![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
Sevgili acemifüsun, sardunyalarınız ve menekşeleriniz muhteşem görünüyor. Bence artık adınızı ustafüsun olarak değiştirebilirsiniz. ) |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2012
|
Sevgili acemifüsun, bütün çiçekleriniz harika; fakat sardunyalarınız muhteşem. Benim de bir sakız sardunyam var bir de minik ceylanım. Gözünün içine bakıyorum ama bir türlü istediğim gibi gelişmiyorlar. Sizinkiler gibi olması için ne yapabilirim acaba?Ellerinize sağlık, güle güle büyütün. Sevgiyle kalın |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sakızlar çok güneş sevmiyor, sabah güneşi alsınlar. Ceylanlar güneşe daha dayanıklı. Toprakları kurumaya başlayınca, iyice suluyorum. 3 sulamada 1 kere sulama suyuna besin ilave ediyorum, geçmiş çiçekleri, yaprakları topluyorum, başka yaptığım bir şey yok Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
Hepsi çok güzel hoya da gelin gibi süzülmüş ama yanında da çok güzel açmış bir güzel daha var....... |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Özellikle Kılıçın da çiçekleri görünsün istedim![]() |
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizdeki güzellerin yanında Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-01-2012
|
Füsun hanım heliotropiumlarınız ne durumda? Benimkilerin yaprakları kurumaya başladı ve henüz çiçeklenmediler. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Tık.. Tık.. Tık... Biz geldik, ömürsüz çiçek ve ben. Ev sahibi yok herhalde ama notumuzu bırakalım. Sevgili Füsun Hanım, sundavilla dışında gönderdiğiniz tüm bitkiler sağ ve sağlıklı. Menekşe yaprakları bile yavruladı. Sayfanızda kalabalık etmemesi için, sadece sizin tohumlarınızdan açan nemesia ile ziyaretinize ve yeniden teşekküre geldik. ![]() Bir de kalanchoe fedtschenkoi de bir oluşum meydana geldi. Bu nedir acaba, bilginiz var mı? ![]() Selam ve Sevgilerimle... Düzenleyen Sevgi Durul : 06-07-2012 saat 15:39 |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ev sahibi bu günlerde K.validesi hasta , onunla meşgul, evde pek oturmuyor.Canım ellerine sağlık, ne de güzel açmış Kalanchoe fedtschenkoidaki havai kök, sevgili Serkan beyin dediği gibi. Selamlar, sevgiler |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Kayınvalidenize geçmiş olsun, acil şifalar diliyor, ellerinden öpüyorum. Sizlere de kolaylıklar diliyorum. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
sn.SDurul füsuncumun kayınvalidesi sizler sağolun vefat etti arkadaşımızın başı sağolsun |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Havai kök oluşumuna benziyo. sevgiler. |
|