![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2010
|
Merhaba sizin sedum Nasbaumerianum'un o güzel çiçekli halini alması ne kadar zaman aldı? Bende de var fakat henüz çok ufak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili agözce; sayfama hoş geldin. Geçen yıl senin gönderdiğin tohumlardan özene bezene yetiştirdiğim ve çiçeklerini gördüğüm o güzeller tohum alamadan malesef kış dönemi kurudu. Nasıl üzüldüm anlatamam. Şimdi ellerim bomboş, içimde büyük bir boşluk..... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Neyse sağlık olsun... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-10-2010
|
egzotik güzeller ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Almira Binlerin annesi mi ? senin çiçeğin binlerin annesi, annanesi babannesi , sülalesi vallahi. Bu kadar bol çiçekaçanı hiç görmemiştim. Maşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
ben nerede bulurum acaaba bu bitkiyi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2010
|
Merhaba Almira, Çiçekleriniz çok güzel siz de Kalanço seviyor gibisiniz. Hepsinin maşallahı var. Elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Harika hoş kokulu bu Lavantin'den geçen yıl ben de ekmiştim, öyle bir coştular ki anlatamam ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sedumdan seve seve gönderirim ama mesafe çok, uzun kargo çok pahalı. İstersen yine de gönderirim. Belki İstanbul'da olup elinde bulunan arkadaşlar da yardımcı olur. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-10-2006
|
Kış soğuk geçti, fazlaca rüzgarda kaldı. Havalar ısınınca daha iyileşeceğini sanıyorum. Geçen yıl 10 kadar meyvesi olmuştu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Sevgili almira , sayfanız hayırlı olsun. Bitkileriniz ,canlı ,bakımlı görünüyor, emeklerinize değmiş. Yeni güzellikler için buraya sık sık uğrayacağız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 31-01-2012
|
Sn. almira bitkileriniz çok diri gözüküyor. Çok ilgilenmişsiniz ve sevmişsiniz belli. Emeğinize sağlık. Daha güzel bitkiler görmek dileğiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|