![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Hayat şartları bazen hobilerimize ara vermemize neden olsa da, güzel insanlar unutmamıza izin vermiyor, Sevgili SDurul'un gönderdiği emanetler gibi... Sayfasında bir sukulene ''hiç görmedim çok farklı'' gibi bir yoruma ''İstiyorsanız göndereyim'' deyip, birin yanına on beş koyup gönderen güzel insan teşekkür ederim... Ağaçlar. net ailesinde ki ilk emanetlerim![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Benim de sitede ilk emanetleri aldığım, ilk tanıdığım ve kendisini çok sevdiğim harika bir insandır SDurul... Gör bak onlar nasıl coşacak. Çünkü yüreğiyle gönderiyor SDurul. Öyle olunca da bitki karşılığını veriyor. İyi günlerde yetişsinler... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim arkadaşım, bende coşmalarını sabıtsızlıkla bekleyeceğim |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili berçin, emanetler ehil ellerde, saksıları doldurup taşmaları yakındır. Adlarını yazmadım, nasılsa biliyorsunuzdur diye. İçlerinden sarıkız suyu çok sever, hatırlatayım istedim. ![]() Çok ufacık şeylerdi aslında, güzel günlerde büyütün. Sevgiyle... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bana güvendiğin için teşekkür ederim sevgili SDurul. Sukulent isimleri konusunda hiçte iyi değilim, özellikle latince isimleri aklımda tutamıyorum en azından araştırma yaptıktan sonra isimlerle birlikte,bakım için gerekli bilgiler de uçup gitmiyor Hiç ufak şeyler olur mu benim için hazine, koliyi açtığımda nasıl olduğumu keşke aile fertleri birde sana anlatsalardı. O kadar kendimi kaybetmişim, hepside benim için ayrı değerli sevgili SDurul , tekrar çok teşekkür ederim sevgiler... |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| teras bahçeciliği |
|
|