![]() |
Alıntı:
Ben Pazar günü dönüyorum Mersin'e ama acil yapılması gereken işler var, onları halletmem gerekiyor. İnşallah daha sonra bir buluşma ayarlarız. Sevgiler. |
İnşallah Adalet Hanım'cım, ne kadar yoğun olacağınız tahmin edebiliyorum. Sevgiler...
|
Sayın Lir;
Biraz daha dikkatli okuyunca, sergilenen fotoğrafların sizin bahçeye ait olduğunu (Nihayet:p) anlayabildim. O ne güzel bahçe öyle? Herşey yerine oturmuş olduğuna göre, epeyce bir zamanın emeği ile oluşmuş belliki. Adalet Hanım' ın bahçesini işlevselleştirme çabanız ise, güzel bir jest. Ayrımsız tüm bitkileriniz çok güzel. Tabii buna dayalı olarak bahçenizde. Bize, bu görsel ziyafeti sunduğunuz için teşekkürler. |
Alıntı:
Sayın Malina; Size de binlerce teşekkür, bizleri böyle bir çatı altında topladığınız için. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
amacım inanın işlevsellik kazandırmak değildi. Adalet Ablam tanıdığım nadir insanlardan biridir. En kötüyü bir kelimeyle iyiye çeviren ve iyi yönünü ortaya çıkaran dünya tatlısı. O yüzden bende bu güzelliğin bir parçası olup, ablamı biraz olsun mutlu etmek istedim. Bahçemi beğenmenize çok sevindim, güzel sözlerinizi için çok teşekkür ederim. Saygıyla, sevgiyle... Ekteki kare sizin için... |
Orhan abiciğim bu güzel bahçeyi ziyaret edebilsek ne güzel olur dimi:)
|
Adalet Hanım Görüyorsunuz. Sizi tanıyan herkes benzer şeyler söylüyor. Siz çok mükemmel bir insansınız. İyiki varsınız.
Sayın Lir; Nefis bir kare. Çok naziksiniz. Teşekkür ederim. |
1 Eklenti(ler)
Adalet Hanım,
Bitkinin ismi görünmez gibi ise de , eğer okumak isterseniz size fıslıyabilirim:)) STREPTOCARPUS Resim boyutlarını küçülttüğüm için kalite bozuldu biraz. Google da arattırarak daha fazla bilgi edinmeliyim. Tohumlarını bulmalıyım.! Eklenti 239581 |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Sevgili Fizban;
STREPTOCARPUS harika bir bitkiymiş, arkadaşımız Jezebel bu bitki ile ilgili bir başlık açmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Türkiye'de hiç görmedim, Yurt dışından sipariş vermeli. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aman budadıklarınızı ziyan etmeyin :)
Ne güzel, bilgiler bahçemde hazır, ben de kıyamamıştım budamaya ama geçen yıl budadım, bu sene ne haldedir bilmiyorum. Komşularım üzerinde hâlâ çiçek olduğunu söylüyorlar, gidince bol bol fotoğraflarım. |
Alıntı:
Ziyan etmeyin derken celik yapin demek istedin herhalde ama ben cok denedim celikler kökleniyor, bir süre sonra da kuruyup gidiyor. Bir türlü basarili olamadim. |
1 Eklenti(ler)
+++Muscari Armeniacum Blue Spike
Eklenti 239976 Detaylı açıklaması Agaclar.org da http://www.agaclar.org/agac.asp?id=807 http://www.agaclar.org/RESIMLER/ICER...acum-cicek.jpg |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Tulipa double late angelique
Eklenti 239983 Eklenti 239984 Güzelliğe bakar mısınız? Resimler çok kötü çıkmış, biraz web den resim aktarması yaptım. Yukarıdakilerin hepsi kokulu hepsi güzel, Adalet hanım için, bizim için... Nasıl, ne zaman ekilecekler, bakımları vs hepsini yavaş yavaş yazışırız. Tavsiye edilen dizayn ise, yukarıdaki 3 lünün bir arada demet şeklinde ekilmesi.. Hani Adalet Hanım, size yakışır...) |
Sevgili Fizban;
Yüreğinize sağlık, bir kaç gündür siteye giremedim, pek çok misafirimiz oldu, sağ olsunlar gitmeden ziyaretime geldiler. Bu akşam köyüme dönüyorum :) bir kaç gün internete bağlanamayabilirim, gider gitmez köy için müracaat edeceğim ama ne zaman bağlanır bilmiyorum. Bu sıcaklarda Mersin'de kalmak istemiyorum, bitkilerimle hasret gidereceğiz hem. Soğanların nasıl, ne zaman dikileceğini müsait bir zamanda yazarım, Sonbaharda ekilirse Baharda sevindirir bizi.Üçünün bir arada çok güzel görüneceğini düşünüyorum, tavsiye çok uygun yani. Alıntı:
Şimdilik hoşça kalın, tekrar görüşmek umudu ile, yapacak bir ton iş var daha, akşama hazır olmam lazım. Sevgiler hepinize. |
Sağlıcakla ulaş ablacım bahçene.Hayırlı yolculuklar olsun. Sevgiler.
|
Sevgili Nilgün Doğan;
Bahçeme hoş geldiniz, karınca kararınca bir şeyler yapmaya çalıştım ama bu sene karınca bile olamadım. Orkidelere özel orkide besini veriyorum Ekimden itibaren, ancak ben anladım ki daha çok sevgi ile büyüyüp gelişiyorlar. Altı yaşındaki orkidemi beş ay yalnız bırakmıştım, giderken çok keyifli idi, çiçek için bir çok dal yaptı, üzerinde yüz kadar çiçek oluşturmuş ama hiç birisi de açmamış, balon gibi şişip sonra da dökülmüşler. Orkideme bakan arkadaşım "seni özlediler bu yüzden açmadan soldular" dedi. İşte böyle, bitkilerimiz de aynen bizler gibi yakın ilgi ve sevgi bekliyorlar, onların da kendilerine göre bir iletişim dilleri var. Sevgiler. |
5 Eklenti(ler)
Size biraz fotoğraf getirdim İstanbul'dan, şimdilik bunlarla idare edin, sonrasını düşünürüz.
Mersin'de yapılacak işler bitmedi, hava çok bunaltıcı, hafta sonunda çıkabilmeyi umuyorum yaylaya. Bu bitkinin adını bilmiyorum, saksı çiçeği, çiçek yapısı begonvili andırıyor, olgunlaşan beyazların içinden koyu pembe başka bir çiçek çıkıyor. Eklenti 240806 Eklenti 240807 Bu güzel çalıyı biliyordum ama adını hatırlayamadım. Eklenti 240808 Eklenti 240809 Eklenti 240810 |
4 Eklenti(ler)
Fotoğrafları telefonla çektim bir de küçültünce kalite iyice düştü.
Bunları IKEA da gördüm, bonsai şeklinde gelişmiş çok hoştu. Eklenti 240811 Bu da çok enteresan, adını bilenler vardır mutlaka, kök kısmındaki yumrulardan çıkmışlar çok canlı ve güzeldiler. Eklenti 240812 Eklenti 240813 Eklenti 240814 |
3 Eklenti(ler)
Bu kadar kocaman ortanca olur mu, geçen sene daha da uzundu bu sene 2,5 mt. civarında.
Eklenti 240815 Kır çiçekleri. Eklenti 240816 Açelya. Eklenti 240817 |
4 Eklenti(ler)
Bu sene hiç görmediğim kadar çok lale gördüm.
Eklenti 240818 Eklenti 240819 Eklenti 240821 Eklenti 240820 |
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Bu ağaççığı Japon süs kirazı diye biliyorum, yanılıyor muyum?
Eklenti 240824 Eklenti 240825 Bahçeme yakışırdı, ne yazık ki satılık değil :) Eklenti 240826 |
Adalet hanımcım merhaba:) Hoşgeldiniz evinize, yaylanıza, bahçenize. Bahçeniz, çiçekleriniz sizi özledi. Bizde sıcak anlatımlarınızla bahçenizi. Sevgiler
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili Müjgan Yılmaz'ı iki kez ziyaret etme fırsatı buldum, bu güzellikler onun bahçesinden.
Eklenti 240827 Eklenti 240828 Eklenti 240829 Eklenti 240830 Eklenti 240831 Fotoğraf kalitesi için özür dilerim Müjgan'cığım, aslında çok daha güzeller biliyorum. |
Sevgili Adalet ablacım evinize bahçenize hoşgeldiniz açelyanın görünümüne bayıldım çok güzel resimler Sevgili müjgan hanımın çiçekleride pek güzelmiş maşallah bahçenizden yeni görüntüleri merakla bekliyorum çiçeklerinizde sizi görünce pek mutlu olacaklar eminim her şey gönlünüzce olsun sevgiler...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025