![]() |
Sevgili Adalet Hanım; Sayfanızı gezerken şimdi öğrendim. Başınız sağ olsun. Allah geride kalanlara sabır ve ihsan eylesin.
|
Adalet Hanim, basiniz sag olsun, Allah rahmet eylesin, Size sabir versin.
|
Değerli arkadaşım başınız sağolsun demek çok mu çok zor ALLAH sabır versin,nur içinde yatsın.
|
Sevgili Adalet
Seni bahcene bekliyorum. Sana en güzel terapi bahcen. En kısa zamanda aramıza dönmeni diliyorum. |
Sevgili dostlarımız yüreğimize tercüman olmuşlar,Abla ben de sizi çok özledim.
|
Alıntı:
SDurul: Adalet hanım, cemo'ya katılıyorum. Hem bizler, sizi özledik. Sevgiler... Yücel Canpolat: Sevgili dostlarınız yüreğimize tercüman olmuşlar,Abla ben de sizi çok özledim. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Doğru söze ne denir?.. |
Evet Adalet'ciğim arada bir uğrasan biraz düşüncelerin dağılır.Hem bizler seni çok özledik.
|
Uzakta da olsam kalbim seninle Adalet abla, artik aramiza geri dön.
|
Sevgili Adalet Hanım;
Öncelikle allah sabır versin diyorum. Sizi hiç tanımıyorum ama sayfaya girdiğimde bunca dostunuzun yanınızda olması ve mesajları beni çok duygulandırdı. Umarım zamanla acılarınız hafifler...Sevgiler..Nurgül |
Canım ablacım, bir kez daha başın sağolsun. Biliyoruz ki acın çok taze ve büyük. Ancak acılar paylaşıldıkça azalırmış. Bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Hepimiz burada senin bahçende toplandık. Acını paylaşmak, dertleşmek ve seninle olabilmek için. Arada sayfana uğra ve bizlerle paylaş lütfen.
|
Ablacım can ablacım gel artık seni çok özledik.
|
Çiçek ablacığım,
Seni çok özledik,bahçendeki o güzel çiçeklerini de çok özledik..En kısa zamanda son görüntülerini eklersen çok seviniriz. |
Adalet hanım merhaba,
Aslında bize hayatıda, ölümü de hep yanlış anlatıyorlar. Kimyanın da kanunudur: 'Doğada hiç şey yoktan var edilemez, VAR dan YOK EDİLEMEZ' Eşkiya filminde bir sahne vardı. Uğur Yücel ölmek üzere idi. Sordu: Ölünce ne olacağım usta? Şener Şen cevap verdi. 'Önce toprak olacaksın. O toprakta bir ağaç büyüyecek, ağaç olacaksın. O ağaç çiçek açacak, çiçek olacaksın. Sonra o çiçeğe bir arı, bir kelebek konacak, kelebek olacaksın, bal olacaksın......' Yani yok olmayacaksın. Önce de olduğu gibi yine doğanın bir parçası olcaksın. Dönüşerek hep var olacaksın. Adalet Hanım, tekrar doğaya dönün. Aradığınız herşeyi yine orada bulacaksınız. Size sabır ve güç diliyorum |
Abla cım demek çok kolay fakat yaşamak çok zordur fakat elden bişey gelmiyor, başınız sağolsun mekanı cennet olsun Allah sabır versin.
|
Adalet Hanım, başınız sağolsun, en kısa sürede bahçenize dönecek gücü bulmanızı dilerim, sizi oyalar, rahatlatır umarım.
|
Adalet ablacığım, başın sağolsun :( Haklısın toparlanmak zor olur. Bırak bitkiler seni toparlasın...
|
Adalet hanımcım merhaba; hala konuşmaya gücüm yok bahçenize bakarken bile gözlerim doldu. Bu sayfalar, bizler sizi özledik. Sevgiler
|
Adalet hanım,acını yürekten paylaşıyoruz hiç kolay deyil.
Mevlam yazımızı böyle yazmış aramıza dön sensiz olmuyor seni çok seviyorum. Sevgiler. |
Adalet ablacığım üzüntünüzü birkez daha derinden paylaşıyorum sizi çok özledik
|
Çiçek Ablacığım,
İlkbaharda yolladığın karagözlü suzanlar bir haftadır açıyorlar..Tekrar teşekkür ederim ve en kısa zamanda seni bekliyoruz bahçene. |
Adalet Hanım başınız sağolsun, Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun. Ölüm soğuk bir sözcük ama asla bir son değil, yeni bir hayata doğuş.
Ömür duvarına kaç tuğla konmuş? Koyanı bellide, bileni değil. Nerde, nasıl hangi duvar çökecek? Zamanı bellide bileni değil. Ben denizden. Tekrar Allah rahmet etsin, geride kalanlara uzun ömürler ve sabrı cemil ihsan etsin. |
Adalet hanım bahçenizdeki son duruma bakayım dedim ama bu üzücü olayla karşılaştım başınız sağolsun Allah sabır versin
|
Sayın Adalet Hanım,acınızı yeni öğrendim.Mekanı cennet olsun.Allah size çocuklarınıza ve torunlarınıza uzun ömürler versin.Başınız sağolsun.
|
Alıntı:
Eşkiya filmini seyrettiğimde bahsettiğiniz sahneden etkilenmiş, zaman geçince unutmuştum. Hatırlattığınız yazınız beni mutlu etti. İfadenin güzelliğini iyice özümsemek için okudum, okudum, okudum... Bunu hep alkımda tutmaya çalışacağım. Teşekkür ederim. Adalet Hanım bu yazıyı okuyup, doğada tekrar varoluş şekillerini düşünüp acısını hafifletir umarım. |
Bahçeniz çok hoş elinize sağlık.
çok güzel yorumlamışsınız... harika görünüyorlar Adalet Hanım Merhabalar ben yeni üyelerdenim ama kayıtsız kalamadım başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin... ismi gibi kendisi de güzel gün güzelinizin |
Adalet Hanım,
Acı kaybınızı uzun zaman siteye giremediğim için yeni öğrendim. Hemen sesinizi duyup sabır dilemek istedim. Size telefonda da dediğim gibi çok üzüldüm. Allah sizlere ve ailenize sabırlar versin. Çocuklarınız ve torunlarınız hayat arkadaşınız yerini belki tutmamayacatır ama size güç verecektir. Mekanı cennet toprağı bol olsun allah gani gani rahmet eylesin. |
Ne mutlu sana Adalet'ciğim .Ne kadar çok sevenin var .Sitede çok fazla seviliyorsun .Zaten mesajlardanda anlaşılıyor .Seni çok özledik arkadaşım .
|
Sevgili arkadaşlar, arkadaşımız ile zaman zaman telefonda görüşmekteyim. Kendisi bu aralar kanunî işlerle uğraşıyor, yakında aramıza dönecek.
|
Alıntı:
Bu haber bizi çok sevindirdi.Çiçek Ablamızı çok özledik. |
Cannn dost
Dönüşünü bekliyorum, sen herşeyin üstesinden gelecek kadar güclüsün. Sevgili Aygün ün anımsattığı gibi, biz herşeyiz. Seni sabırsızlıkla bekliyorum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025