![]() |
Keşke her son böyle güzelllll olsa. Lisianthuslar ne durum da Güler hanım....
|
5 Eklenti(ler)
Lisilerim bu sene beni çok mutlu ettiler. (Teşekkür ederim sevgili kgursan)
Buyrun görsel şölene.... |
2 Eklenti(ler)
|
Güler abla maşallah tam bir görsel şölen harika ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler...
|
Muhteşemler Güler hanım, inşallah bu güzellikler geçmeden yetişebilirim. Onlarla birlikte biz de LALEGÜL (LALEGÜLER) olarak resim çekinebiliriz:D az kaldı, az...Sevgiler, selamlar....
|
Muhteşem!! Sevgili Güler hanım, keyfine doyum olmuyordur eminim, lisilerin fotoğraflarından da bizler çok keyif aldık:)
|
Güler abla o manolya susan sanirim, aynisi bizde de var. Yilda iki kez cicekleniyor hatta bu yil bizdeki 3. kez ciceklendi az da olsa. Cok bol da yaprak cikariyor. Lisiler nefis gercekten tekrar tekrar bakiyorum.
|
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Bekliyorum sevgili karalale....erken gelin beraberce kahvaltı ederiz. |
Herşey çok güzel görünüyor ablacığım benim lillium ve zambaklarım açmadılar herhalde açmayacaklarda ama çıkmadık candan ümit kesilmezmiş:) Seneye bende lisiantus kesinlikle alacağım çok güzeller çünkü.
|
Benim liliumlar geç açan cinsten ama onlar da açtı. Seninkiler sap çıkarmadılar mı? Çok mu suladın?
|
Çok sulamadım ama daha sap çıkarmadılar İzmir'in havasına alışıklar ya İstanbul çarptı onları galiba:)
|
Alıntı:
keyiflerimizin kaçmaması için doğayı izliyoruz. Önemli olan tedbirleri almak. Sevgili Güler Ablam, Lisilerin kırmızısı muhteşemmiş. Ellerinize sağlık. |
Alıntı:
Ama üzülme gel ben sana açmışlardan vereyim :D |
Teşekkür ederim ablacığım şimdilik açmalarını umuyorum:)
|
Lisiler nefes kesici gerçekten. Nazar değmesin.:)
|
Güler Hanım yabani ot ilaç kullanımı için önerilerinize teşekkür ederim ,lisiler bir harika çok güzel görünüyorlar maşallah
|
Alıntı:
Kendi kendine açıyor, kendisi yok oluyor. Ne sulama, na bakım, ne de hizmet. Bir bakıyorum bütün ihtişamıyla varlar, bik bakıyorum yok olmuşlar. |
Güler Abala,
Acem borusu ile aranız nasıl şu an. Çimdeki su otlarından çektiğiniz kadar çekmemişsiniz duyduğuma göre. |
Alıntı:
Zirattçıyı fakat, bir çiçek bile bilmiyoruz. Buğdayla koyun, gerisi oyun sözüne uymuşuz. |
Alıntı:
Lisyantuslar mükemmel, cennet gibi sağlıkla tadını çıkarın sevgiler saygılar. |
1 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaşlar, vakitsizlikten siteye zar zor da olsa girmeye gayret ediyorum. Girdiğimde de önce mesajlarınıza bakıyorum, sonra moderasyonda neler olmuş bir göz gezdirip çıkıyorum. Yazmaya vakit pek yok ama bu böyle uzun sürmez bir onbeş gün daha işler yoğun sonra inşallah doya doya aranızda olacağım.
Bu akşam üstü rüzgâr biraz durunca bir iki fotoğraf çektim, saat hayli ileri olduğu için pek de güzel çıkmadı. Sardunyalarımdan birinin bir iki yaprağı sararmıştı, incelediğimde yaprak altı böceklerini farkettim ve hemen o yaprakları kopardım. Yarın ilaçlama yapacağım. Size de enteresan gelebilir diye fotoğrafladım. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Aşırı sıcaklardan iyice bunalan güllerime gazete kâğıdından yaptığım külâhlar işe yaradı.
Güller yavaş yavaş yeniden açmaya başlıyor. Bu kenarları kırmızı biyeli uçuk pembe-beyaz gülü çok seviyorum. |
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Oğuz'un kabağı (mecazi anlamda almayın ..:D) yani yetiştirdiği kabak.
O kadar büyük ki el arabasına sığacak gibi, daha da irileşiyor, o yüzden üzerini hep otlarla örtüyor. |
Maşallah.Tatlıyı yariz artık :)
SEvgiler Selamlar |
Oğuz abinin kabağı çok güzel,( mecazi anlamda değil) :D Renk düzgünlük irilik olarak çok güzel, yarışmaya aday olabilir, :)
Hep üstüne ot koymasın, birazda altına ot koysun çürümeyi engeller. birde farelere çok dikkat etsin deliverirler. (biraz şom ağızlıyımdır neme lazım bir kontrol etsin.) Sulamalarını düzenli ve sadece köküne değil genel sulama yapsın, dallarından kök atmalar oluyor o köklerden de besin takviyesi aldıkları için o bölgeleride sulasın. Bir dilim kabağa bu kadar bilgi yeter. :D Haa bir de uç sürgünlerini alsın. İki dilim oldu. :D |
Sevgili güler hanım,güller muhteşem oğuz abinin kabağıda tam tatlılık.
Emeklerinize sağlık. |
1 Eklenti(ler)
Dün ilk karpuzumuzu kestik, ama biraz daha olması gerekiyormuş. Tadı güzeldi rengi daha kıpkırmızı olmamıştı.
Kırkın üzerinde karpuz var, küçük de dğiller. Kestiğimiz 12 kg dan fazlaydı. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025