![]() |
|
![]() |
#781 |
Ağaç Dostu
|
Fatih kardeşim kaktüs sayfanızı birazda imrenerek gezdim.Hakikaten çeşitlerin çokluğu kadar bitkilerinizin sağlıklı ve çiçekli olması bu işin sevdalısı olduğunuzun nişanesidir.Karnenizde ise söylenecek bir şey bulamıyorum.Bu genç yaşınızda bunları başarmak büyük irade ve sevda işidir.Sizi tebrik eder,bundan sonraki yaşantınızda daha büyük işleri başarmanızı dilerim. Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Fatih'ciğim, bu ne güzel bir karne böyle maşallah. dediğin gibi gerçektende çiçek açmış edasında karnen. Allah devamını getirsin çok iyi bir üniversitede görmek isterim seni. Yarın ilk işim karneni kızıma göstermek olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Sevgili mismenas ın düşündüğünü bende düşündüm,akşam olsada oğlanlara bende bu güzel karneyi göstersem diye.Sevgili Fatih başarıların hep daim olsun istediğin üniversite yide böyle başarılı bir şekilde kazanıp bitirmen dileğiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Fatih! Sayfalarınızı her zaman zevkle gezdim. Genç yaşınıza rağmen titizliğiniz, sevginiz ve çalışkanlığınız etkiliydi bunda. Karnenizi de görünce "bu kısım da tamam" dedim. Gönülden kutluyorum. Haddim olmayarak Sayın Tarhan ve Sayın Missmenas'a sizin sayfanızdan "lütfen yapmayın" demek isterim. Çocukluğunuzu hatırlayın, hatta bugününüzü düşünün lütfen. Kim, başkası ile kıyaslanarak başarısızlığının ve yetersizliğinin hatırlatılmasını ister? Bunun sizi rahatsız etmeyeceğine inanıyorsanız, çocuğunuza da yapabilirsiniz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-10-2010
|
Sayın Fatih, aslında sayfalarınızı inceledikten sonra bir yorum yapmak istiyordum ama karnenizi görünce dayanamadım notlarınız çok güzel tebrik ederim umarım başarılarınızın devamı gelir. Sayın plentyPlant ın da dediği gibi genç yaşta bitkilerle bukadar ilgili olmanız çok güzel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-06-2010
|
Fatihciğim karnene hayranlıkla baktım. Gerçekten çiçek açtırmışsın. Seni canı gönülden tebrik ediyorum. Başarılarının devamını dilerim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Missmenas,Hatice Tarhan,PlentyPlant,Nesli6,Aysahay ve Yeşillim, yorumlarınız,iyi dilekleriniz için hepinize ayr ayrı teşekkürler... Ben elimden geldiğince çiçeklerime zaman ayırıyorum.Umuyorum istediğim bölümü buradan kazanırım yoksa benim taşınmam sorunlu olur ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2010
|
Alıntı:
![]() Her ikisini de çok iyi yapıyorsun tebrik ederim. Başarıların ve çiçeklerin bol olsun. ![]() Duaların kabul olsun! istediğin yerde ve istediğin bölüme gitmen dileğiyle... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Alıntı:
Fatih facede arkadaşım çocuklarımla ağaçlara da faceye de bazen birlikte bakıyoruz ve ağaçlar dan birçok kişiyi tanıyor gibiler artık,Fatihte bunlardan biri kıyaslamak değil niyetim kesinlikle kıyaslamam zaten, çok şükür ikiside başarılı..... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#792 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
yazmiş olduğunuz mesajı okudum ve üzüntümü dile getirmek istedim. Kızım Fatih'in kaktüslerini be burda hoya sayfasını yakından takip eder aynı yaşlardalar. Kızımda kaktüs sevdalısıdır 02.12.1993 doğumlu ve Anadolu lisesi son sınıf öğrencisi. Ayrıca çokta başarılı bir öğrenci ilkokuldan beridir genelde Taktir alan bir öğrenci. Kızımında Sevineceğini düşünerekten yazdım ben mesajımı. Kızım aynı zamanda kalp hastası, Ben 2 mesleğimle evde oturan bir Anneyim kızımla yakından ilgilenebilmek için. imkansızdır bizde, Kızımın Ruh ve beden sağlığını etkileyecek olaya asla müsade etmem. Fatihle zaman zaman telefonlaşırım. Kızım benle hep alay eder Fatih'e söyle hoyaları için üzülmesin çürüttüm diye Annem'de benim kaktüslerimi çürütüyor de diye. Çok ama çok üzüldüm bilinçsiz Anne imajı olarak algılanmasına mesajımın ![]() Ayrıca biz tanıdığımız İnsanların başarılariylede gurur duymasını bilen kişileriz, Fatih'lede gerçekten genç yaşına rağmen çiçeklerle ilgilenmesi ve böyle bir başarılı karne getirmesi bizi Ailecek Sevindirir. Ki birde başarısız bir öğrenci bile olsa Kızım dünyanın sonu değildir azimle yine başarı sağlanır yeterki biz veli olarak bunun bilincinde olalım. Saygılarımla.. (24 yaşından sonra Türkçe okuyup yazmaya başladım Yazılarımda anlaşılmamak gibi problem varsa Özür dilerim bazen ifade güçlüğü çekebiliyorum başka bir lisanda düşünüp Türkçe yazıyorum) Fatih'ciğim sendende Özür dilerim böyle bir konuya sayfanda cevap vermek zorunda kaldığım için. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Ağaç Dostu
|
Ben yanlış anladım galiba. Kimseyi yargılamadan ve "haddim olmadığını" belirterek (anlaşılan o ki, öyle zannederek) samimi, içten bir not düşmek istemiştim sadece. Konu sapması nedeniyle Sayın Fatih'ten özür dileyerek çekiliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-01-2011
|
hayırlı olsun fatihcim yeni bebişlerin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Ağaç Dostu
|
İllaki Fatih abimizi, göreceğiz diye tutturan Prenses adayları ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Ağaç Dostu
|
Fatih'ciğim, çelikleri ekerken bana çiçek vermediniz yeni sahiplerinize verin diyorum ![]() ![]() Umarım bunlarda öyle olur, beni çiçeksizde mutlu ediyorlar. Tembihli gidiyor Prensesler yeni sahiplerine çiçek açmazsanız sizi göndermem diyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-01-2011
|
merhabalar bende çiçeklerinizi,çiçekler üzerindeki gelişim konusundaki ustalıgınızıı devamlı takip edenlerdenim.buradaki sihirli parmaklardan biride sizsiniz çiçekleriniz sizinle çok mutlu oluyorlarki bu denli büyüümek için heveslilerrr.bol çiçekli günler diliyorum.bol bol da resim paylaşırsanız seviniriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Ağaç Dostu
|
Fatih' ciğim, hepside çok güzeller sanki Kış uykusundan uyanmışlar gibi. Gübreye biraz geç başladın ama önemli değil, bitinceye kadar düzenli kullanırsan gelişmeleri çok bariz bir şekilde gözlemyebilirsin. Çiçek büyütmeye çalışan varmı acaba şu anda. Gübre demişken aklıma geldi ben yarasa gübresi kullanmaya başladım.kendi hoyalarıma. Yarında bütün rezerveli hoyalara uygulayacağım. Bakalım gelişmeleri hep birlikte göreceğiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Ağaç Dostu
|
Ablacığım evet haksılısın geç başladım ama inanıyorum etkisi çok büyük.Çiçek büyüten yok ancak şıpsevdi çiçeklernde kıpırdanmalar olmuştu bir ara sonra öylece kaldı tomurcukları ne döküldü nede açtı.Sanırım sürgün ve tomurcuk arasında kaldı ![]() Yarasa gübresini duymamıştım.İyi gelir diye düşünüyorum.Ablacım deneme amaçlı önce bazılarında dene.Çünkü hem hoyalar için olanı kullanıyordun ya o nedenle şimdi iki gübre ağır gelir.Bu benim fikrim.Önce bir saksıda dene daha sonra da bir iki kez sulamalarını normal su ile yapıp topraktaki NPK nın az da olsa süzülmesini sağlamış olursun.Daha sonra da diğerlerinde kullan derim.Bu sadece benim fikrim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Ağaç Dostu
|
Fatih'ciğim, Minik üretim saksılarına uyguladığım gübre blackjack idi. Sürgün verinceye kadar kullanılıyor. 1 haftadır normal su verdim, 1 defaya mahsus saksı başına 1tatlı kaşığı sulandırılmış yarasa gübresi ( pudra halinde ) kullanacağım. Yani faydası var zararı yok diyebiliriz bitkiyi yakmıyor, ayrıca özelliklerinden 1 tanesi uygulanan saksıda bitki zararlılarını uzak tutuyormuş yani böcekleri ve sinekleri. Bu çok önemli benim için heryerde minik siyah sinekler uçuyor koyun ve keçi gübresinden kaynaklı. ilaç uygulamak istemiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|