![]() |
|
![]() |
#721 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Tika Ceropegia'yı kökten ayırmanıza gerek yok. Yaklaşık 10-15cm.lik bir dal koparın, dalı toprağın üzerine yatırın, yapraklar dışarıda olacak şekilde, dal kısımlarını hafif toprakla örtün ve hergün fısfısla nemlendirin, yeni yapraklar, sürgünler verdiğini göreceksiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Bu nasıl bir güzelliktir? Maşallah diyeyim.Yapı marketleri turlasam iyi olacak. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Appleblossom Rosebud harika görünüyor gerçekten ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
Sevgili acemifüsun, sardunyalarınız ve menekşeleriniz muhteşem görünüyor. Bence artık adınızı ustafüsun olarak değiştirebilirsiniz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Ağaç Dostu
|
Füsuncum Appleblossom edinmişsin. Çok güzelmiş gerçekten. güle güle yetiştir canım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2012
|
Sevgili acemifüsun, bütün çiçekleriniz harika; fakat sardunyalarınız muhteşem. Benim de bir sakız sardunyam var bir de minik ceylanım. Gözünün içine bakıyorum ama bir türlü istediğim gibi gelişmiyorlar. Sizinkiler gibi olması için ne yapabilirim acaba?Ellerinize sağlık, güle güle büyütün. Sevgiyle kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
Hepsi çok güzel hoya da gelin gibi süzülmüş ama yanında da çok güzel açmış bir güzel daha var....... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Füsuncum, bu ne güzellik. Of yaaaa, ay bayılcam şimdi. Sizler nasıl farklı türleri nasıl bu kadar güzel bakabiliyorsunuz. Hem de saksı da, işte buna imreniyorum. Harikasın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bilginin, maharetli ellerinin, güzel gönlünün yanında, bir o kadar da alçak gönüllüsün ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili Füsun hanım, anacığım yıllardır paşa kalıcı yetiştirir büyütür bir kez bile tomurcuk verdiğine şahit olmamıştım, siz de görünce pek bir şaşırdım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|