![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Evet . Tömürcek E. Millilere Sabriye diyor . O yüzden Sabriye dedim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2013
|
Alıntı:
güzel adlandırma.. ![]() bende sardunyayı bülent diye seviyorum... ![]() bana saçma gelirdi demekki tek ben yapmıyorum bunu..... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Yine herşey çok güzel ablacım benim yüreği güzel kardeşim hepsi resimlerine yazılarına yansıyor ALLAH mutluluğunu neşeni daim etsin inşallah ellerine emeğine yüreğine sağlık ablacım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Peki ya, Hibiskus/Japon gülü desem??? ![]() ![]() ![]() Bir de hazır sormuşken, sundaville'i de ekleyeyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sus, bana cevap verme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Şşşşt ne oluyor burda bakalım. Hibiskus muydu neydi bende de ondan yok. Zaten olsa bu şekilde bahsetmez canım hibiskusum derdim büyük ihtimalle. :P ![]() Bir ara sandaville den vardı çiçekçide de içim gitse de alamadım. Balkonda sarmaşık bakamıyorum diye. Belki daha sonra tekrarı gelir diye belki de sellukam o aralar bitlerle mücadele edip durduğu içindir bilemiyorum. Birdaha da gelmedi çiçekçiye işte. Benim şansıma. ![]() Bu arada aklıma ne geldi bu Tenzile yenge ve saz arkadaşları birde Cymbelina nın peşindeki federaller acaba bu yazdıklarınızı okusa neler olur ? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Aslında geçen benim de aklıma geldi. Tömürcek burada isimleri de ifşa ediyor. Onların oradaki bu meşhur teyzeler, yengeler de hasbelkader üye olurlarmış buraya ve okurlarmış. Allaah, artık Tömürcek düşünsün gerisini. Valla ben masumum, sehven zikrettim o isimleri ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Cymbelina ablacım inanır mısın sülalemde çiçek yetiştirmeyen kişi sayısı çok az o yetiştirmeyenler de ya yeri olmadığından ya da başka sebepten hepsinin az çok çiçeği var çok mu şanslıyım ne yahu ![]() Ablacım hibiskus diğer bir yengemde de var onunki belki büyümüştür kışın biraz ufaktı, ziyaret farz oldu yani hasibe yengeme ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Dağçiçeği ablam hibiskusu ben bulursam sizide hibiskuslarım merak etmeyin benim bulmam yeterli ![]() ![]() Merak etmeyin benim yengeler, teyzeler bilgisayarı açmayı bile bilmezler hem adımla da üye olmadım böle kod adlarıyla buralarda yengelerimi çekiştiriyorum yaşasın kötülük ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Niye inanmayayım canım, inanıyorum, tahmin edebiliyorum. Ayrıca, armut dibine düşermiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada sen enzim türü birşeyler yaptın mı? Geçen sana o başlığın linkini vermiştim, okundu mu bakayım o başlık? ![]() Diğer sorum şu: Senin bu bahsettiğin söğüt gübresi ne ayak dermişim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Ablacım dediğin gibi ben dibine düşmüşüm ![]() ![]() Burda çiçekçide var 10 tl olmadı çiçekçiden alırım hibiskus kolay yani ![]() ![]() Ben enzim başlığını okudum ablacım verdiğin tarifi de kaydettim ama yapma fırsatım olmadı daha ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Aferin, boşver müdana etme, sorma, aferin. Heyvan ![]() ![]() ![]() ![]() Senin söğüt gübrenin menekşede kullanıldığını bilmiyordum, ben normal her çiçekte kullandın sandığım için sordum. Bu arada kabak çeşitlerine maaşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Ablacım dediğim gibi hiç bir katkı maddesi kullanmıyorum çiçeklerimde sadece su ![]() ![]() Söğüt gübresini istediğin çiçekte kullanabilirsin ablacım gyet yararlı ![]() Dediğin gibi sırf hediyelik eşya ve antika satan bir dükkan var bir su kabağı lamba yapmışlar gayet süssüz ve sade kaç para dedim 110 dedi ben getirsem susak alır mısın dedim yok almam dedi yani susaklarımı satamıyorum malesef ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2013
|
pek sevgili bay tömürcek... hani diyorum şöööle bi karma yapsan bana..ve ben onları balkonuma sıra sıra diktiğimde herkes büyülense güzelliklerine...olmaz mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sudem, konu çiçek olunca insanın bu güzellikleri görünce içi gidiyor, değil mi? ![]() ![]() ![]() ![]() Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas - agaclar.net Ayrıca, örneğin aradığınız belirli bir çiçek varsa, aşağıdaki sayfaya siz de bir ilan bırakabilirsiniz: Arıyorum - agaclar.net |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2013
|
bahsettiğini başlıkta gezindim durdum..istediğim türleri kaçırdığımı gördüm...bay tömürcek belki yardım eder diye düşündüm ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Adil, adil ![]() ![]() ![]() Şaka bir yana, dediğiniz gibi bazen aradığımız bitkinin paylaşımı bitmiş olabiliyor, o yüzden sıklıkla takip etmek lazım o başlığı. Bazen de bir sonraki paylaşım için sıra oluşturulabiliyor çünkü. İsteyip de kaçırdığınız türler için de Arıyorum başlığına bir mesaj bırakın, belki şansınıza elinde fazla olan biri vardır. Bir de forumun toplantılarına katılma şansınız olursa orada da gene paylaşıyor arkadaşlarımız çelik vb. Ayrıca forumun Tohum takas etkinliğine de katılabilirsiniz, onun da ayrı sayfası vardı. İnşallah aradıklarınıza kavuşursunuz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2012
|
Bay tömürcek sayfanı sürekli takip ediyorum..Bitki sevgine hayranım..Hep böyle devam et kardeşim..sevgilerimle.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-01-2013
|
Merhaba Baytomurcek..sayfani surekli takip ediyorum. Masallah cok guzel cicek yetistiriyorsun Sana bir sey sormak istiyorum. Seker begonyam var, ciceklerinden tohum olusuyor sanirim ama dalindan kurumadan dokuluveriyor. Normalde boyle mi olmasi gerek. Bi yerde okumustum. Teneke zimparalandigindaki gibi olur yazmissin tohumlari icin. Baktim ayni oyle tuz gibi seyler var cicegin icinde ama beyaz beyaz. Olgunlasmis hali mi bu tohumlarin, yoksa benim cicekler hemen dokuluyolar mi ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-01-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Küçük Bir Ziyaret
Sanırım hibiscus'dan kastınız japon gülü. ![]() Eee hepsi Tömürcek'de olacak diye bir şey yok. Hibiscuslarınızda benden olsun. ![]() Dağçiçeği, Cymbelina ve Tömürcek, adınıza bu renkte hibiscuslarınızı dikilmiş bilin. ![]() Emir verdim hepsine: Tez vakitte köklene! ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece üç kişiye özel. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Wuuuu çok teşekkür ederim. Sevgili Fatih çok düşüncelisiniz çok sağolun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |