![]() |
|
![]() |
#453 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Arkadaşım sevgili lire katılıyorum yeni resimler bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-08-2011
|
süper olmuş. bayıldım. tebrik ediyorum sizi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafları çektim ama bir türlü boyutları istenen şekle getiremiyorum, yüklemeyemiyorum. Her zaman yaptığım iş, nedense bu sefer olmuyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili acemifüsun, senin küpe çiçeğini ve beyaz yılbaşı çiçeğini görünce derinden bir ah çektim. Öncelikle seninkilere maşallah diyeyim de nazar değmesin. Benim pembe çiçekli yılbaşım var, üç senedir açacak diye beklerken her yaz örseleniyor. Üstelik orayı burayı sevmedi herhalde diye yer değiştirmekten benim başım döndü.Ayrıca beyaz yılbaşın çok zarif görünüyor. Küpe çiçeğini her yıl alırım, kısa süre sonra kuruyup ölüyor. Bu sene ki tam coşmak üzereyken beyaz sineğin istilasına uğradı, ilaçlamak bile kurtaramadı. Sağlıkla keyfini çıkarman dileğiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-07-2010
|
çok güzel açmışlar süper,bayıldım, hala çiçek açıyormu ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Harika görünüyorlar ben de beyaz kenarı pembeli sardunyaya bayıldım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Ağaç Dostu
|
Yaz başında hazır, satın aldığım dışında çok şükür hiç kaybım yok, fakat Küpeleri İzmirde saksıda yetiştirmek çok zor.İlk eklediğim fotoğraftaki k. örümcekle savaştı, galip geldik, diğer cins çok daha dayanıklı, fakat Eylül sonu gibi küpelerin hepsi bahçesi olan yakınıma gidecekler, artık küpelerden vazgeçeceğim ![]() Beyaz maviş ve diğer mavişim keyifli sayılır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#474 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Ağaç Dostu
|
Yeni güzellerin hayırlı olsun sevgili arkadaşım, özellikle ilk fotoğraftaki sardunya bana ebruli gibi geldi, yanılıyor muyum? Pembe biyeli de çok çok güzel, sağlıklı bol çiçekli olmalarını diliyorum. Küpeliler için ayrıca kutluyorum seni. İzmir'in sıcakları ve beraberinde taşıdığı zararlılara rağmen çok güzeller. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|