Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur
Merhaba Berçin hanım, maşallah sizin teras, teras değil, yüksek bahçe..  Her tür, her çeşit mevcut. Ağaçlar bile keyifli.  Hele o sukulentleriniz yok mu, alıyor beni benden, bakmalara doyamıyorum.. kıskanıyorum sanırım acızık..  Sahi, nasıl öyle toparlakça dolduruyorlar saksıyı, bir ilmi, sırrı var mı öğrenmek isterim? Bendekiler şekilsiz büyüyorlar ya da ölüyorlar.. Bu kış kapalı balkonuma aldığım iki ecveriam ve bahçemde bıraktığım koca bir saksı sedum palmerim sizlere ömür.. 
|
Öncelilkle güzel sözlerin için teşekkür etmek isterim sevgili Sudenur, sukulentler için özel bir bakım uygulamıyorum, sukulent syfalarında okuduğum bilgileri ve saksı seçimlerini dikkate alıyorum. Sanıyorum bir şansımda kışı soğuk serada geçirmiş olmaları

ecveria kapalı balkonu sevmiyor özellikle güneş alıyorsa, ilk yıllar bende böyle bir tecrübe yaşamıştım.Bilmediğimden benim ecverianın yaprakları yumuşamaya başlayınca tekrar yukarı çıkartmıştım, sedum palmeri de çok dayanıklı bir bitki aslında bir çok arkadaş kışın dışarıda bıraktı bu kış. Şanssızlık galiba senin durumun, üzülme arkadaşım sen iste yeter ki bir saksı yapar yollarım

... Sevgiler.