![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Maşallah canlılar. Bir saksının içinde birden fazla kök mü var? Bir de yaprak çeliği var mı özellikle solda duran saksıda? Çiçeklerini görme ümidiyle. Düzenleyen yeşillim : 11-04-2010 saat 15:01 Neden: ek |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet sevgili Yeşilim bir saksıda en az üç kök var.Dolgun gözükmesi için ve yerden tasarruf amaçlı.Büyük saksı kullandıklarımda en az 5 kök var.Yaprak çelik bir tane var orda sağda ki saksıda.Diğerlerinin dalları var ama gözükmemiş.Bazısınında dalları toprak altında. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
sayın fatih hepside çok güzeller, resimlere bakarken yüzümdeki ifadeyi görmenizi isterdim. gerçekten çok sağlıklı gözüküyorlar, bol çiçekli mutlu günler dilerim. bizede kısmet olur inşallah çiçeklerini görmek.sağlıcakla büyütün. yakında bende sergilerim güzellerimi,bende o mutluluğumu burdan sizlernen paylaşmak isterim. teşekkürler güzel resimler çekmişsiniz. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Tekrar carnosalarla devam ediyorum resimlere.10-11 günlük aradan sonra tekrar carnosalar.Gelişimleri gerçekten çok hızlı.Sanıyorum silverpinkim de kök çürüğü yaşıyorum.Bu gün gittiğimde güzelce bir saksı ve toprak değiştirmeyi düşünüyorum.Ne kadar doğru bilemiyorum. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Carnosan muhteşem Fatih'cim, güzel yüreğine sağlık. 282'den takviye yaparım, benimki coştu. Her yerden yeni dallar veriyor. Çarşamba günü Kerri'ni kargoya vermeyi planlıyorum. 1 hafta dinlenmiş oldu. Yeni bir yolculuğa çıkacak gücü toplamıştır ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Maki ablacığım şimdiden çok teşekkür ederim Kerrii ve diğer çelikler için.Aslında hiç gözüm arkada değil.Ne koşullarda olduğunu bildiğim için.Çok sevildiği bir yerde olduğu için hiç merak etmedim doğrusu.Hele halinden memnun değilim derse at aşağıya onu ![]() Herşey için çok teşekkür ederim ablacığım. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Hoya Lacunosa; Geçen yaz iki yapraklı bir çelik olarak gelmişti bana.Aradan bir yıl geçti ve şimdi bu halde.Toprağı kuru olsaydı saksı değişimi yapacaktım ancak sulanınca yapılacak tek şey kurumasını bekleyip sizlerin gözlerine sunmak.Lütfen maşallah diyelim kendi nazarım deyecek diye ben bile korkuyorum. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Maşallah sevgili fati, darısı benim başıma. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2009
|
Maşallah sayın Fatih Allah Nazarlardan saklasın, gelişimi çok güzel ve dilerim bizim çeliklerimizde en kısa zamanda köklenir, o günleride görmek bizede nasip olur. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
SOnunda akşam üzerine yakın misafirlerimi elimle aldım (Çok çok çok teşekkür ediyorum Maki01 ablacığım.Sana çok selam söylediler.)Hoya Kerrii ile başlayalım resimlere.Gerçektende toprak yoktu ama orkide toprağı vardı ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Abiciğim sanırım içine doğdu yakında imperyalis`im olucak herhalde Australis bu çelik![]() Yaprak sorun değil senin sürgünler geçer benim yaprakları.Ama akalım yarıştıralım böyle birbirnin resimlerini gösterelim nispet yaparcasına![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Gözümüz aydın Fatih'cim, sağsalim ulaşabildi çiçeklerin. Güle güle, mutlu sağlıklı günlerde büyüt. Hoya autralis geldiğinde de bu durumda idi. Kötüye gitmedi ama düzelme de olmadı . Senin onu da köklendireceğinden eminim Sağlam olanını ikiye bölmüştüm. Biri sana , biri bana Bende kalan parçada tepe filizi var. İkinci yolculukta başına bir şey gelebilir diye onu gönderemedim. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Hoya Kerrii ve hoya lacunosa.Çok güzel gelişimler var ancak Kerrim yani sürgüne hazırlanıyor.Lacunosa ise sürgün kuruttu.Saksı değişimi yapmayı göze aldım ama deneyemiyorum.Ya zarar verirsem diye.Şimdi incelemeye gideceğim.Saksısını seçip yeni yerine yerleştireceğim. Birtanede yedekleme için sürgün daldırması yapacağım.Umarım tutar. |
|
|
|
![]() |
|
|