![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
Fatih' cim, lacunosa' yı bırak aşağıya doğru sarksın, yapısı böyle. Bu sarıcı değil, bağladığın yerden bozulmak istiyor... Bence sorunu yok.... Bozulacağını düşünüyorsan çelik almalısın ve toprak değişimi her zaman iyi sonuç vermiştir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Aslında biraz sardırıp daha sonra serbest bırakacaktım.Ama benim düşündüğüm gibi olmayacakmış.O zaman bu günden itibaren sarkacak kendileri.Çok teşekkürler abiciğim verdiğin bilgiler için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Aslında gerçektende hiç bir sorun yokmuş Lacunosa da.Herşey çok güzelmiş aslında.Eski saksısında fazla büyük gözükmüyordu.Şimdi ki saksısında 1 yaşında olduğu belli olmuş fıstığımın.Saksıda köklerden ardı sıra bir kaç gram toprak vardı.Kendini toparlaması saksıya uyum sağlaması Allah`tan uzun sürmedi.Erkenden toparladı da sürgün vermeye başladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
Evet çok güzel görülüyor. Temmuz sonu, Ağustos başına kadar direnmek isteyebilirsin, ama o vakitten sonra çelik almanı öneririm. Bir tane bozulmuş veya bozulmaya yüz tutmuş Lacunosa'n olacağına beş-on tane yaşamaya çalışan Lacunosa'n olsun, çok daha iyi olur. Kışı, evde geçirmek gerçekten çok zor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Abiciğim iki tane çelik aldım birini kendime birinide bana bu güzellikleri yaşatan ablama.Benim çeliklerde canlanma olmasada ablamın çeliklerde köklenme başladı.Ağustos sonu gibi bir çelik daha almayı düşünüyorum aslında.Fazla mal göz çıkarmaz nede olsa ![]() Maki ablam çıkan kökün üstünü ört üşümesin ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Fatih'cim umarım benim için diktiğin çelik sana kalır. Gelen 2 lacunasa çeliğinden hala umudum var. Biri gitti ama diğeri direniyor. Sen yine de iyi bak benim lacunosama ![]() Seninkinin yönü doğru ise endişelenmeme gerek yok, hemen üstünü örtmüştüm zaten. Az önce bir baksam mı acaba kök değilde sürgün müydü diye minik saksısını elime alsam da kıyıp rahatsız edemedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Bunlarda üzülmesin ama demi ![]() ![]() ![]() Bu Evliya Çelebi`nin işine döndü.Şefaat yerine seyehat demesi gibi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Fatihciğim, çat diye çatlıcam az kaldı. ![]() Hani derler ya Fadıl takipte,aynen gelişmeleri yakın takipteyim ![]() Veeee gerçektende çok başarılısın Takdir ediyorum Canıyürekten KUTLARIM Seni. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
Çok teşekkürler.En kısa zamanda hepimizin hoyaları çiçek açsın inşallah. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürederim ablacığım.Sağol seni sayende herşey.Umarım büyüyüp çiçeklendikleri zamanıda görürüz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Biri ölüm döşşeğinde diğeri yaşam mücadelesi veriyor.umarım ikiside kurtulur.Uzamaya çalışırken birtaneciğimin sürgünü hain misafir çocukları yüzünden kırıldı.Küstü diye de çok üzülmüştüm.Ama o bana bırakmayacağım bu savaşta sonuna kadar varım dedi ve sürgün verdi.Kim mi o tabikide pub. silverpink ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Yok abla bu o değil.O bunu solladı daha çok uzamıştı ama kökü çürümüş bende yapraksız sürgünü kestim.Daha doğrusu kurumaya başladı üzst kısmı bitkiyi yormamak adına kestim.Şimdi yeniden diktim.Umarm en kısa sürede tekrar köklenir ve yaşamaya devam eder. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Carnosa da bir harektlilik var.Ne yaprağa benziyor nede şu tutunacak çıkıntılara hiçbirine benzemiyor ve iki yaprağın tam ortasından geliyor.Bakalım gün geçtikçe büyüyor umarım tahmin ettiğim güzelliktir.Diğer tomurcuklarda daha hala tık yok. Geri dönmesi için sardığım tel bile paslandı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|