene azcıcık zaten gramla bulunuyor bir ara çuvalla bulmuştum dağıttım herkeslere

Söğüt gübresini istediğin çiçekte kullanabilirsin ablacım gyet yararlı Susaklarımı satmya kalktım ablam alan bakan olmadı ilk edinirken tohumunu kimsede bulamayınca aktardan alayım dedim abi bana 1 liralık ver dedim aklımda canlanan bir avuç tohum bana dedi ki 1 liralık olmaz 3 çekirdek 1 lira dedi şaşırdım almadım sonra bir yerlerden buldum edindim ama satamıyorum.

Dediğin gibi sırf hediyelik eşya ve antika satan bir dükkan var bir su kabağı lamba yapmışlar gayet süssüz ve sade kaç para dedim 110 dedi ben getirsem susak alır mısın dedim yok almam dedi yani susaklarımı satamıyorum malesef Çekirdeklerini satayım dedim onları da almadılar yani benim susaklar sadece isteyenlere verilerek değerlendiriliyor okadar

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön