View Single Post
Eski 26-01-2011, 18:13   #792
missmenas
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi PlentyPlant Mesajı Göster
Sayın Fatih! Sayfalarınızı her zaman zevkle gezdim. Genç yaşınıza rağmen titizliğiniz, sevginiz ve çalışkanlığınız etkiliydi bunda. Karnenizi de görünce "bu kısım da tamam" dedim. Gönülden kutluyorum.
Haddim olmayarak Sayın Tarhan ve Sayın Missmenas'a sizin sayfanızdan "lütfen yapmayın" demek isterim. Çocukluğunuzu hatırlayın, hatta bugününüzü düşünün lütfen. Kim, başkası ile kıyaslanarak başarısızlığının ve yetersizliğinin hatırlatılmasını ister? Bunun sizi rahatsız etmeyeceğine inanıyorsanız, çocuğunuza da yapabilirsiniz.
Sayın PlentyPlant,
yazmiş olduğunuz mesajı okudum ve üzüntümü dile getirmek istedim.
Kızım Fatih'in kaktüslerini be burda hoya sayfasını yakından takip eder aynı yaşlardalar. Kızımda kaktüs sevdalısıdır 02.12.1993 doğumlu ve Anadolu lisesi son sınıf öğrencisi. Ayrıca çokta başarılı bir öğrenci ilkokuldan beridir genelde Taktir alan bir öğrenci. Kızımında Sevineceğini düşünerekten yazdım ben mesajımı. Kızım aynı zamanda kalp hastası, Ben 2 mesleğimle evde oturan bir Anneyim kızımla yakından ilgilenebilmek için.
imkansızdır bizde, Kızımın Ruh ve beden sağlığını etkileyecek olaya asla müsade etmem.
Fatihle zaman zaman telefonlaşırım. Kızım benle hep alay eder Fatih'e söyle hoyaları için üzülmesin çürüttüm diye Annem'de benim kaktüslerimi çürütüyor de diye.
Çok ama çok üzüldüm bilinçsiz Anne imajı olarak algılanmasına mesajımın
Ayrıca biz tanıdığımız İnsanların başarılariylede gurur duymasını bilen kişileriz, Fatih'lede gerçekten genç yaşına rağmen çiçeklerle ilgilenmesi ve böyle bir başarılı karne getirmesi bizi Ailecek Sevindirir. Ki birde başarısız bir öğrenci bile olsa Kızım dünyanın sonu değildir azimle yine başarı sağlanır yeterki biz veli olarak bunun bilincinde olalım. Saygılarımla..

(24 yaşından sonra Türkçe okuyup yazmaya başladım Yazılarımda anlaşılmamak gibi problem varsa Özür dilerim bazen ifade güçlüğü çekebiliyorum başka bir lisanda düşünüp Türkçe yazıyorum)

Fatih'ciğim sendende Özür dilerim böyle bir konuya sayfanda cevap vermek zorunda kaldığım için.

missmenas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön