![]() |
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben de kurs konusunda çok heyecanlıyım. Aslında kursun seviyesi hakkında çok bilgim yok ama ne görsem, ne öğrensem kar. Bir de dersi verecek kişi bu çevrede profesyonel olarak bahçe tasarımı yapan birisiymiş, dolayısıyla sorularıma cevap alabileceğimi umuyorum. Bu bölgenin bahçecilik yöntemlerini öğrenelim bakalım, içinden beğendiklerimizi alırız. ![]() Arkadaşlarınızın yalnızlık çekmesini anlayabiliyorum. Ben de ailemi çok özledim. Benim şansım bahçe delisi birisi olarak bahçecilikle çok ilgili bir yerde çalışmam oldu. Ama düşününce herkes kendi hobisiyle ilgili yeni fırsatlar bulabilir sanırım. En iyisi siz onlara da bu izleniminizi aktarın, belki faydalanırlar. ağaçlar.net'in katkısı ise inanılmaz. Burada beni merak eden insanların olması beni o kadar mutlu ediyor ki. Hepsini geçtim, sırf sabahları işe gelirken bile ağaçlar.net'te bugün neler oldu acaba diye geliyorum. ![]() Eğer belediye kursu açmazsa bile cemo'ya bahçevanlığa gidilebilir bence. Zaten o da bu aralar yoğun, onun da işine gelir. ![]() |
|
|
|
|
|
|