![]() |
|
![]() |
#184 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Maşallah bayıldım kırçiçeklerine, sedumlar ve tohumdan yetiştirdiklerinize, ellerinize sağlık. sevgiyle kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Ağaç Dostu
|
Sayın almira kır çiçekleri çalışmanız çok güzel üstelik bir çoğunun isminide biliyorsunuz. Doğaya merakınız belli oluyor, sedumlarınız çok güzel, Yıldız Sarmaşığı çok harika bir bitki şimdiden nerde bulabilirim diye düşünmeye başladım. Saygılar, selamlar efendim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Ağaç Dostu
|
Ya arkadaş! İşte ben böyleyim. En azından ''merhaba'' laştığım, sizin gibi arkadaşların sayfalarına bile taaaa, ne zaman uğruyorum baksanıza. Birazda klavyeyi ağır kullandığım ve yazmak zor geldiğinden. ![]() İnanın rengarenk bir sayfanız varmış. Sıkılmadan, keyifle baktım. Kaktüs ve sedumlara ilgi duymayan biri olmama rağmen, yinede sizin çiçeklenmiş bitkilerinizi hayranlıkla izledim. Hele ara ara yörenizin kır çiçeklerini fotoğraflamışsınız ya. Harika olmuş. Sonra sizin bir avantajınız var. Hem iç, hem dış mekan bitkilerini sergileyebiliyorsunuz. Böylesi, daha çok sayıda arkadaşımıza hitabediyor. Arada bir uğramaya gayret edeceğim. Bu sayfayı tuttum. ![]() Sağlık içinde keyfini sürün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
Almiracım yine gözlerimize şenlik yaşattın, kır çiçekleri, kaktüs ve sedumların harika görünüyor. Kucak dolusu sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Sevgili Almiracığım bu gün senin sayfanı keşfettim Maşallah maşallah çok güzel çiçekleniz var. Aloe veranız çok güzel olmuş. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili almira'cığım, ben buna bayıldım. Sanki adaçayına benziyor gibi, bu bitkiyi nerede gördün, kaç rakımda? Tohum falan yokmuydu üzerinde? İlk yüklediğin kır çiçeklerinden mavi de çok güzel. Doğrusunu söylemek gerekirse tüm bitkilerin çok güzel, sen bu işe gönül verenlerdensin. Bendeki allissiumlar sendekiler kadar yoğun açmadılar biliyor musun ![]() Güle güle büyüyüp sahibesini çok mutlu etsin canım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Uzun zamandır sayfanızı ziyaret etmediğimi fark ettim neleri kaçırmışım neleri.Kır çiçekleri,dut,kiraz ve yetiştirdiğiniz tüm bitkiler harikalar.Elinize emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-07-2012
|
çiçekleriniz çok güzel tebrikler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Almira atlas çiçeğin varmı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Allisiumlar çok az tohum yaptı. Aynı saksıya tohumları attım. O da baharda merakla beklediklerimden. Tekrar teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu
|
Ziyaretiniz ve beğeniniz için çok teşekkür ederim. Her zaman beklerim. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-07-2012
|
sevgili almira '' benimle balkonumu gezmek istermisiniz '' demişsin ne güzel bi teklif ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-07-2012
|
biberlerine bayıldım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Su sümbülleri muhteşem olmuş kabına sığmıyor,elinize sağlık. Yanlış anlamayın sözüm sadece sümbülleri için değil hepsi ayrı ayrı güzel. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|