View Single Post
Eski 20-05-2013, 15:23   #927
Cymbelina
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Rana+miraç Mesajı Göster
Pes yani Cymbelinadan korkulur. Clematis var mıdır diye sorunca '' nereden aklına gelmiş, olsa tömürcek mutlaka bir yerlerde bahsederdi'' diye düşündüm. Ama tömürceğin var ama biraz büyüsün dediğini okuyunca korkuyla etrafıma bakındım ve biri bizi izliyor, kim acaba diye içim ürperdi .
Yaaav, biz bişeyi biliyoruz da soruyoruz demi? Yok, yok, bildiğimden değil ama bu hınzır yumurcakta kesin vardır veya hiç değilse birşeyler itiraf ettiririm diye sordum. İyi ki de sormuşum Bak neler neler çıkıyor. Evet, bugüne kadar Tömürcek'e zorla itiraf ettirdiklerim:

Kına çiçeği, gelin tacı, bir şey daha vardı unuttum, kedi tırnağı, yabani clematis, portakal ve limon fideleri. Bir de başka sayfalarda anlatıyor - çanta çiçeği, vb. Ben size diyorum, inanmıyorsunuz, kirli çıkı işte Ona kalsa sadece Sabriye, menekşe, Cevdet ve petunyaları (+kış sonu nergisleri).

Anlatmıyor çünkü nazara gelmek istemiyor olaplüp Benim de bunca çiçeğim olsa, belki ben de hepsini anlatmazdım. Neyse, biz bir an evvel gidelim, olayı yerinde müşahade edelim kızlar. Hem bak traktörü de varmış, oraya kadar patpatla (iple bağlanarak) gideriz, onların orada da traktörle gezeriz.

Zülfü yoksa sende Tömürcek, bir gün edindiğinde Dağçiçeği sana anlatır, Zülfü nedir ne değildir, değnek hangi durumlarda gerekir, sardunyaları o değnekle aşağı itebilir mi, bir kaplumbağa bulup oyuncu olmak içün evden kaçar mı - tüm bu kimsede olmayan detayları o sana iletir.

Gelinciğin çiçeğinden gelin yapman ve eklemen çok hoş olmuş, mutlu oldum görünce, biz de çocukken yapardık, şimdi yap deseler yapamam, unuttum.

Sen de iğde seviyordun değil mi? Bizim buarada eve yakın bir parkta iğde ağaçları var. Şimdi de tam çiçek zamanı, öyle güzel kokuyorlar ki, camı açınca rüzgarla eve bile geliyor kokusu. Çok severim ben de. Bugün dayanamadım, çiçekli bir dal getirdim eve, suya koydum.

Çelik için uygun mevsim değil, değil mi? Köklenir dersen kesin, birkaç dal alayım. Ama üzerleri çiçek dolu elbette, olmaz belki de. Hanımeliye mesela toprağa dikin, hemen tutar deniyor ya, bu da tutsa hepinize birer dal alırım.

Ve de son olarak gelelim listeye. Evet, bayım, neden hala bir liste göremiyoruz? Neyse, baskı yapmayayım.

Lanet olsun, Federaller! I'm outta here (ben kaçtım).

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön