![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
Hibiskusum yok sundavillemde yok ama bu hafta bu ikisi de gelmiş benim çiçekçiye hibiskuslar 10 tl olduğu için al(A)madım Sundaville sarılıcı olduğu için çok hoşuma gidiyor ama o da 10 tl den aşağı değildir bir ara param olursa düşünüyorum bu ikisini ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Sus, bana cevap verme ![]() Şuna bak ya, bir de ıskaladın diyor, var demedim zaten, var mı dedik, değil mi? Ayrıca, hayret yani sende olmayan bir çiçek de varmış demek ki Gazetelerin manşetlerini şimdiden görebiliyorum: Tömürcek Efsanesinin sonu mu geldi?![]() İnşallah en kısa zamanda hepimizde olur bu ikisinden, çok güzeller. Hastasıyız hepsinin vesselam![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Seviyorum ben bu dilber halayı yahu Amin cymbelina ablam inşallah ediniriz bunları aslında herşey paraya bakıyor ama o da bizde yok bizim işimiz gene nasibe kısmete kaldı ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Tömürcekciğim, cehaletimi bağışla, yaptığın göndermelerdeki isimleri çözemedim Ben seni ezmeye çalışmıyorum, sadece orada Hibiskus ve sundaville'i tutturamadığım için çemkirdim biraz![]() Hibiskusu önceden beri biliyorum da sundavilli ilk kez forumda görmüştüm, sanırım Sn seyfi0505'in sayfasındaydı, onda da maaşallah epey bir çiçek vardı. Yağmur duası misali çiçek duasına çıkalım bari![]() Holy şit Tenzile ve Dursun yenge, ben topukluyorum![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hibiskus dalını suda çimlendirip dikiliyor ananeme yaptık bu kışın şuan 30 cm oldu boyu ama bu aylarda çelik almak en iyisi çünkü kışın çoook uzun zamanda kök yaptı suda hatta kökte değil beyaz pütür pütür şeylerle kaplandı gövdesi bende dik anane onlar kök yapar dedim dikmiş ve tuttu ![]() Bende şu son yazdığını anlayamadım ablacım holy şit ne ki dedim dursun yengeyi de nerden hatırladın valla satır aralarını bile kaçırmıyosun helal bide yaşlıyım demez misin ablam benim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
E kendin için de alıp bir dal köklendirseydin ya keşke. Benim sözlerime gelirsek, ben de önceki mesajlarımdaki gibi gene filmlerden gönderme yapmıştım, onun Türkçesini yazmam pek uygun olmaz esprim güme gitti![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ablacım aslında espirinin orasını anladım ama mantığı çözemedim konuştukça daha da batıyorum Allahıım ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|