![]() |
|
![]() |
#483 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Maşallah bütün tohumlar çimlenmiş güle güle büyüt ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
Sevgili Almira yine harikalar yaratmaya başlamışsın bitkiler senin eline geçince coşuyorlar, hepsi birbirinden harika. O güzel balkonda mini bir toplantı mı yapsak diyeceğim ama gördüğüm kadarıyla çiçeklerden bize yer yok. ![]() En kısa zamanda görüşmek dileğiyle... Sevgiler Düzenleyen smiy : 30-03-2013 saat 21:03 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Almira, 452 no'lu mesaja baka kaldım. Sizinki artık hobi olmaktan çıkmış. Bu kadar emeğe bu kadar güzellik olur ellerinize sağlık. Müsait bir zamanımda sayfaları, yorum ve fotoğrafları çok daha ayrıntılı bir şekilde inceleyeceğim. Açıkçası son iki sayfaya baktım, hayretler içinde kaldım. Ben bitkilerle ilgileniyor gibi yapıyormuşum meğer ![]() kolaylıklar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Hepsi de çok güzel İxsia harika gerçekten ıtır ayrı bir güzel galiba donan sardunyalarımın arasında ıtır da var inşallah donmamıştır |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
çok güzel bitkileriniz gerçekden ixia ve nergislere bayıldım çok hoş duruyorlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Ağaç Dostu
|
İxiada çok güzelmiş gerçekten. İxia mı, İxiada mı? Bende İxia var. Ama çiçekleri buna tıpatıp benzemiyor. Sanki daha küçüktü gibime geliyor. Soğanlarını mayıs başında diktiğimden midir nedir? Benimkiler haziran sonlarında çiçeklenmişlerdi ![]() ![]() ![]() Naşi armudu nazsız bir meyve. Göreceksiniz kesinlikle meyve tutacaktır. Çok ta farklı ve güzel bir tadı var. Beğeneceğinizi umuyorum. Üç sene önceye kadar şebboylarım vardı. Ama yok oldular. Sonbaharda belli yerlere tohum sepeledim. İnşallah çıkarlar. Gözünü seveyim Akdeniz'in. Baksanıza Pasiflora bile çiçeklenmiş. Sağlık ve mutluluk içinde, güzel bir sezon geçirmenizi diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Ağaç Dostu
|
Bunlarda çimlenen tohumlar. Neler yok ki içinde. Tohum takas etkinliğinden aldığım beyaz patlıcanlar, yeşil patlıcan, turuncu patlıcan, topan patlıcan, Muğla yatağan uzun patlıcan, çeri domatesler, beyaz domates, sarı salkım çeri, ampül domates, siyah kırım domatesi, pembe domates, red robin domates. ...., veee çeşit çeşit biber. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Ağaç Dostu
|
Bu güzeller çoook uzaklardan, İzmit'ten geldi. Arkadaşımın ellerine sağlık. Öyle yürekten göndermiş ki, gönderdiği tohumların hepsi hiç sorun çıkarmadan çimlendi. Çoook teşekkür ederim. ![]() Hüsnüyusuf, gazanya ve delhialar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|