![]() |
|
![]() |
#571 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Sevgili Berçin merhaba, Terasınızı gezmek bugüne kısmet oldu.. Manzaranız, sebze-meyveleriniz,renk renk lilyumlarınız, küpelileriniz harikalar.. Ama benim en çok ilgimi çekenler sukulentleriniz oldu.. Harikalar.. Arajmanlarınıza da bayıldım. Yeni yeni sukulent yetiştirmeye çalışan biri olarak henüz yapraktan denemelerim var. Umarım büyüdüklerini görürüm ben de.. Bol çiçekli günler dilerim, sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-12-2013
|
Çiçeklerinizin hepsi ayrı bir güzel :-). Çok beğendim terasınızı. Güle güle büyütün :-) :-) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#573 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Ağaç Dostu
|
Şaşırtanlar;
Orchidaceae, ve Phalaenopsis cinsi orkideler bir yıl içinde ikinci kez çiçek ve tomurcuklarıyla beni şaşırtan ve sevindirenler arasında. Orchidaceae karedeniz ormanlarında sıkça rastlanan bir tür ama ormanların hızlı bir şekilde katledilmesi diğer türler gibi maalesef bu türün de sonunu getirecek ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Ağaç Dostu
|
Balkonla başladım balkonla devam edeyim, adının Paşa Çadırı olduğunu öğrendiğim bu begonya türünü geçtiğimi yaz kasapta görüp emrivaki ufak bir çelik koparmıştım ![]() Amarylis soğanlarını aralık ayında siparişle güvenilir bir yerden temin ettim, yapı marketlerden aldığım hemen hemen bütün soğanlılar hibrit çıktı çoğu lilyum soğanı mı da kaybettim. Bu bana iyi ders oldu, bir daha yapı marketlerden soğan almayacağım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Ağaç Dostu
|
Küçük serada keyfi yerinde olanlar çiçeklerinin sefasını sürüyor. Kamelya ilk çiçeğini açtı, begonvil çiçekli kalmakta ısrarcı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Ağaç Dostu
|
İlkbahar ve yaz ayları gibi bereketli kareler olmasa da hiç çiçeksiz kalmaktan iyidir diyorum, bir iki haftaya da sedumlar açmaya başlar, onlar geçene kadar da bahar gelir arkadaşlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-11-2013
|
hepsi çok güzel ama şu kış gününde çilekler çok nefis görünüyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-11-2013
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili berçin; maşallah sana, çiçeklerin her daim çok güzel görünüyorlar, ben de her daim büyük bir beğeni ile takip ediyorum bitkilerini. Ellerine sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Alıntı:
Ne kadar büyük bir ailenin içinde oldugumun farkındayım ![]() ![]() sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Kış gününde bile çiçeklerinizin ve çileklerinizin maşallahı var, ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
Sevgili Berçin yine senin ve bitkilerinin maşallahı allah nazarlardan korusun ellerine emeğine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#585 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#586 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili aheste ve eceyıldız güzel sözleriniz, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım biz bitki delisi insanların duası kabul olur da birgün dünya cennete dönüşür ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2013
|
Sevgili Berçin, terasınız ŞAHANE bayıldım.Meyve ağaçları da harika sukulentler de soğanlılar da hele küpeliler hepsi harika, bütün çiçekleriniz çok güzel ellerinize, emeklerinize sağlık. Hayalimde bahçeli bir ev var bahçeli olmasa da en azından böyle bir teras özlemi içindeyim.Bol güneşli, bodur birkaç meyve yetiştirebileceğim ve bir sürü çiçeğimin olabileceği. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-07-2010
|
berçin terasınız harika bende terasıma agaçlarla ilgili fidanları düşünüyorum ..şeftaliler greyfurlar harikalar kaç litreilk saksı da yetiştirdiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 25-09-2011
|
Berçin Hanım ; Amaryllislerinizin açmış olması lazım. Merakla fotoğraflarını bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili alys umarım bu güzellikleri görmek sizi mutlu edecektir ![]() Amaryllis Bahçesinden aldığım soğanlar açmaya başladı. Amarylliler coştukça bahar özlemi de şiddetini artırarak devam ediyor, bu güzellere baktıkça mis kokulu lilyumlar geliyor aklıma... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#594 |
Ağaç Dostu
|
Başka kareler ve açmaya hazırlanan başka bir güzel Amaryllis Red Lion... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul'un gönderdiği sedum palmeri diğerlerine göre erken açtı.Binlerin annesi de yavaş ve nazlı nazlı açmaya başladı sonunda...Son iki karedeki sukulentlerin adını sevgili loveforlife'nin defalarca söylemesine rağmen unutuyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-06-2007
|
Sayın Berçin, terasınıza hayran kaldım. Çiçekleriniz harikulade. Hepsinin bu denli canlı ve sağlıklı olmasının sırrı nedir merak ettim doğrusu. Özel bir bakım formülünüz var- mıdır? Bunca güzel çiçeğe sahip olmak bence en büyük zenginlik. Kutluyorum bu başarınızı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili berçin terasınızı çok beğenerek gezdim.özellikle küpelilerinize hayran oldum.gerçi hepsi birbirinden güzel çiçeklere sahipsiniz.son karelerde öyle çok güzeller.eline emeğie sağlık terasından çiçeklerin hiç eksilmesin.sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#598 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#599 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() Sedum palmerin ona keza ne kadar güzel çiçeklenmiş, ben nerede ise 2 aydır tomurcukta bekliyorum ki çiçek açacak. Demek ki birşey eksik ki açmıyor. Sevgili berçin gerçekten maşallah her daim çiçeklerin güzel, bakımlı, harikalar... Ellerine, gönlüne sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
teras bahçeciliği |
|
|