![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Dün eminönü çiçek pazarındaydım çok soğuktu ama bir o kadarda sevinerek geldim eve. artık kamkatım var. çok uygun aldım inşallah bir sorun çıkartmaz. birde kasımpatı onun hayatını kurtardım. Yaz aylarında askılı saksılarda 20 30 tl civarında satıştalardı. almamıştım. ama dün karşıma çıktı saksısından çıkarılıp atılmıştı çok üzüldüm aldım onu. Bakım yapıyolardı bazı çiçekçiler atmışlardı yıkıntıların arasına birini kurtara bildim başka alamadım yanımda arkadaşta vardı alma sonra al dönüşte alırsın falan dedi bende bir tane aldım en azından onun hayatı kurtuldu. bu arada soğuklar yüzünden fiatlarda indirim var birde pazarlık yaparsanız neler var neler. en sondaki resimdeki kırklareli merkezde yolun her iki tarafına yapılmış çiçekliler. değişik bitkiler bodur türler dikiliydi. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2010
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-01-2012
|
Müthiş, hayran kaldım. Çiçekleriniz, özellikle sukulentler ve kaktüsler harikulade. Emeğinize sağlık. MaaşAllah diyeyim de nazar deymesin. Düzenleyen dokuzuncu : 31-01-2012 saat 00:30 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
satıcı 35 dedi ama 30 tl ye aldım pazarlık yaptım ithal olanlardan tercih etmedim hatta meyvesi olmayan sağlıklı yapıda olanlarda 25 dedi sanırım 20 ye alırdım ben meyveli olanını aldım. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kaybettik
|
Biraz şaşkınlık ama daha çok sevinçle sevgiyle izliyorum sayfanızı sevgili serkan_istanbul. Bitki çeşitliliğiniz artmış. Kuşlara bayıldım. Papağan çok özel bir kuş. Çok ilgi istiyor. Bazan strese girdiğinde kendine zarar verebiliyor. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
çok teşekkür ederim ilginize. evet hepsi çok güzeller konuşuyorda. çok geveze. terasımda karlar altında sabah baktımda çıkamadım. tekrar teşekkürler. sevim hanım. |
|
|
|
![]() |
|
|