![]() |
|
![]() |
#753 |
Ağaç Dostu
|
Doğum günü hediyeleri:D
Bu babamın benim için almış olduğu kaktüs isimlerini bilmiyorum.Mustafa abiciğim yardımını bekliyorum ![]() Boyu en uzun olan 40 cm sanıyorum belki daha da fazla ![]() Cleistocactus straussii ![]() Yakından ![]() Bu da diğer hediyelerden biri ![]() ![]() Düzenleyen Fatih : 05-02-2011 saat 20:20 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Ağaç Dostu
|
Birkaç aydır neredeyse hiç resim eklemediğimi farkettim.Bİrkaç gelişme dışında herşey normal.Topraksız ortamda çift kap yönetemi uyguladığım hoyalarla başlamak istedim. Hoya carnosa ![]() Hoya pub. "silverpink" ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Ne güzel açmışlar, benim Millilerim de açmış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Çok güzeller sevgili Fatih özellikle milli'ler benimkiler de tomurcukta rengini sarı ve beyaz diye almıştım ama kırmızı çıkacaklar sanırım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2008
|
Fatih'ciğim, 10 sayfanın hepsine bakamadım ama ilk sayfalardan gördüğüm kadarıyla hepsi birbirinden güzel ve dikenli bitkiler olmalarına rağmen o kadar narin ve kibar duruyorlar ki ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |
Ağaç Dostu
|
Fatih, 40 cm. dediğin Cleistocactus straussii, iki resimdeki soldaki selen hanımın yazdığı doğru sağındaki kaktüsü tek çekip mailime yolla. Burada belli olmuyor.. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2008
|
Fatih'ciğim bu kadar çok bitkiyi koyacak yer bulabildiğin için ne kadar şanslı olduğu bir bilsen ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-01-2011
|
fatihcim döktürmüşsün yine, yeni kaktüslerinde hem asil hemde çok keyifli görünüyor. güneşli günler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Ağaç Dostu
|
bugün 1 tane yarın yüzlerce açması dileğiyle hadi bakalım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-06-2010
|
Ne güzel açmış çiçeğin Sevgili Fatih. Karne ne durumda? Orda da çiçeklenme var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Ağaç Dostu
|
üstüme vazifemi bilmem ama ekle derim fatihcim gözümüz şenlensin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Tebrikler Fatih'ciğim bravo ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Oh oh maşallah, allah nazarlardan korusun, başarılar daim olsun daha iyi okulların olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Ağaç Dostu
|
Yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Hani bazen diyorlar ya hem hoby hem kariyer aynı anda olmuyor diye benim amacım ikisinide bir arada yapmak ![]() Tekrardan yorumlarınız için çok teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Ağaç Dostu
|
fatihcim naptın sen yaaa!!! gerçekmi ciddi bu??? harikasın. başarıların devamını diliyorum. umarım bütün hayatın bu karne gibi oluur. bu arada fatihin arkasından bende size yarın bi öğrenci karnesi göstereceğim ama dikkat edin ağzınız açık kalmasın şimdiden söyleyeyim yani ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|