![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Alıntı:
ecveria kapalı balkonu sevmiyor özellikle güneş alıyorsa, ilk yıllar bende böyle bir tecrübe yaşamıştım.Bilmediğimden benim ecverianın yaprakları yumuşamaya başlayınca tekrar yukarı çıkartmıştım, sedum palmeri de çok dayanıklı bir bitki aslında bir çok arkadaş kışın dışarıda bıraktı bu kış. Şanssızlık galiba senin durumun, üzülme arkadaşım sen iste yeter ki bir saksı yapar yollarım ... Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Ankara seyahatiniz olmaz mı bu yaz? ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Olur elbette, eşim iş için iki haftada bir neredeyse Ankara'da ben çocuklar yüzünden gelemiyorum, birde hemen ertesi gün döndüğü için değmeyeceğini düşünüp gelmiyorum. Bu yaz inşallah peşine takılıp geleceğim ... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Alıntı:
Okulun kapanmasına az kaldı Berçin hanım, Ramazan'dan evvel gelebilseniz ne iyi olur, çaylar içer sohbetler ederiz keyifli keyifli.. ![]() Rengarenk Amarylisleriniz harika açmışlar, bir kaç uzak fotoğraf ekleyebilirsiniz? Küpelileriniz ne alem de? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
. Uzak çekimlerde var ama yorgunluktan dün gece düştüm, bu gece de farklı olmayacak gibi Sergi hazırlıkları çok yorucu geçiyor, bu ayın 18-26 arasını geçince kuş gibi rahatlayacağım. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| teras bahçeciliği |
|
|