![]() |
Aramıza dönecek olmanıza çok sevindim.Bir hepimizin başına gelecek...
|
Adalet hanımcığım, başınız sağ olsun. Acınızı paylaşır, size ve ailenize sabırlar dilerim.
|
1 Eklenti(ler)
Benim güzel dostlarım;
Bu kadar büyük bir sevgi bahçesinde beni avutmaya çalışıyorsunuz, sevgi ve özlem ifadeleriniz o kadar güçlü ki, adeta ellerimle dokunabiliyorum. Yanımda olmanız benim için çok büyük bir niğmet, bunun kıymetini idrak ediyorum. Tanıyan tanımayan tüm dostlarımın sevgi sözcükleri için sonsuz teşekkürler ediyorum. Sizleri çok seviyorum. Eklenti 185782 |
Ben de Sizi çok seviyorum Adalet Ablam.
|
Ablammmmmmmmmm
|
Ablacığım,
Bizi çok sevindirdin..Seni çok ama çok seviyoruz:) |
Adalet hanım,bugün hiç girmedim foruma şimdi oturdum seni gördüm çok mutlu oldum.
Süpriz oldu seni çok seviyorum hep aramızda ol sensiz olmuyor. Sevgiler. |
Sevgili Adalet, yeniden aramızda olmana sevindik. Acın çok büyük, hepimiz seni anlıyoruz. Zaman en güzel ilaçtır, unutturmaz ama bu ateşi küllendirir.
|
Alıntı:
|
bahçenize ve aramıza hoş geldiniz. hepimizin pozitif enerjisi size güç versin inşallah.
|
Alıntı:
Sevgili Adalet Yağcı; Fotoğraf, çok güzel bir düşünce ürünü. Vefayı ve sevgiyi bu kadar güzel anlatamazdınız... |
Aramiza hosgeldin Adalet ablacigim cok güzel bir resim gercekten de. Insanlarin maddi varligi aramizdan gitse de her zaman bizimle yasamayi sürdürüyorlar. Sevgiyle kal.
|
Allah sabır versin, mekanı cennet olur inşallah. Ben de çok derdimi bahçe sayesinde hafiflettim. Her zaman derim, dört duvar arasında olsaydım, yaşadığım bir çok sıkıntıyı aşamazdım.
|
Sevgili Adalet Hanım,
Kaybettiğimiz sevdiklerimizin acısı hep yüreğimizdedir, unutmayız ama, zaman ve yanıbaşımızdaki sevdiklerimiz ilaç gibidir, küllenir acımız, insan olmanın doğası bu. Yazın Adalet Hanım, yine çiçeklerinizi bahçenizi anlatın bize, yazdıkça avunacaksınız diye düşünüyorum affınıza sığınarak. |
Merhabalar!
Uzun zamandır siteden uzak kalmanın sonucu bu olsa gerek. Üzüntünüzü paylaşıyorum. Metanetli olduğunuzu ve güçlü olduğunuzu biliyorum. Her zamam yanınızda olduğumuzu söylemeye gerek yok. Hepimiz bu tür acıları zaman zaman yaşıyoruz. Ne yapalım buda yaşamanın kuralı diyelim. Torosların güzeline selam olsun. Saygıyla |
Adalet hanıma sabır ve metanet diliyorum.
Alıntı:
Sevgili eşinizin kaybı topraktan gelip toprağa dönüş sürecimizin nihayi bir olguyu ortaya koyaraken aynı zamanda bu sevgili kişinin, bir başka sevgiliye doğru yönelmesinide doğrulamaktadır. Hepimizin malümu olduğu bilinen bir gerçekle bu sevgili hepimizin toprak anası olduğudur, madem oradan geldiysek yine döneceğimiz ebedi olan bu mekana dönüş gerçeğini kabullenmektir, bizim için bu kaybın misafirliğimizin dönüş sebebi olmaktadır. Sevgili eşinizin kaybını ben toprak anasına dönüş olarak algılamaktayım, burada hiçbir ayrım söz konusu olamaz her canlı toprak anasına dönecektir. Yaşamınızın devamında size sağlıklı ve huzurlu günler dilerim. |
Adalet ablacığım hoşgeldin seni özledik
|
Hoşgeldin Adalet abla :)
|
Sevgili dostlarım, iyi ki varsınız.
Bu kadar güzel insanın bir sitede toplanması tesadüf olamaz. "Benzer benzeri çeker" yasasını duymuşsunuzdur, sizin yüreğinizi kendi yüreğim kadar net görüyorum. Bu aralar bahçem ile ilgilenemiyorum, ara verdiğim süre içinde altı saksı adeniumum çiçek açtı, ama inanın onları fotoğraflamak aklıma gelmedi. Bundan sonra yeni oluşumları paylaşırım sizlerle. Hepinizi çok seviyorum. Sevgi ile kalın. |
Adalet Hanım,
Bahçeniz sizinle yaşayacak, güzelleşecek. Siz de bahçenizle birlikte acılarınızı hafifleteceksiniz. Acınızı sanki bir yakınımmışsınız gibi hissediyorum. Bu da sizin değerli paylaşımlarınızın bir sonucu. Sizi gerçek hayatta tanımamamıza rağmen aslında bize o kadar yakınsınızki.... Lütfen fotoğraflara ve yazmaya ara vermeyin. Kendinizi çok daha iyi hissedeceğinize inanıyorum. Sevgiler. |
Adalet Hanım,
Sizi yeniden bahçenizde görmek ne büyük mutluluk bahçenize ve dostlarınızın arasına hoş geldiniz. |
Sevgili Adalet ablacığım hoşgeldin , seni hakikaten çok çok özledik . Seni seviyoruz canım ablacığım.
|
Aramıza geri dönmeniz sizin içinde çok iyi olacak hoşgeldiniz.
|
Sayın adalet yağcı
beyaz yıldız çadırınızın etrafındaki teli normal telden kendinizmi yaptınız ben kendim yapmayı planlıyorum acaba bildiğiniz daha pratik bir yöntemi varmı? |
Seni aramızda görmek ne güzel.İyi ki geldin.
|
Sayın Adalet hanım sizi tekrar aramızda görmek negüzel. Zaman herşeyin ilacıdır derler gerçekten öyle. Bende çok sevdiğim annemi ve yeğenimi arka arkaya kaybettim. Kendimi bahçede toprakla çiçekle uğraşmakla avuttum. Sizde bahçenze dörtelle sarılın göreceksiniz uğraştıkca kafanızdaki hüzün daha çabuk dağılacak.Tekrar hoşgeldiniz.
|
Alıntı:
Hayır, kendim yapmadım sevgili Cigdoos, Koçtaştan metre hesabı almıştım. Çok pahalı bir ürün değil, uğraşmanıza değmez. |
Bahçemde de balkonumda da şu sıralar kayda değer bir şey yok.
Bu yüzden sessizim, sizleri takip etmekle yetineceğim bir süre. Hepinize sevgiler. |
Alıntı:
|
Sayın Adalet Yağcı; Bahçe sayfanıza defalarca gelip baktım. Bu kadar sevilmenize, o kadar hayran kaldım ki anlatamam. Sizin için Allah'tan sabırlar diyorum. Dedemi 2010 Şubatında kaybettim. Ben de, beni canından çok seven dedemin yokluğunu çok hissediyorum. İyi ki bu site ve bahçemiz var. İlk zamanlar hiç ağlayamıyordum. İçim burgu burgu olmuş gibi hissediyordum. Bahçeyle uğraştıkça, Ağaçlar net üyelerinin neşesi ile o burgular yavaş yavaş çözüldü. Artık, otururken,yürürken, araba ile bir yere giderken sessizce, gözlerimden yaşlar süzülüyor. Süzlüdükçe ben rahatlıyorum. Gözyaşlarımı silip, gülümsemeye devam ediyorum. Çünkü iyi ki böyle bir dedem vardı. İyi ki onunla çok güzel yılları paylaşmıştım.
Hayat devam ediyor. Eşinizin mekanı cennet olsun. Mutlu olun ki ona güzel haberleriniz gitsin. O da yerinde rahat olsun... Sağlıcakla kalın... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025