![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2010
|
Merhaba sizin sedum Nasbaumerianum'un o güzel çiçekli halini alması ne kadar zaman aldı? Bende de var fakat henüz çok ufak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili agözce; sayfama hoş geldin. Geçen yıl senin gönderdiğin tohumlardan özene bezene yetiştirdiğim ve çiçeklerini gördüğüm o güzeller tohum alamadan malesef kış dönemi kurudu. Nasıl üzüldüm anlatamam. Şimdi ellerim bomboş, içimde büyük bir boşluk..... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-10-2010
|
egzotik güzeller ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2010
|
Merhaba Almira, Çiçekleriniz çok güzel siz de Kalanço seviyor gibisiniz. Hepsinin maşallahı var. Elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-10-2006
|
Benim bahçemde de var 2 kök, ama sizinkiler kadar sağlıklı ve iştahlı değiller. Havalar henüz serin ondan olsa gerek diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-10-2006
|
Kış soğuk geçti, fazlaca rüzgarda kaldı. Havalar ısınınca daha iyileşeceğini sanıyorum. Geçen yıl 10 kadar meyvesi olmuştu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Sevgili almira , sayfanız hayırlı olsun. Bitkileriniz ,canlı ,bakımlı görünüyor, emeklerinize değmiş. Yeni güzellikler için buraya sık sık uğrayacağız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Almira Binlerin annesi mi ? senin çiçeğin binlerin annesi, annanesi babannesi , sülalesi vallahi. Bu kadar bol çiçekaçanı hiç görmemiştim. Maşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Kamelya Vadisi geçen yıl seminer için Mersin'e gelmişti. Kendisiyle şahsen tanışmak kısmet oldu. Sağolsun elleri boş gelmemişti. Hediye olarak getirdiği kamelyalardan yaşatabildiğim iki tanesi bu yıl çiçeklerini gösterdi. Kendisine güzel hediyesi için tekrar teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 31-01-2012
|
Sn. almira bitkileriniz çok diri gözüküyor. Çok ilgilenmişsiniz ve sevmişsiniz belli. Emeğinize sağlık. Daha güzel bitkiler görmek dileğiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-07-2010
|
Hepsine bayıldım almira eline sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|