![]() |
|
![]() |
#481 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili acemifüsun hanım, clematisi budadınmı?bodur sundavillia çok güzel canlı maşallah. Sürekli güneştemi? begonyayaları kazanmana çok sevindim. Canım ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Sevim hanımcığım teşekkür ederim ![]() ![]() Düzenleyen acemifüsun : 19-08-2011 saat 14:11 Neden: imla hatası |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba
[QUOTE=acemifüsun; ilaçlayıp, yeniden dikeceğim. Clematisler sevgili farezya bahçeli ev alınca onun bahçesine gidecekler ![]() Balkon ve çiçekler çokk güzel,senin bakımın sayesinde Füsun. Bu yaz sıcaklarında çiçekleri yaşatabilmek çok zor aslında. Senin kalbinin güzellğinden. Paylaşımı ne kadar çok seviyorsun.Eline sağlık. Füsun ,canım.Şimdiden benim bahçemi düşünmene çokkk sevindim.Teşekkür ederim. Bahçeyi bulunca,hepimizin bahçesi olacak inşallah.Birlikte keyfini süreriz. Selamlar. Düzenleyen Hülya : 19-08-2011 saat 15:06 Neden: KELİME EKSİK |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Füsun sardunyalar harika görünüyor sundavilla küpeliler maviş çok güzel maşallah ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Gönül hanım çilli sardunyanın güneşe oldukça dayanıklı olduğunu söyledi. Zaten ben de sera dışında, güneşte duran pek çok çilli gördüm. Ayrıca minyatür somon rengi ceylanlar da güneşin altında, çok yoğun çiçekliydiler. Benimkiler şu an çiçekli değiller dediğimde, yanlış bir şey yapıyorsun o zaman, onları güneşe al hemen, çok sulama dedi. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=farezya;849703][QUOTE=acemifüsun; ilaçlayıp, yeniden dikeceğim. Clematisler sevgili farezya bahçeli ev alınca onun bahçesine gidecekler ![]() Balkon ve çiçekler çokk güzel,senin bakımın sayesinde Füsun. Bu yaz sıcaklarında çiçekleri yaşatabilmek çok zor aslında. Füsun ,canım.Şimdiden benim bahçemi düşünmene çokkk sevindim.Teşekkür ederim. Bahçeyi bulunca,hepimizin bahçesi olacak inşallah.Birlikte keyfini süreriz. Selamlar.[/QUOTE] Farezyacığım bahçeli evin için bütün kalbimle duacıyım, en güzellerine layiksin arkadaşım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Füsuncum yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile Selam ve sevgiler ![]() Resim ekleme zamanı gelmiş balkondaki güzeller nasıllar acaba ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Füsun hanımcım mutlu yıllar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Perişciğim ben de sizin yeni yılınızı kutluyorum, ailenizle birlikte sizlere sağlıklı, mutlu, bol çiçekli günler diliyorum ![]() Sardunyalar, Yılbaşılar, açelyalar bol çiçekli ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Ağaç Dostu
|
Sevim hanımcığım teşekkür ederim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Yeni yılınızı tüm yüreğimle kutlar, sağlıkla, başarıyla sevdiklerinizle birlikte daha nice yıllar görmenizi ve geçirmenizi dilerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Acemifüsun,yüzünüzü hiç görmesem de samimiyetinizi,çiçeklerinizi o kadar çok sevdim ki...çok mutlu huzurlu bir yıl geçirmenizi dilerim.sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş, nazlı06, armeria ben de sizlere mutlu, sağlıklı, iyi yıllar dilerim ![]() Tüm güzel dilekleriniz sizlere misliyle geri dönsün, kucak dolusu sevgilerimle.. ![]() Balkonumda bu güzel hercaileri tüm arkadaşlarıma yolluyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Mutlu yillar sevgili acemi füsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Füsun hanım, bu günkü sabah gezimde sizin balkonunuzdaydım. Balkonunuz hafızama mor clematisli balkon olarak kazınmıştır. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sevgili sakdag hoş gelmişsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-01-2012
|
Sevgili Füsun Hanım çiçekleriniz muhteşem.Belli ki ilgi ve sevginizle büyümüş hepsi. Begonyalarınız, sardunyalarınız harikalar.Menekşelerinizi de ayrıca takip ediyorum formdan. Güzel günler dilerim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili özen hanım hem balkona hem de sitemize hoş gelmişsiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-12-2011
|
sevgili fisün çiçekleriniz balkonunuz çok güzel, açelyalar çok güzel olmuş. allahım banada nasip etsin böyle bol çiçekli bol yeşil balkon bahçe. açelyalarınızın toprağı bakımını nasıl yapıyorsunuz izmir manisa yakın birbirine ben odada tuttum olmadı balkona koydum yine olmadı şimdi canım kızımın tüm yaprakları döküldü ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili gulen açelyalar yaklaşık 4 aydır bizimle. İçeride , ısıtılan mekanda kesinlikle yaşamıyorlar, daha önceki yıllarda deneyimlerime göre bu kadar net konuşabiliyorum. Balkonda duruyorlar, klorsuz, içme suyu ile suluyorum, suyu çok seviyorlar. Geçen gün 1lt suya 2 mercimek büyüklüğünde limon tuzunu eritip, bu su ile suladım. Toprak ph'nı düşürmek için, asitik toprak seviyorlar. Toprak ph'nı yükseltmeyecek besin eriği çok az veriyorum. Siz yaprakları dökülen açelyalarınıza sera uygular, yapraktan da besin verirseniz sağlıklarına kavuşurla sanırım. Açelya başlığında Güler hanımın da önerilerini dikkate alırsanız açelyanız kendine gelecektir. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|