![]() |
|
![]() |
#181 |
Ağaç Dostu
|
Başlığına bakmaya bile utanıyordum desem yeridir sevgili arkadaşım. Malesef ceylanları ben de köklendiremedim. Karanfiller sorunsuz bir şekilde köklendi ve büyüyor. Tekrar teşekkür ediyorum ![]() Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Ağaç Dostu
|
Soğanlı olduğunu bilmiyordum. Huysuzluğu konusunda sanırım haklısınız. Çünki hatırladığım kadarı ile annem kendi çiçeği için komşu kadınlara -hiç dokunmaya gelmiyor, yaprak sapları çok yumuşak, pıt pıt düşüyor- der'di. Her halde sizinki ile aynı tür'den ama, biraz daha küçük yaprakları olan bir çiçek'ti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ayazkentli Ege ünüversitesi Ziraat Fakultesinin serasında oxalisleri gördüğümde sorumlu Musa beye de dert yandım, o da huysuzluklarında bana da katıldığını söyledi. Yani bu tespitim bir bakıma tescillenmiş oldu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ediyorum sevili acemifüsun, biliyorum kimseyi sardunyasız bırakmıyorsun, yeter ki sende olsun ![]() Geçen sene Haziran'da diktiğim ceylan çelikler, kuzeye bakan balkonumda çok güzel köklenip geliştiler. Yazı atlatan ceylanlar da onlar oldu. Çelik alırken renklere göre etiket yazmadığım için ne renk açacaklar bilmiyorum. Kışı batıya bakan balkonda geçiriyorlar. Hala yeni dallanıyor ve budamaya kıyamıyorum. Neyse ki Adana'da havalar normalin üzerinde sıcak gidiyor. İzmir'de öyle olmalı. Kaldı 2 ay , dayanın nolur demekten başka çare yok ![]() Akdeniz'den Ege'ye sevgiler... ![]() Ne dersin budamalı mıyım ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili maki ceylanların benimkiler gibi azman olmuşlar, aman nazar değmesin ![]() ![]() İzmir de aşırı sıcak canım, dışarıya çıkarken ne giyeceğimizi şaşırıyoruz ![]() Ege'den de Akdenize sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-01-2011
|
Ama gerçekten mükemmel bunlar, nasıl bu kadar renklerini canlı tutabiliyoırsunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-01-2011
|
Sevgili Fusun, balkonuna bayildim, ciceklerin, yerlestirme duzenin, rengarenk saksilarin hepsi birbirinden guzel. Umarim gelecek bahar ve yaz aylarinda daha nice guzel fotograflarini gorecegiz. Balkonun bana cok guzel fikirler verdi. Ben bu sitede cok yeniyim, gecen yaz basindan beri Atina'da yasiyorum. burada ciceksiz, bitkisiz balkon yok gibi, bizim de oldukca genis bir balkonumuz var ancak henuz bir kac tane bitkim var. Benim balkonum da yaz kis her daim gunes ve ruzgar alan bir balkon, mevsim ise hemen hemen Izmir ile ayni. Sizinki gibi bir balkona sahip olabilmeyi cok istiyorum. Henuz dil bilmedigim icin de cicekcilerle rahatlikla sohbet edemiyor, sormak istediklerimi soramiyorum. O yuzden bu site bana cok yardimci oluyor. Sizin huzurunuzda tum agac severlere cani gonulden tesekkur ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Agaclar.net hem bilgi , hem de her türlü tohum ve çelik paylaşımı ile olağan üstü bir platform. Uygun başlıklarda her sorunuza cevap ve yardım gelir ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşım ceylanlarına üzüldüm, hayret bendekilerden en dayanıklı olanlar ceylanlardı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ne dersin ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-01-2011
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2008
|
Bitkilerinizde, manzarınızda çok güzel.Güle güle oturun balkonunuzda. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Alıntı:
benimkilerde Aydın'lıydılar. Tire'ye tahammül edemediler Aydından, bir bagaj dolusu rengarenk küpeklilerle birlikte gelmişlerdi şimdi ne küpeli nede ceylan hiçbirisi yok |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Suya koyduğunuz çelikler kök verdi mi acaba. ![]() Perlite daldırdığım clematis çelikleri sürgün verdi. Kök oluşumu varmı diye baktım, ancak yok ![]() Bitkilerinizle mutlu yaşayın. Sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili cemo Suya koyduğum clematis çeliği maalesef olmadı, belki sonbaharda denediğim içindir. Swetlana yazın suda köklendirmiş. Ben de Temmuz, Ağustos aylarında , pet şişede, torfda ve tablette iki ayrı çeliği köklendirdim, çok sağlıklı oldular ![]() Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ![]() Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Saksıyı içeriye alayımda hızlansın. Bilgi için çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Füsun çiçekleriniz ve siz çok tatlısınız elinize emeginize saglık saygılar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili füsun çiçeklerin son halleri nasıl acaba biraz gözlerimiz aydınlansın her şey gönlünce olsun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Ablacığım, Çiçeklerinin son halini merak ediyoruz.Fotoğraf koyar mısın?Gözlerimiz bayram etsin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar aslında şu an balkon çok renkli değil. Şeker begonyalarım, karanfiller, sakız ve bodur sardunyalardan biri ve Cyclamen çiçekli ![]() ![]() ![]() Afrika Menekşelerim çoştular, üstleri çiçek dolu ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili füsun merakla bekliyorum çiçeklerin son hallerini görmeyi takipteyim saygılar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
Füsun Hn. Balkon bahçeniz muhteşem, çiçeklerinizin güzelliği deniz manrazanızı doyumsuz kılmış. Umarım bende sizin gibi huzur veren bir balkon sahibi olurum. Sizi ve ailenizi azda olsa kıskandım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |