![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Harika görünüyorlar ben de beyaz kenarı pembeli sardunyaya bayıldım ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Yaz başında hazır, satın aldığım dışında çok şükür hiç kaybım yok, fakat Küpeleri İzmirde saksıda yetiştirmek çok zor.İlk eklediğim fotoğraftaki k. örümcekle savaştı, galip geldik, diğer cins çok daha dayanıklı, fakat Eylül sonu gibi küpelerin hepsi bahçesi olan yakınıma gidecekler, artık küpelerden vazgeçeceğim ![]() Beyaz maviş ve diğer mavişim keyifli sayılır. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Yeni güzellerin hayırlı olsun sevgili arkadaşım, özellikle ilk fotoğraftaki sardunya bana ebruli gibi geldi, yanılıyor muyum? Pembe biyeli de çok çok güzel, sağlıklı bol çiçekli olmalarını diliyorum. Küpeliler için ayrıca kutluyorum seni. İzmir'in sıcakları ve beraberinde taşıdığı zararlılara rağmen çok güzeller. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fotoğraf konusunda oldukça başarısızım, bir de rüzgar eklenince )Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili acemifüsun hanım, clematisi budadınmı?bodur sundavillia çok güzel canlı maşallah. Sürekli güneştemi? begonyayaları kazanmana çok sevindim. Canım ellerine sağlık. |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Sevim hanımcığım teşekkür ederim Sundavillialar devamlı güneşte, bol su istiyor ve oldukça yoğun çiçekleniyorlar. Clematisler mecburi bir budamaya maruz kaldı. İlk önce serçeler yuva yapmak için W.Nike'ın dallarını kopardılar, daha sonra Montana.Rubens K. örümcek istilasına uğradı, baş edebilmek için budadım. Clematislerin yapraklarında da bozulma var, mantar olabilir. Elim erdiği zaman hepsini saksıdan çıkartıp, kökleri temizleyip, ilaçlayıp, yeniden dikeceğim. Clematisler sevgili farezya bahçeli ev alınca onun bahçesine gidecekler![]() Düzenleyen acemifüsun : 19-08-2011 saat 15:11 Neden: imla hatası |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba
[QUOTE=acemifüsun; ilaçlayıp, yeniden dikeceğim. Clematisler sevgili farezya bahçeli ev alınca onun bahçesine gidecekler [/QUOTEBalkon ve çiçekler çokk güzel,senin bakımın sayesinde Füsun. Bu yaz sıcaklarında çiçekleri yaşatabilmek çok zor aslında. Senin kalbinin güzellğinden. Paylaşımı ne kadar çok seviyorsun.Eline sağlık. Füsun ,canım.Şimdiden benim bahçemi düşünmene çokkk sevindim.Teşekkür ederim. Bahçeyi bulunca,hepimizin bahçesi olacak inşallah.Birlikte keyfini süreriz. Selamlar. Düzenleyen Hülya : 19-08-2011 saat 16:06 Neden: KELİME EKSİK |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=farezya;849703][QUOTE=acemifüsun; ilaçlayıp, yeniden dikeceğim. Clematisler sevgili farezya bahçeli ev alınca onun bahçesine gidecekler [/QUOTEBalkon ve çiçekler çokk güzel,senin bakımın sayesinde Füsun. Bu yaz sıcaklarında çiçekleri yaşatabilmek çok zor aslında. Füsun ,canım.Şimdiden benim bahçemi düşünmene çokkk sevindim.Teşekkür ederim. Bahçeyi bulunca,hepimizin bahçesi olacak inşallah.Birlikte keyfini süreriz. Selamlar.[/QUOTE] Farezyacığım bahçeli evin için bütün kalbimle duacıyım, en güzellerine layiksin arkadaşım Çok öpüyorum. |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Gönül hanım çilli sardunyanın güneşe oldukça dayanıklı olduğunu söyledi. Zaten ben de sera dışında, güneşte duran pek çok çilli gördüm. Ayrıca minyatür somon rengi ceylanlar da güneşin altında, çok yoğun çiçekliydiler. Benimkiler şu an çiçekli değiller dediğimde, yanlış bir şey yapıyorsun o zaman, onları güneşe al hemen, çok sulama dedi. |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Füsun sardunyalar harika görünüyor sundavilla küpeliler maviş çok güzel maşallah ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler... |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mavişleri yeni bölebildim, inşallah gelişince ve havalar serinleyince size yola çıkacaklar Sevgiler |
|
|
|
|
![]() |
|
|