View Single Post
Eski 19-06-2012, 13:43   #383
syuksek
Ağaç Dostu

syuksek's Avatar

Giriş Tarihi: 01-06-2009
Smile

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gilan Mesajı Göster
Bu arada gelecek haftadan itibaren 6 haftalık bir Peyzaj Tasarım (Landscape Design) kursuna kaydoldum.

Umarım hepimiz için faydalı olur.
Sevgili Gilan,

Kursa kaydolduğunu okuyunca sanki ben olmuşum gibi heyecanlandım...Gerçi sen peyzaj tasarımı ile oldukça donanımlı ve araştırmacısın ama heyecanla bu kurstan bizimle paylaşacağın bilgileri bekliyoruz...

Biz de Ereğli'de belediyeye başvurarak bahçıvanlık kursu talep ettik, belediye meclisi programına almış, kışın bizim de kursumuz olacak umarım.
Kurs öğretmenleri kim mi dedin, belediye alcen ve cemo'ya teklif götüreceklermiş diyorlar

Bu arada balkonunun son hali çok hoş olmuş, bu fotografı görünce şunu düşündüm :
İnsanın kendi toprağından uzakta dayanmasını sağlayan sadece mesleki kariyer yapmak değil. Böyle keyifli bir hobi/uğraşı ve agaclar.net gibi bir site olması insanın yurtdışında da kendine yetebilmesi ve mutlu olmasını sağlıyor. Senin aksine yurtdışında çalışmak durumunda olan birçok arkadaşım "homesick" olup mutsuz ve yalnız hissediyorlar. Bu durumu değiştirmek için de pek bir şey yapmayıp şikayet ediyorlar.
Senin pozitif gayretlerin ve balkon fotografın bana bunları hissettirdi işte...

Sevgiler ve tebrikler

syuksek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön