![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Saat gecenin 2 si bahcenizi büyük bir begeniyle gezdim, sardunyalariniz, begonyalariniz, mavisleriniz ve digerleri... hepsi harika emeginize saglik... Düzenleyen cörekotu : 29-11-2013 saat 17:33 Neden: eksik harf vardi. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
çiçekleriniz bi harika maşallah diyelim. ceylan sardunyanızın rengide pek güzel. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-05-2013
|
çiçekleriniz çok güzel.. yeni balkonunuzda yapacağınız paylakımlarınızı bekliyoruz. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2013
|
Ne kadar keyifli bir balkon..Çiçekler harika..Sizinle o manzaraya karşı miss gibi uzun uzun oturabilirim doğrusu... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Daha da var diyorsunuz yani maşallah. Her yeri özenle değerlendirmişsiniz. Ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Clematiste gelişme yeni sürgün var mı? |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili acemifüsun; Grevilla'yı görmek için balkonunuza uğradım.İki fotoğrafta gördüm. Bu arada, gözümü çiçeklerinizden ve balkonunuzdan alamadım. Yeşilliklerin arasından nefis bir körfez manzarası. ![]() Bütün çiçekleriniz seçme. Özetle balkonunuz bir ömre bedel. Ellerinize, emeğinize sağlık. Sağlık içinde keyfini sürün. ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Biraz önce internette, Grevilla' nın budanmasına ilişkin, '' Sert budama bitkiyi öldürebilir. Çiçeklenme döneminin sonunda hafif bir budama, daha bol dallanmayı sağlayacaktır.'' Bilgisine rastladım. . |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Kaktüsler silikonzede, umarım kendilerini toparlarlar. Kasımpatılar kışın çiçekleriyle içimi açıyor Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|