![]() |
|
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Füsun hanımcığım yeni çiçekleriniz çok güzeller güle güle büyütün. Kasımpatlarınız çok güzel açmış, daha benimkiler açmadı tomurcukta ,ben bu yaz küpelilerimi kaybettim çok üzüldüm siz bu konu da başarılısınız. Mor küpelimin tohumlarını Allah tan almıştım ama nasıl çimledirebileceğimi bilmiyorum . Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Küpeler bu yaz aşırı sıcaklarda perişan oldular, ben ancak hiç güneşe çıkarmayarak koruyabildim. Aslında çelikten çok kolay üretilebiyor, ama tohumdan hiç yetiştirmedim, denemek lazım ![]() Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Güzel görüşleriniz için teşekkür ederim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
|
Aslında ben balıkları da merak etmiştim ama yazmayı unutmuşum.O günkü halinizi düşünmek bile korkunç.Tabi üzerinden yıllar geçmiş,unutulmuş bir anınızı hatırlatmış oldum sanırım,kusura bakmayın. En iyisi siz o genç avukata bunu hatırlatıp ödettirin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-09-2010
|
cennet bahçesi gibi olmuş yok yok yanii çok.. güzeel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-09-2010
|
acemi füsün hanım, zaten izmir muhteşem bir sehir, çiçeklerinizle daha da bütünleşmiş deniz manzaranıza bayıldım.güzel yalıda 2 yıl oturdum hala izmir hasreti içerisindeyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sevgili Füsun Abla, Balkonuna anlaşılan bu yıl kış gelmeyecek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-10-2010
|
çok güzeller insan aşık oluyor.izmir manzarası ayrı güzel balkonunuz ayrı güzel.keşke bende yapabilsem ama bizim yazımız 2 ay ve kışımızda sert oldugu için bu denli güzel bi balkonum olması imkansız...artık sizinkine bakar bakar imrenirim.. saglık ve mutlulukla kalın sayın acemifusün hanım.. ayrıca şunuda söylemeden geçemeyecegim. saki o çiçekler topraga ekilmemiş sanki hiç el degmemiş ve sanki balkonda bile degilller nasıl öle pırıl pırıl olabiliyo saksılarınız tertemiz maşaallaah ne toprak ne su izi maşallaah maşallaaah.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Kaktüsler silikonzede, umarım kendilerini toparlarlar. Kasımpatılar kışın çiçekleriyle içimi açıyor ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Sayın UzmanFüsun (Acemilik çok geride kalmış bence ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Füsun hanımcığım sizin balkona bence bahar gelmiş benim bahçeye de sonbahar geldi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
|
Füsun Hanım'cım işte aynı benim ahtapotumun ilk hali. Daha sonra göbek kısmı daha gelişecek. B u yıl çiçeklerini de görürüz inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Ağaç Dostu
|
Benimkinde bütün dallar tamamen sararıp döküldü ilk defa oluyor bu. Ancak tepe kısmında yeni kollar oluşuyor. İyice belirginleşmeye başladılar. Gövde de sapasağlam çok şükür... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaç Dostu
|
Füsun hanım, mor renkli okasilin'iniz çok ilgimi çekiyor. Sanki çocuk'ken,annemin bu renkte bir çiçek yetiştirdiğini hatırlar gibi oluyorum ama, sizin'ki çok daha gelişmiş ve daha büyük, sanki daha farklı bir tür'müş gibi geliyor. Çok ilgi çekici bir, mor rengi var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Ağaç Dostu
|
Ah o oksalis ne huysuz bir bilseniz, şimdi sadece iki yaprak olarak bakınıyor ![]() ![]() Keşke yavru soğan verse de sizinle paylaşabilsem sevgili ayazkentli ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|